Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Beilen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0593 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Beilen

Een vlooienplaag is erg vervelend en hardnekkig. Vlooienplagen doen zich vaak voor wanneer je thuiskomt na een vakantie of wanneer je onlangs een hond of kat te logeren hebt gehad. Wanneer je last hebt van vlooien laat je dit het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijder uit Beilen. Wij zijn dagelijks werkzaam in Beilen en omgeving, dus ook in Westerbork, Eursinge en Balinge bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van vlooien. Zonder voorrijkosten! Bel nu met ons telefoonnummer voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van jouw hond of kat. In beide gevallen gaat het hier meestal om de kattenvlo. Wanneer de gastheer (je huisdier) gedurende een langere periode afwezig is en jouw huis ook nog onbewoond is gedurende een aantal weken rijpen de cocons die overal in jouw huis liggen. Bij gebrek aan trillingen in het huis door lopende mensen en dieren komen de rijpe cocons niet uit. Wanneer je dan weer thuiskomt, is er meteen een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven niet op mensen. Wel bijten ze vaak een keer om dan tot de conclusie te komen dat jij geen ideale gastheer bent. Vlooienbeten herken je aan kleine rode, sterk jeukende bultjes die meestal op je onderbenen zitten. Sommige mensen en dieren krijgen een allergische reactie, waardoor ook je ook uitslag krijgt op andere plekken op het lichaam. Na een vlooienbeet gaat de vlo haar eitjes leggen, vaak zo’n honderd stuks per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Beilen en omgeving

Een vlooienplaag moet grondig worden bestreden en dat is een specialistische klus. Als eerste moet het huisdier tegen vlooien worden behandeld met een anti-vlooienmiddel. Dit kun je zelf doen of door een dierenarts laten doen. Als vakkundige ongediertebestrijders hebben wij al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Wij komen dus ook jouw vlooien bestrijden. Onze lokale professionals in Beilen en omgeving komen bij je langs voor een vakkundig advies en een professionele bestrijding van vlooien. Tegen een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep zonder voorrijkosten. Ook in de wijde omgeving van Beilen, zoals bijvoorbeeld Westerbork, Eursinge of Balinge bieden wij een 24/7-service. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Beilen, Balinge, Bruntinge, Drijber, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hooghalen, Mantinge, Orvelte, Spier, Westerbork, Wijster, Witteveen, Zuidveld, Zwiggelte.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website