Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0523-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Dedemsvaart

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Dedemsvaart

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Dedemsvaart Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dedemsvaart. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Dedemsvaart

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0523-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Dedemsvaart of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Dedemsvaart, Balkbrug , Beerze of Bergentheim woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0523-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Dedemsvaart?
 • Dedemsvaart
 • Balkbrug
 • Beerze
 • Bergentheim
 • Bruchterveld
 • Collendoorn
 • Diffelen
 • Drogteropslagen
 • Hardenberg
 • Heemserveen
 • Hoogenweg
 • Kloosterhaar
 • Lutten
 • Marienberg
 • Radewijk
 • Rheeze
 • Rheezerveen
 • Schuinesloot
 • Sibculo
 • Slagharen
 • Venebrugge
 • Vinkenbuurt
 • Witharen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dedemsvaart? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Boktor bestrijden Dedemsvaart

Wanneer je kleine gaatjes ziet in je hout, je zaagsel rondom deze gaatjes aantreft en die kleine gaatjes tot diep in je hout zitten, is de kans groot dat dit veroorzaakt is door de boktor. Een boktorprobleem dien je zo snel mogelijk op te lossen om ergere schade aan je hout te voorkomen. Doe een beroep op onze professionele boktorrenbestrijder in Dedemsvaart en jouw boktor wordt nog binnen 24 uur voor je bestreden. En dat tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ook als je niet in Dedemsvaart zelf, maar bijvoorbeeld in Kloosterhaar, Bruchterveld of Brucht woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Waaraan herken je de huisboktor?

Soms zie je in eerste instantie alleen dat je hout is aangetast, maar heb je nog geen boktor gezien. Dan is alsnog de kans groot dat dit ongedierte de schuldige is. Onze lokale boktorrenbestrijding specialisten uit Dedemsvaart kunnen je daarbij helpen. Mocht je toch denken een boktor te zien, dan ziet dit beestje er bruinzwart gekleurd uit en heeft een dekschild op haar rug. Boktorren zijn klein van formaat met z’n één tot tweeënhalve centimeter. Ze hebben dan ook niet veel eten nodig om in leven te blijven en hebben maar één doel voor ogen, voortplanten. Dit doet de boktor door eitjes in het hout te verspreiden. De larven die hieruit komen, boren een weg tot diep in het hout. Daarmee veroorzaken ze de schade die jij ziet aan jouw hout. Dit kunnen vloeren zijn, maar ook meubels, dragende balken, hele kapconstructies en al het andere onbehandelde hout wat je in en rondom huis hebt.

Boktor zelf bestrijden?

Het zijn dus de larven van de boktor die de schade aan je hout aanrichten. Omdat deze larven uiteindelijk ook weer eitjes leggen, wordt je boktorprobleem alleen maar erger. Een snelle, effectieve aanpak van jouw boktorprobleem is dan ook van groot belang. Probeer daarom niet zelf de boktor te bestrijden. Het bestrijden van de boktor vereist specialistische kennis en kunde en is daarom voor een leek praktisch onmogelijk. Het is namelijk van cruciaal belang dat het aangetaste hout met de juiste bestrijdingsmethode tot in detail behandeld wordt voor het gewenste resultaat. Bestrijd de boktor daarom niet zelf, maar laat onze vakkundige bestrijders uit Dedemsvaart langskomen.

Professionele boktorbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

De enige oplossing voor jouw boktorprobleem is dus een bestrijding door onze professionele boktorbestrijder uit Dedemsvaart om een einde te maken aan de schade. Met behulp van ons wordt de boktor binnen 24 uur effectief bestreden voor een vast, laag tarief. Wij zitten altijd bij jou in de buurt, dus komen ook in Kloosterhaar, Bruchterveld en Brucht, zonder daarvoor extra kosten te rekenen, graag bij je langs. Dus heb je last van boktorren die jouw hout aantasten? Wacht dan niet langer en bel direct naar 0523-781123 voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!