Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Winterswijk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0543 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Winterswijk

Om te weten hoe je een motmug bestrijdt is het allereerst goed om te weten wat een motmug precies is. Een motmug, ook wel rioolvliegje of latrinevliegje, bevindt zich rondom slib en verstoppingen in leidingen in bijvoorbeeld de kelder, badkamer of keuken. De motmug heeft vleugels die dichtbehaard zijn en er uitzien als een hartje. Ze leggen hun eitjes in het slib van lekkende leidingen en planten zich enorm snel voort. Professionele bestrijding is aangeraden. Onze professionele bestrijders uit Winterswijk en omgeving staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Miste, Henxel of Brinkheurne woont. Schroom niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Hoe bestrijd ik motmuggen?

Motmuggen laat je het best door professionele ongediertebestrijders bestrijden. Naast deze bestrijding zal ook gekeken moeten worden naar de oorzaak van de motmug. Wanneer de oorzaak niet wordt opgelost, zal de motmug binnen korte tijd terugkeren. De plaatsen waar eitjes gelegd zijn moeten gereinigd worden en lekkende leidingen of rioleringen moeten gerepareerd worden. Alleen op deze manier is het mogelijk de motmuggen op een effectieve manier te bestrijden.

Motmuggenplaag

Een motmuggenplaag is al snel het geval. Dit komt door de snelle voortplanting van de motmug. Het vrouwtje legt wel 200 eitjes per dag en deze komen na 20 tot 40 uur al uit. De plaag zal zich dus snel uitbreiden.

Professionele motmuggenbestrijding in Winterswijk en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van de motmuggen in jouw huis af wilt, neem je direct contact op met een van onze professionele bestrijders uit Winterswijk en omgeving. Zij staan binnen 24 uur voor je klaar en zijn 24/7 bereikbaar. Ook wanneer je in Miste, Henxel of Brinkheurne woont, staan onze professionals voor je klaar. Hierbij rekenen wij een vaste, lage prijs en hanteren wij geen voorrijkosten. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze motmuggenspecialist uit Winterswijk jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Winterswijk, Aalten, Brinkheurne, Corle, Henxel, Heurne, Huppel, Kotten, Meddo, Miste, Woold.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website