Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Texel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0222 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden op Texel

De eerste jaren gaat houtworm ongestoord z’n gang in je woning. Als je de kleine, ronde gaatjes in het hout ontdekt zijn de eerste volwassen kevers al uit het hout gekropen. Onherstelbare schade voorkom je door direct onze professionele ongediertebestrijders van Texel in te schakelen. Wij bestrijden dagelijks houtworm en ander ongedierte overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Dat doen we altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de houtworm in je woning te bestrijden. Bel direct met ons telefoonnummer voor informatie of een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialisten van Texel.

Is houtworm schadelijk?

Ja, houtworm is schadelijk voor alle voorwerpen gemaakt van onbehandeld hout. De larven van de houtworm boren lange gangen in het hout. Doen ze dat in je vloer of meubels dan is dat schadelijk. Doen ze dat in de dragende constructie van je woning dan is dat niet alleen schadelijk, maar ook gevaarlijk. Door direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, voorkom je onherstelbare schade aan je gebouw.

Is houtworm zelf te bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is eigenlijk niet mogelijk. Alleen professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders beschikken over het juiste bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Daarnaast is speciale apparatuur, bescherming en kennis noodzakelijk. Alleen ervaren ongediertebestrijders kunnen houtworm effectief bestrijden. Na een professionele houtwormbestrijding krijg je altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele houtwormbestrijding op Texel

Voorkom onherstelbare schade door houtworm en schakel zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder van Texel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de houtworm in je woning professioneel te bestrijden. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring! Wij bestrijden houtworm effectief en duurzaam tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Woon je ergens op Texel, bijvoorbeeld in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van houtworm? Bel ons dan direct voor een afspraak of laat je meteen terugbellen door onze houtwormbestrijders van Texel.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Texel, De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend, Oudeschild.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9094 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website