Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0416-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Waalwijk

32 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Waalwijk

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Waalwijk Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Waalwijk. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Waalwijk

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0416-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Waalwijk of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Waalwijk, Babyloniënbroek, Drongelen of Drunen woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0416-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Waalwijk?
 • Waalwijk
 • Babyloniënbroek
 • Drongelen
 • Drunen
 • Dussen
 • Eethen
 • Elshout
 • Genderen
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Meeuwen
 • Sprang-Capelle
 • Veen
 • Waspik
 • Wijk en Aalburg
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Waalwijk? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Waalwijk

De aanwezigheid van houtworm in houten constructies wordt vaak pas opgemerkt wanneer de eerste volwassen houtwormkevers reeds zijn uitgevlogen. De kleine, ronde gaatjes in het hout laten zien waar de volwassen geworden kever uit het hout is gekropen. Hiervoor heeft de larve van de houtwormkever zich al jarenlang door het hout geboord. Voorkom nog meer schade aan jouw pand en laat houtworm direct bestrijden door onze professionele houtwormbestrijder in Waalwijk. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Waalwijk en omgeving, dus ook in Genderen, Eethen of Drongelen. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Bel met ons telefoonnummer 0416-781123 voor een afspraak met onze specialist.

Schade door houtworm

Houtworm in een houten constructie, vloer of meubel richt veel schade aan. De larven van de houtwormkever boren lange gangen in het hout. Het aangetaste hout verliest zijn stevigheid en draagkracht. Dit levert vervolgens gevaarlijke situaties op, omdat dragende constructies zo beschadigd raken dat instorten een reële mogelijkheid is. Meubels en vloeren zijn compleet vernield en onbruikbaar als je niet op tijd ingrijpt. Voorkom onherstelbare schade en laat houtworm direct bestrijden door een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Houtworm zelf bestrijden ,is erg lastig. Het bestrijdingsmiddel dat je hiervoor nodig hebt, is niet in de vrije verkoop verkrijgbaar. Alleen een gediplomeerde ongediertebestrijder beschikt hierover. Daarnaast heb je speciale apparatuur en beschermingsmiddelen nodig om de bestrijding uit te voeren. En natuurlijk specialistische kennis over curatieve houtbehandeling en een flinke dosis ervaring dragen bij aan het uitvoeren van een effectieve bestrijding van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Waalwijk en omgeving

Een houtwormbesmetting gaat niet vanzelf weg. Stop de vernieling en schakel onze professionele houtwormbestrijder uit Waalwijk in. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring om houtworm op effectieve wijze te bestrijden. Wij zijn 24/7 beschikbaar en bestrijden binnen 24 uur de houtworm in jouw pand. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook als je in Genderen, Eethen of Drongelen woont. Voor houtwormbestrijding bel met ons telefoonnummer voor een afspraken of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist uit Waalwijk.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!