Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0222-781123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Texel

Last van ongedierte
in Texel
Wij helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak

De bestrijder van Texel

Expert aan het woord

Dagelijks helpen onze lokale ongediertebestrijders klanten in de omgeving van Texel. Voor ieder probleem weten ze wel een oplossing. Heb je een probleem? Aarzel niet en neem direct contact op met onze bestrijder op, wij helpen je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Texel
Waar wij werken

Werkgebied

Woon je in Texel of omgeving, onze bestrijder staat voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Texel, De Cocksdorp, De Koog of De Waal woont, onze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Texel?
 • Texel
 • De Cocksdorp
 • De Koog
 • De Waal
 • Den Burg
 • Den Hoorn
 • Oosterend
 • Oudeschild
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Texel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden op Texel

Niemand wil ongedierte in zijn huis, bedrijf of tuin. Ongedierte veroorzaakt overlast en schade. Wanneer dit het geval is, is het verstandig ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. Onze gediplomeerde ongediertebestrijders zijn dagelijks actief overal opl Texel. We bestrijden alle soorten ongedierte binnen 24 uur, op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn bieden wij direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel daarom direct met onderstaand telefoonnummer voor een snelle afspraak. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten van Texel.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die, in de nabijheid van de mens, overlast veroorzaken, schade aanbrengen of een gevaar vormen voor de volksgezondheid. De soorten ongedierte die een gevaar vormen voor onze gezondheid zijn knaagdieren als ratten en muizen, maar ook insecten als kakkerlakken. Ongedierte dat schade veroorzaakt is onder andere houtworm, boktor en papiervisjes. Voorbeelden van overlast veroorzakend ongedierte zijn wespen, bedwantsen, vlooien. Omdat alle soorten ongedierte bacteriën, schimmels of ziektes bij zich dragen is bij een ongedierteplaag eigenlijk altijd de hygiëne in onze leefomgeving in gevaar.

Is ongedierte gevaarlijk?

Ongedierte in onze leefomgeving kan gevaarlijke situaties opleveren. Kortsluiting en brand veroorzaakt door knagend ongedierte komen regelmatig voor. Daarnaast spelen ratten en muizen vaak een rol in het overdragen van ernstige ziektes, zoals bijvoorbeeld de vogelgriep en de pest. Ook insecten dragen ziektes bij zich, denk hierbij bijvoorbeeld aan malaria, knokkelkoorts of het zika-virus. Bij veel mensen ontstaat een, soms levensbedreigende, allergische reactie wanneer ze gestoken worden door een wesp, vlo of bedwants. Allemaal redenen om ongedierte zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden.

Professionele ongediertebestrijding op Texel

Het bestrijden van ongedierte in je leefomgeving is belangrijk want hiermee voorkom je dus schade en de overdracht van ernstige ziektes. Heb jij ongedierte in huis, schakel dan nu onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte op heel Texel. Binnen 24 uur staan wij op de stoep met de oplossing voor jouw ongedierteprobleem, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Bel nu direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen over het professioneel laten bestrijden van ongedierte. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten!

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn kleine insecten die zich in de buurt van je bed ophouden. Bedwantsen leven van bloed. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Woon jij op Texel, in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van bedwantsen? Schakel dan direct onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur vakkundig de bedwantsen in jouw slaapkamer. Voorrijkosten rekenen we niet! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons direct via ons telefoonnummer.

Deel jij je slaapkamer met bedwantsen?

Bedwantsen hebben een voorkeur voor slaapkamers. Aangetrokken door jouw warmte en het CO2 dat je uitademt, komen ze ’s nachts tevoorschijn. Bedwantsen leven van bloed. De wondjes die een bedwants maakt, lijken op de bultjes die een mug achterlaat. Heb je kleine, rode bultjes en zie je bruinzwarte puntjes op je lakens? Dan is de kans groot dat jij je slaapkamer met dit ongedierte deelt!

Verplaats bedwantsen niet!

Als je ontdekt hebt dat je bedwantsen hebt, is het belangrijk dat je ze niks verplaatst. Laat al je spullen in de besmette slaapkamer liggen en schakel direct een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Hoe aantrekkelijk het ook lijkt, ga niet logeren en stel logeerpartijen in jouw huis even uit. Verplaatsen van bedwantsen bemoeilijkt de bestrijding en het probleem breidt zich hierdoor alleen maar uit.

Professionele bedwantsenbestrijding op Texel

Onze professionals bestrijden dagelijks bedwantsen en ander ongedierte. Dat doen we overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Woon jij op Texel en heb je last van bedwantsen? Bel ons dan direct! Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan onze professionele bedwantsenbestrijders voor je klaar. Bedwantsen bestrijden we voor een vaste, lage prijs en voorrijkosten rekenen we niet. Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialisten van Texel.

Boktor bestrijden

Boktor in je huis of schuur is meer dan vervelend. Als een boktor lang z’n gang kan gaan, levert dat gevaarlijke situaties op. Houten vloeren, meubels en kapconstructies zijn niet meer veilig. Hoor je op een stille warme zomerdag knagende geluiden? En zie je ook kleine ovaalvormige gaatjes in het hout? Dat heeft boktor het hout in je woning of schuur ontdekt! Boktor moet zo snel mogelijk bestreden worden. Daarvoor neem je bij voorkeur contact op met een ongediertebestrijder uit jouw regio. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel bestrijden dagelijks boktor tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten brengen we niet in rekening. Onze vakmannen staan binnen 24 uur voor je klaar overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons nu op ons telefoonnummer voor een afspraak met onze boktorspecialisten van Texel!

Boktor eet onbehandeld hout

Boktor is een keversoort. Een boktor legt eitjes op hout dat niet behandeld is met verf of beits. Als de eitjes uitkomen, boren de larven zich in het hout. Ze vreten zich tot in de kern van het hout, lange tunnels in het hout borend. Dit proces duurt tot wel 10 jaar lang, om zich vervolgens te verpoppen. Tenslotte kruipen ze als volwassen boktor uit het hout. Daarbij laten ze een klein gaatje in het hout achter. Deze boktor legt weer eitjes op het hout. Doe je niets dan herhaalt deze cyclus zich eindeloos en blijft er van het hout niets over.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Voor het bestrijden van boktor zijn speciale technieken en bestrijdingsmiddelen vereist. Die middelen worden uitsluitend verkocht aan professionele, geregistreerde ongediertebestrijders. Laat het bestrijden van boktor over aan een gespecialiseerde ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding op Texel

Woon je op Texel, in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van boktor? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en onze professionele boktorbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden boktor altijd voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel ons voor advies of een afspraak via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialisten van Texel.

Houtworm bestrijden

De eerste jaren gaat houtworm ongestoord z’n gang in je woning. Als je de kleine, ronde gaatjes in het hout ontdekt zijn de eerste volwassen kevers al uit het hout gekropen. Onherstelbare schade voorkom je door direct onze professionele ongediertebestrijders van Texel in te schakelen. Wij bestrijden dagelijks houtworm en ander ongedierte overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Dat doen we altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de houtworm in je woning te bestrijden. Bel direct met ons telefoonnummer voor informatie of een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialisten van Texel.

Is houtworm schadelijk?

Ja, houtworm is schadelijk voor alle voorwerpen gemaakt van onbehandeld hout. De larven van de houtworm boren lange gangen in het hout. Doen ze dat in je vloer of meubels dan is dat schadelijk. Doen ze dat in de dragende constructie van je woning dan is dat niet alleen schadelijk, maar ook gevaarlijk. Door direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, voorkom je onherstelbare schade aan je gebouw.

Is houtworm zelf te bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is eigenlijk niet mogelijk. Alleen professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders beschikken over het juiste bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Daarnaast is speciale apparatuur, bescherming en kennis noodzakelijk. Alleen ervaren ongediertebestrijders kunnen houtworm effectief bestrijden. Na een professionele houtwormbestrijding krijg je altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele houtwormbestrijding op Texel

Voorkom onherstelbare schade door houtworm en schakel zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder van Texel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de houtworm in je woning professioneel te bestrijden. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring! Wij bestrijden houtworm effectief en duurzaam tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Woon je ergens op Texel, bijvoorbeeld in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van houtworm? Bel ons dan direct voor een afspraak of laat je meteen terugbellen door onze houtwormbestrijders van Texel.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken. Een vies, kruipend ongedierte dat schadelijk is voor je gezondheid. Heb je last van kakkerlakken? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze ongediertebestrijders uit jouw regio hebben veel ervaring als het gaat om het bestrijden van kakkerlakken. Ze weten precies waar ze ze moeten zoeken en welke middelen ze moeten gebruiken. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in het weekend. Onze vakmannen van Texel staan vervolgens binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij kakkerlakken overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel ons voor een afspraak binnen 24 uur op ons telefoonnummer.

Kakkerlakkenplaag, een gevaar voor je gezondheid!

Kakkerlakken vormen een gevaar voor onze gezondheid. Ze veroorzaken astma of eczeem. Dat komt omdat ze via hun uitwerpselen en speeksel schimmels en bacteriën verspreiden. In het ergste geval dragen kakkerlakken ziektes als salmonella, tuberculose en hepatitis over. Kakkerlakken gaan ’s nachts op zoek naar voedsel. Ze hebben geen voorkeur, eten alles wat ze tegenkomen. Kakkerlakken planten zich snel voort, voor je het weet heb je dan ook een kakkerlakkenplaag in huis.

Professionele kakkerlakkenbestrijding op Texel

Alleen ervaren ongediertebestrijders zijn in staat kakkerlakken vakkundig te bestrijden. Die weten waar ze de kakkerlakken moeten zoeken. Onze Texelse vakmannen bestrijden dagelijks kakkerlakken en alle andere soorten ongedierte. Ze hebben veel kennis over kakkerlakken en beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen. Voor een professionele kakkerlakkenbestrijding neem je direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij bestrijden kakkerlakken professioneel en tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze kakkerlakkenspecialisten van Texel.

Mieren bestrijden

Mieren, iedereen kent ze. Mieren lopen altijd via een of meerdere vaste routes naar hun voedsel. Hebben ze ontdekt dat in jouw woning voedsel ligt, dan is dat erg vervelend. Heb je last van mieren? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Als je een afspraak met ons maakt, ben je binnen 24 uur van je mieren af. Wij bestrijden mieren tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Wij zijn dagelijks actief overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend. Een afspraak is snel gemaakt!

Hoe oud worden mieren?

Mieren worden soms wel twintig jaar oud. Ze leven, samen met wel tienduizend andere mieren, in een kolonie. Mieren kom je overal tegen. Ze leven van de suikers die ze bij mensen in huis vinden. Suikerpotten, jampotten en limonadeflessen zijn favoriet. Hebben mieren suiker in jouw huis gevonden dan maken ze een mierenstraat. Dat is een reukspoor waarmee ze andere mieren de weg wijzen. Mieren houden ook erg van bladluis. Mieren melken deze en brengen de “melk” naar het nest als voedsel voor de larven.

Professionele mierenbestrijding op Texel

Heb je mieren en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Laat onze ongediertebestrijder van Texel de mieren direct bestrijden. Onze vakmannen zijn ervaren en beschikken over de juiste kennis en bestrijdingsmiddelen om de mieren of effectieve en duurzame wijze te bestrijden. Binnen 24 uur staan we voor je klaar! Wij bestrijden mieren voor een vast, laag tarief, uiteraard zonder voorrijkosten te rekenen. Wij zijn overal op Texel werkzaam, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze professionele mierenbestrijders van Texel.

Motmuggen bestrijden

Woon je ergens op Texel, bijvoorbeeld in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van motmuggen? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de motmuggen in en om je woning te bestrijden. Wij bestrijden motmuggen en ander ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs. En waar je ook woont, voorrijkosten rekenen we niet! Bel direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Motmug? Wat is een motmug?

Een motmug is een klein, vlinderachtig vliegje. Motmuggen worden ook wel rioolvliegjes genoemd. Motmuggen zijn vieze beestjes die leven in riolen en in de buurt van lekkende leidingen. Je ziet motmuggen vaak tijdens warme, vochtige zomers. Ze houden zich op in de buurt van sanitaire ruimtes, dakgoten, regentonnen en rioolputjes. Een motmug leeft van vuil water. Een motmug is niet gevaarlijk, wel smerig. Dankzij hun smerige leefomgeving dragen ze veel bacteriën en schimmels met zich mee. En tot overmaat van ramp planten ze zich ook nog eens heel snel voort.

Professionele motmuggenbestrijding op Texel

Onze ongediertebestrijders hebben de kennis, middelen en ervaring om motmuggen te bestrijden. Dagelijks bestrijden wij motmuggen en ander ongedierte overal op Texel, dus uiteraard ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan we bij je voor de deur. Motmuggen bestrijden we tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel ons voor informatie of een afspraak. Heb je liever dat onze professionele motmuggenbestrijders van Texel contact met jou opnemen? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Muizen bestrijden

Een scenario waar veel mensen van gruwelen, muizen in huis! Door hun getrippel en geknaag lopen bij de meeste mensen de rillingen over hun rug. Vaak is alleen al het idee dat muizen zich in hun huis bevinden genoeg om nachtmerries te krijgen en je wil dus meteen van de muizen af. Schakel hiervoor onze professionele muizenbestrijders van Texel in. Wij staan binnen 24 uur bij jou op de stoep om op een professionele manier jouw muizen te bestrijden, tegen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, nergens op Texel, dus ook niet als je in Oudeschild, De Waal of Oosterend woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze Texelse ongediertespecialisten. Zo voorkom je een muizenplaag in huis.

Een muizenplaag in huis?

Als je de muizen af en toe ziet lopen is het overduidelijk dat je een muizenplaag in huis hebt. Muizen zijn nieuwsgierige, maar schuwe dieren en laten zich niet snel zien. Andere tekenen van een muizenplaag in huis zijn de kleine, hagelslagachtige keuteltjes die ze overal achterlaten, bijvoorbeeld achter een keukenplintje. Nog een signaal van een muizenplaag is knaagschade aan verpakkingen, meubels, kabels en voedsel. Ook is er soms sprake van een vreemde, onaangename geur in bepaalde ruimtes in je huis.

Professionele muizenbestrijding op Texel

Omdat muizen slim zijn en zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties is de bestrijding van muizen geen simpele klus. Daarnaast planten ze zich enorm snel voort in zeer goed verstopte nesten. Om muizen snel en effectief te bestrijden schakel je daarom onze professionele muizenbestrijders van Texel in. Wij hebben de benodigde kennis over de leefwijze van de muis en jarenlange ervaring in het bestrijden van muizen. Wij bestrijden dagelijks muizen op professionele wijze overal op Texel. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Dus of je nou in Oudeschild, De Waal of Oosterend woont, neem je nu contact met ons op om jouw muizen professioneel te laten bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel met ons telefoonnummer, of laat je direct terugbellen door onze muizenspecialist van Texel.

Ovenvisjes bestrijden

Een ovenvisje is een klein insect zonder vleugels. Samen met het zilvervisje en het papiervisje behoren ze tot de franjestaarten. De beestjes zijn onderling iets verschillend, maar allen eten ze de boel kapot. Dagelijks bestrijden onze ongediertebestrijders op Texel deze franjestaarten, want niemand wil dat zijn spullen kapot worden gegeten door ongedierte. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om jouw ovenvisjesprobleem op te lossen. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief. Overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn onze ongediertebestrijders altijd in de buurt en komen zonder voorrijkosten te rekenen bij je langs. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een ovenvisjesbestrijding? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan wij bellen jou direct terug.

Hoe leven ovenvisjes?

Wanneer de ovenvisjes op een ideale plek leven, worden ze wel zo’n twee á drie jaar oud. Hun ideale omgeving is warm, droog en het liefst donker, zoals bij een oven of kachel. Met een temperatuur van zo’n dertig graden zijn ze heel blij. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen de gelegde eitjes niet uit. Daarom komen ovenvisjes in Nederland niet veel voor. Vaak worden ze verward met hun collega’s, de zilvervisjes of papiervisjes.

Professionele ovenvisjesbestrijding op Texel

Heb je toch last van ovenvisjes? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door een professionele ovenvisjes bestrijder uit de buurt. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zijn dagelijks druk met de bestrijding van alle soorten franjestaarten, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Neem direct contact op als je last hebt van ovenvisjes of ander ongedierte. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 te bereiken en we komen binnen 24 uur bij je langs met de oplossing voor je ovenvisjes probleem. Dit doen wij altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van de ovenvisjes verlost bent.

Papiervisjes bestrijden

Het papiervisje is een insect wat samen met het zilvervisje en ovenvisje onder de verzamelnaam franjestaarten valt. Al deze vleugelloze insecten veroorzaken schade door onze spullen kapot te eten. Op Texel zijn onze ongediertebestrijders dagelijks bezig om dit ongedierte in panden en woningen te bestrijden. Wij bestrijden ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn wij dagelijks actief om papiervisjes te bestrijden. Wil jij binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze Texelse ongediertespecialisten.

Hoe leeft het papiervisje?

De naam van dit ongedierte, ook trouwens wel boekenvisje genaamd, geeft al aan waar ze vaak te vinden zijn; tussen boeken en papieren. De papiervisjes voeden zich met vezels uit textiel en papier. Ze leven in het donker. Wanneer deze donkere plek wordt verstoord door licht glippen de beestjes er vandoor op zoek naar een nieuwe plek. Papiervisjes kunnen wel een jaar zonder eten. Je ziet ze daarom niet vaak maar ondertussen planten ze zich wel voort. Dit leidt tot nog meer schade. Papiervisjes zijn in staat complete archieven, bibliotheken en bijvoorbeeld dierbare fotoboeken te vernielen. Een goede bestrijding van de papiervisjes is daarom belangrijk.

Professionele papiervisjesbestrijding op Texel

Heb jij papiervisjes in je huis, bedrijf, archief of bibliotheek? Onze professionele ongediertebestrijders van Texel beschikken over de juiste kennis, ervaring en bestrijdingsmiddelen om de papiervisjes effectief te bestrijden. Wij zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse op Texel. Op heel Texel, dus natuurlijk ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn bestrijden onze professionals direct jouw papiervisjes. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en altijd zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via ons telefoonnummer.

Ratten bestrijden

Ratten zijn veroorzakers van schade aan je huis en vormen een risico voor je gezondheid. Als dragers van verschillende ziektes en bacteriën zijn ratten geen welkome gasten in je huis. Het is daarom belangrijk om de ratten zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden door een vakman uit de buurt. Op Texel zijn onze professionele rattenbestrijders dagelijks actief om dit soort ongedierte te bestrijden. Heb jij last van ratten? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de directe oplossing tegen ratten. Onze ervaren rattenbestrijders bestrijden ratten voor een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn staan we direct voor je klaar. Dus bel vandaag nog met ons telefoonnummer en laat de ratten op professionele wijze bestrijden door onze specialisten.

De rat

Er zijn veel verschillende soorten ratten in de wereld. De soorten ratten waar we in onze leefomgeving het meest mee te maken hebben is de Bruine Rat. Oprukkend vanuit het zuiden zien we steeds vaker ook de Zwarte Rat. Deze twee soorten verschillen erg van elkaar gezien hun leefwijze. Waar de Bruine Rat graag laag bij grond blijft, is de Zwarte Rat een echte klimmer. Ook is hun voedselvoorkeur anders, de Bruine Rat eet graag granen en noten, de Zwarte rat eet graag fruit. Een volwassen rat wordt tot wel vijftien centimeter lang, de staart niet meegerekend. Door de smalle skeletbouw van deze knaagdieren kruipen ze gemakkelijk door gaten en kieren.

Ratten en gezondheidsrisico’s

Ratten zijn een groot risico voor de gezondheid van mens en dier. Ze brengen veel ziektes met zich mee. Naast dat ze zelf ongedierte zijn, nemen ze ook nog eens ongedierte met zich mee. Teken, mijten en vlooien verbergen zich vaak in de vacht van een rat. Daarnaast vervuilen ratten ons voedsel, water en onze leefomgeving met hun uitwerpselen en urine. Ratten moet je daarom zo snel mogelijk laten bestrijden, om verdere gezondheidsrisico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding op Texel

Wanneer je ratten in je huis aantreft, is het belangrijk om direct professionele hulp van Texel in te schakelen. Onze lokale rattenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan voor een vaste, lage prijs binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont. Wil jij direct een oplossing voor jouw rattenprobleem? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten van Texel.

Vlooien bestrijden

Vlooien, een bekend probleem bij veel mensen. Wereldwijd zijn ze te vinden op plekken waar mensen en dieren leven. Waar geen teken van leven is, komt de vlo niet. Dit insect leeft namelijk van bloed. Op Texel zijn onze bestrijders dagelijks actief om alle soorten ongedierte te bestrijden, ook vlooien in huis zijn een veelvoorkomend ongedierte. Vooral wanneer men huisdieren in huis had of heeft. Zijn jij en je huisdier het bijtende ongedierte zat en zoek je een snelle, vakkundige oplossing? Neem dan direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij bieden jou direct de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Onze professionele vlooienbestrijders van Texel zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien bestrijden. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten, overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn.

Vlooienplaag

Een vlooienplaag ontstaat vaak wanneer het huisdier gedurende een bepaalde periode niet thuis is geweest of als je huisdier pas is overleden. Ook als je het huisdier van een ander te logeren hebt gehad kan je achterblijven met een vlooienplaag.

Bijten vlooien ook mensen

De kattenvlo, die op zowel honden als katten leeft, leeft niet graag op de mens. Maar ze doen wel vaak een proefbeet bij de mens, om vervolgens te concluderen dat jij niet hun ideale gastheer/vrouw bent. Als je zelf door vlooien wordt gebeten, is het waarschijnlijk dat je een vlooienplaag in huis hebt. Nu je weet hoe je aan een vlooienplaag in huis komt, wil je vast ook weten hoe je er zo snel mogelijk weer vanaf komt. Lees dan snel verder!

Professionele vlooienbestrijding op Texel

Om de voortplantingscyclus van de vlooien te doorbreken, is er maar één efficiënte oplossing. Schakel een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in. Onze ervaren professionals van Texel bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden dagelijks vlooien overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn we dagelijks te vinden. Onze vakkundige ongediertebestrijders van Texel bestrijden de vlooienplaag in jouw huis tegen een vast, laag tarief. Altijd zonder voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Wespen bestrijden

Wespen! Iedereen heeft weleens een gezellige buitenmaaltijd laten verpesten door deze stekende insecten. In hun zoektocht naar zoetigheid zijn ze behoorlijk opdringerig en reageren ze soms agressief als je ze probeert weg te jagen. Heb jij last van deze agressieve insecten en wil je hier meteen vanaf? Schakel dan nu onze professionele wespenbestrijders van Texel in. Wij komen binnen 24 uur op een professionele manier jouw wespen bestrijden. Altijd voor een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn bestrijden wij dagelijks wespennesten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel met ons telefoonnummer voor een snelle afspraak binnen 24 uur, of laat je direct terugbellen door onze wespenspecialist van Texel.

Kan ik zelf wespen bestrijden?

Het zelf bestrijden van wespen is geen aanrader. Je zal niet de eerste zijn die een wespennest probeert te verwijderen en vervolgens door een zwerm wespen wordt aangevallen. Er belanden jaarlijks veel mensen in het ziekenhuis met meer dan honderd wespensteken in hun lichaam. Heb je een wespennest, laat deze dan veilig en vakkundig bestrijden door een professionele wespenbestrijder uit de buurt.

Professionele wespenbestrijding op Texel

Heb jij een wespennest in je spouwmuur, schuur of ergens in de tuin? Schakel onze professionele wespenbestrijders van Texel in om dit wespennest op een vakkundige manier te bestrijden. Wij hebben de benodigde kennis en jarenlange ervaring in het bestrijden van wespen. Wij zijn dagelijks actief overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze professionele ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze professionele wespenbestrijders van Texel.

Zilvervisjes bestrijden

Van de drie soorten franjestaarten komt het zilvervisje in Nederland het meest voor. De huizen zijn steeds beter geïsoleerd en vormen de perfecte leefomgeving voor zilvervisjes. Ze verstoppen zich onder zwevende vloeren, achter plinten en andere donkere kieren in huis. Ze planten zich ook nog eens in rap tempo voort. Heb jij zilvervisjes en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Onze gediplomeerde vakmensen bestrijden dagelijks zilvervisjes overal op Texel. Dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Wij bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze zilvervisjesspecialist van Texel.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes zien er griezelig uit en zijn vies om in huis te hebben. Ze dragen allerlei schimmels en bacteriën bij zich en verspreiden deze door je hele huis. Ze leven van plantaardige vezels. Ze eten daarom graag aan jouw katoenen kleding, boeken en behang. Naast het feit dat zilvervisjes vies zijn, brengen ze ook schade toe aan je spullen, weg ermee dus!

Professionele zilvervisjesbestrijding op Texel

Voor een professionele bestrijding van zilvervisjes neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte overal op Texel, dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou de directe oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Binnen 24 uur bestrijden wij op vakkundige wijze de zilvervisjes bij jou thuis. Altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders van Texel.