Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Utrecht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
030 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Vlooien bestrijden in Utrecht

Vlooien komen in de beste huishoudens voor. Na een vakantie waarbij je huisdier ook uit logeren is geweest, ontdek je bij thuiskomst een explosie van vlooien in je huis. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je wilt zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af! Schakel hier onze professionele vlooienbestrijders uit Utrecht voor in. Wij bestrijden dagelijks vlooien in heel Utrecht en omgeving. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien bestrijden. Dus ook als je in Nieuwegein, Zeist, Vleuten, Bilthoven of Bosch en Duin woont, bieden wij een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Vlooien in huis

Wanneer je merkt dat je vlooien in huis hebt, is er een aantal dingen die je moet doen. Ten eerste behandel je je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel. Dit kun je zelf doen of bij de dierenarts laten doen. Vervolgens ga je je hele huis zeer grondig stofzuigen, inclusief de bank. Gooi de stofzuigerzak direct buiten weg. De slaapplaats van je huisdier moet gewassen worden op minimaal zestig graden. Vervolgens schakel je een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in om de vlooien in jouw huis vakkundig te laten bestrijden.

Leven vlooien ook op mensen?

Er bestaan vele soorten vlooien. Ook soorten die op mensen leven. Maar de vlo die we meestal in onze huizen aantreffen, is de kattenvlo. De kattenvlo leeft op honden en katten, maar niet op mensen. Bij mensen doen deze vlooien wel een proefbeet om vervolgens te constateren dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent. Deze vlooien leven dus niet op mensen.

Professionele vlooienbestrijding in Utrecht en omgeving

Heb jij vlooien in je huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel dan onze professionele vlooienbestrijders uit Utrecht in. Dagelijks bestrijden wij vlooien in de wijde omgeving van Utrecht. Dus ook in Nieuwegein, Zeist, Vleuten, Bilthoven of Bosch en Duin. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur jouw vlooien. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij een snelle, effectieve en vakkundige oplossing voor elk vlooienprobleem. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in. Dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Utrecht, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Haarzuilens, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Odijk, Oud Zuilen, Schalkwijk, 't Goy, Tull en 't Waal, Vleuten, Zeist.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9332 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 5 minuten geleden
 • SSL beveiligde website