Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Amersfoort
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
033 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Amersfoort

Een bedwants wordt ook wel een wandluis, bedluis of bedbug genoemd. Het ongedierte wordt niet zonder reden zo genoemd. Een bedwants bevindt zich graag in jouw bed dichtbij jou in de buurt. Een bedwants houdt zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met het bloed van mensen (of dieren). Eenmaal verzadigd, gaan ze weer terug naar hun donkere schuilplaatsen. Bedwantsen verspreiden en breiden zich gemakkelijk uit. Wees er dus op tijd bij met een bestrijding voordat het uitgroeit tot een echte plaag. Hiervoor laat je onze professionele ongediertebestrijder uit Amersfoort langskomen. Ook als je in Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken of Woudenberg woont. Na jouw melding, die je 24/7 kunt doen, maken wij binnen 24 uur jouw huis weer bedwants-vrij. Tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel vandaag nog met onze bedwantsenbestrijder uit Amersfoort voor de oplossing tegen bedwantsen binnen 24 uur.

Bedwantsen herkennen

Je herkent de bedwants in huis op verschillende manieren. Bedwantsen houden niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen rondom jouw bed. Hier vind je dan ook sporen van de bedwants. Denk aan bruinzwarte puntjes op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels. Dit zijn de uitwerpselen van de bedwants. Ook vind je donkere vervellingshuidjes tussen de naden van je matras. Een beet van de bedwants lijkt op een gewone muggenbult. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend. Sommige mensen zijn overgevoelig, bij hun ontstaan grote, rode bulten. De eerste tekenen waaraan je herkent dat je bedwantsen hebt, zijn vooral de bulten op je lichaam waar je elke ochtend mee wakker wordt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Amersfoort en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed en wil je daar meteen vanaf? Schakel onze professionele bedwantsenbestrijders uit Amersfoort in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de bedwantsen in jouw bed. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale ongediertebestrijders is een effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem voor een vaste, lage prijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle inwoners van Amersfoort en omgeving, dus ook als je in Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken of Woudenberg woont. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur met onze bedwantsenspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Woudenberg.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8775 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website