Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0222-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Texel

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct met de bestrijder

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Texel

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Texel Expert aan het woord

Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Texel. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Texel

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet jouw lokale bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijder heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. jouw lokale bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt jouw lokale bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat jouw lokale bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met jouw lokale bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan jouw lokale bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. jouw lokale bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt jouw lokale bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met jouw lokale bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met jouw lokale bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0222-781123
WAAR ONZE BESTRIJDER WERKT Werkgebied

Woon je in Texel of omgeving, dan staan onze ongediertebestrijders klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in De Cocksdorp, De Koog, De Waal of Den Burg woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Texel?
 • De Cocksdorp
 • De Koog
 • De Waal
 • Den Burg
 • Den Hoorn
 • Oosterend
 • Oudeschild
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Texel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Texel

Wat kost een ongediertebestrijder in Texel?

Wat een bestrijding in Texel kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Onze bestrijder bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Onze bestrijder gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met op 0222-781123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

Ongedierte bestrijden op Texel

Niemand wil ongedierte in zijn huis, bedrijf of tuin. Ongedierte veroorzaakt overlast en schade. Wanneer dit het geval is, is het verstandig ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. Onze gediplomeerde ongediertebestrijders zijn dagelijks actief overal opl Texel. We bestrijden alle soorten ongedierte binnen 24 uur, op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn bieden wij direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel daarom direct met onderstaand telefoonnummer voor een snelle afspraak. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten van Texel.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die, in de nabijheid van de mens, overlast veroorzaken, schade aanbrengen of een gevaar vormen voor de volksgezondheid. De soorten ongedierte die een gevaar vormen voor onze gezondheid zijn knaagdieren als ratten en muizen, maar ook insecten als kakkerlakken. Ongedierte dat schade veroorzaakt is onder andere houtworm, boktor en papiervisjes. Voorbeelden van overlast veroorzakend ongedierte zijn wespen, bedwantsen, vlooien. Omdat alle soorten ongedierte bacteriën, schimmels of ziektes bij zich dragen is bij een ongedierteplaag eigenlijk altijd de hygiëne in onze leefomgeving in gevaar.

Is ongedierte gevaarlijk?

Ongedierte in onze leefomgeving kan gevaarlijke situaties opleveren. Kortsluiting en brand veroorzaakt door knagend ongedierte komen regelmatig voor. Daarnaast spelen ratten en muizen vaak een rol in het overdragen van ernstige ziektes, zoals bijvoorbeeld de vogelgriep en de pest. Ook insecten dragen ziektes bij zich, denk hierbij bijvoorbeeld aan malaria, knokkelkoorts of het zika-virus. Bij veel mensen ontstaat een, soms levensbedreigende, allergische reactie wanneer ze gestoken worden door een wesp, vlo of bedwants. Allemaal redenen om ongedierte zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden.

Professionele ongediertebestrijding op Texel

Het bestrijden van ongedierte in je leefomgeving is belangrijk want hiermee voorkom je dus schade en de overdracht van ernstige ziektes. Heb jij ongedierte in huis, schakel dan nu onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte op heel Texel. Binnen 24 uur staan wij op de stoep met de oplossing voor jouw ongedierteprobleem, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Bel nu direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen over het professioneel laten bestrijden van ongedierte. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten! Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Texel

Kakkerlakken. Een vies, kruipend ongedierte dat schadelijk is voor je gezondheid. Heb je last van kakkerlakken? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze ongediertebestrijders uit jouw regio hebben veel ervaring als het gaat om het bestrijden van kakkerlakken. Ze weten precies waar ze ze moeten zoeken en welke middelen ze moeten gebruiken. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in het weekend. Onze vakmannen van Texel staan vervolgens binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij kakkerlakken overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel ons voor een afspraak binnen 24 uur op ons telefoonnummer.

Kakkerlakkenplaag, een gevaar voor je gezondheid!

Kakkerlakken vormen een gevaar voor onze gezondheid. Ze veroorzaken astma of eczeem. Dat komt omdat ze via hun uitwerpselen en speeksel schimmels en bacteriën verspreiden. In het ergste geval dragen kakkerlakken ziektes als salmonella, tuberculose en hepatitis over. Kakkerlakken gaan ’s nachts op zoek naar voedsel. Ze hebben geen voorkeur, eten alles wat ze tegenkomen. Kakkerlakken planten zich snel voort, voor je het weet heb je dan ook een kakkerlakkenplaag in huis.

Professionele kakkerlakkenbestrijding op Texel

Alleen ervaren ongediertebestrijders zijn in staat kakkerlakken vakkundig te bestrijden. Die weten waar ze de kakkerlakken moeten zoeken. Onze Texelse vakmannen bestrijden dagelijks kakkerlakken en alle andere soorten ongedierte. Ze hebben veel kennis over kakkerlakken en beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen. Voor een professionele kakkerlakkenbestrijding neem je direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij bestrijden kakkerlakken professioneel en tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze kakkerlakkenspecialisten van Texel.

Mieren bestrijden Texel

Mieren, iedereen kent ze. Mieren lopen altijd via een of meerdere vaste routes naar hun voedsel. Hebben ze ontdekt dat in jouw woning voedsel ligt, dan is dat erg vervelend. Heb je last van mieren? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Als je een afspraak met ons maakt, ben je binnen 24 uur van je mieren af. Wij bestrijden mieren tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Wij zijn dagelijks actief overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend. Een afspraak is snel gemaakt!

Hoe oud worden mieren?

Mieren worden soms wel twintig jaar oud. Ze leven, samen met wel tienduizend andere mieren, in een kolonie. Mieren kom je overal tegen. Ze leven van de suikers die ze bij mensen in huis vinden. Suikerpotten, jampotten en limonadeflessen zijn favoriet. Hebben mieren suiker in jouw huis gevonden dan maken ze een mierenstraat. Dat is een reukspoor waarmee ze andere mieren de weg wijzen. Mieren houden ook erg van bladluis. Mieren melken deze en brengen de “melk” naar het nest als voedsel voor de larven.

Professionele mierenbestrijding op Texel

Heb je mieren en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Laat onze ongediertebestrijder van Texel de mieren direct bestrijden. Onze vakmannen zijn ervaren en beschikken over de juiste kennis en bestrijdingsmiddelen om de mieren of effectieve en duurzame wijze te bestrijden. Binnen 24 uur staan we voor je klaar! Wij bestrijden mieren voor een vast, laag tarief, uiteraard zonder voorrijkosten te rekenen. Wij zijn overal op Texel werkzaam, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze professionele mierenbestrijders van Texel.

Motmuggen bestrijden Texel

Woon je ergens op Texel, bijvoorbeeld in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van motmuggen? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de motmuggen in en om je woning te bestrijden. Wij bestrijden motmuggen en ander ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs. En waar je ook woont, voorrijkosten rekenen we niet! Bel direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Motmug? Wat is een motmug?

Een motmug is een klein, vlinderachtig vliegje. Motmuggen worden ook wel rioolvliegjes genoemd. Motmuggen zijn vieze beestjes die leven in riolen en in de buurt van lekkende leidingen. Je ziet motmuggen vaak tijdens warme, vochtige zomers. Ze houden zich op in de buurt van sanitaire ruimtes, dakgoten, regentonnen en rioolputjes. Een motmug leeft van vuil water. Een motmug is niet gevaarlijk, wel smerig. Dankzij hun smerige leefomgeving dragen ze veel bacteriën en schimmels met zich mee. En tot overmaat van ramp planten ze zich ook nog eens heel snel voort.

Professionele motmuggenbestrijding op Texel

Onze ongediertebestrijders hebben de kennis, middelen en ervaring om motmuggen te bestrijden. Dagelijks bestrijden wij motmuggen en ander ongedierte overal op Texel, dus uiteraard ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan we bij je voor de deur. Motmuggen bestrijden we tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel ons voor informatie of een afspraak. Heb je liever dat onze professionele motmuggenbestrijders van Texel contact met jou opnemen? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Ovenvisjes bestrijden Texel

Een ovenvisje is een klein insect zonder vleugels. Samen met het zilvervisje en het papiervisje behoren ze tot de franjestaarten. De beestjes zijn onderling iets verschillend, maar allen eten ze de boel kapot. Dagelijks bestrijden onze ongediertebestrijders op Texel deze franjestaarten, want niemand wil dat zijn spullen kapot worden gegeten door ongedierte. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om jouw ovenvisjesprobleem op te lossen. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief. Overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn onze ongediertebestrijders altijd in de buurt en komen zonder voorrijkosten te rekenen bij je langs. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een ovenvisjesbestrijding? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan wij bellen jou direct terug.

Hoe leven ovenvisjes?

Wanneer de ovenvisjes op een ideale plek leven, worden ze wel zo’n twee á drie jaar oud. Hun ideale omgeving is warm, droog en het liefst donker, zoals bij een oven of kachel. Met een temperatuur van zo’n dertig graden zijn ze heel blij. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen de gelegde eitjes niet uit. Daarom komen ovenvisjes in Nederland niet veel voor. Vaak worden ze verward met hun collega’s, de zilvervisjes of papiervisjes.

Professionele ovenvisjesbestrijding op Texel

Heb je toch last van ovenvisjes? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door een professionele ovenvisjes bestrijder uit de buurt. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zijn dagelijks druk met de bestrijding van alle soorten franjestaarten, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Neem direct contact op als je last hebt van ovenvisjes of ander ongedierte. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 te bereiken en we komen binnen 24 uur bij je langs met de oplossing voor je ovenvisjes probleem. Dit doen wij altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van de ovenvisjes verlost bent.

Papiervisjes bestrijden Texel

Het papiervisje is een insect wat samen met het zilvervisje en ovenvisje onder de verzamelnaam franjestaarten valt. Al deze vleugelloze insecten veroorzaken schade door onze spullen kapot te eten. Op Texel zijn onze ongediertebestrijders dagelijks bezig om dit ongedierte in panden en woningen te bestrijden. Wij bestrijden ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn wij dagelijks actief om papiervisjes te bestrijden. Wil jij binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze Texelse ongediertespecialisten.

Hoe leeft het papiervisje?

De naam van dit ongedierte, ook trouwens wel boekenvisje genaamd, geeft al aan waar ze vaak te vinden zijn; tussen boeken en papieren. De papiervisjes voeden zich met vezels uit textiel en papier. Ze leven in het donker. Wanneer deze donkere plek wordt verstoord door licht glippen de beestjes er vandoor op zoek naar een nieuwe plek. Papiervisjes kunnen wel een jaar zonder eten. Je ziet ze daarom niet vaak maar ondertussen planten ze zich wel voort. Dit leidt tot nog meer schade. Papiervisjes zijn in staat complete archieven, bibliotheken en bijvoorbeeld dierbare fotoboeken te vernielen. Een goede bestrijding van de papiervisjes is daarom belangrijk.

Professionele papiervisjesbestrijding op Texel

Heb jij papiervisjes in je huis, bedrijf, archief of bibliotheek? Onze professionele ongediertebestrijders van Texel beschikken over de juiste kennis, ervaring en bestrijdingsmiddelen om de papiervisjes effectief te bestrijden. Wij zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse op Texel. Op heel Texel, dus natuurlijk ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn bestrijden onze professionals direct jouw papiervisjes. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en altijd zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via ons telefoonnummer.

Ratten bestrijden Texel

Ratten zijn veroorzakers van schade aan je huis en vormen een risico voor je gezondheid. Als dragers van verschillende ziektes en bacteriën zijn ratten geen welkome gasten in je huis. Het is daarom belangrijk om de ratten zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden door een vakman uit de buurt. Op Texel zijn onze professionele rattenbestrijders dagelijks actief om dit soort ongedierte te bestrijden. Heb jij last van ratten? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de directe oplossing tegen ratten. Onze ervaren rattenbestrijders bestrijden ratten voor een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn staan we direct voor je klaar. Dus bel vandaag nog met ons telefoonnummer en laat de ratten op professionele wijze bestrijden door onze specialisten.

De rat

Er zijn veel verschillende soorten ratten in de wereld. De soorten ratten waar we in onze leefomgeving het meest mee te maken hebben is de Bruine Rat. Oprukkend vanuit het zuiden zien we steeds vaker ook de Zwarte Rat. Deze twee soorten verschillen erg van elkaar gezien hun leefwijze. Waar de Bruine Rat graag laag bij grond blijft, is de Zwarte Rat een echte klimmer. Ook is hun voedselvoorkeur anders, de Bruine Rat eet graag granen en noten, de Zwarte rat eet graag fruit. Een volwassen rat wordt tot wel vijftien centimeter lang, de staart niet meegerekend. Door de smalle skeletbouw van deze knaagdieren kruipen ze gemakkelijk door gaten en kieren.

Ratten en gezondheidsrisico’s

Ratten zijn een groot risico voor de gezondheid van mens en dier. Ze brengen veel ziektes met zich mee. Naast dat ze zelf ongedierte zijn, nemen ze ook nog eens ongedierte met zich mee. Teken, mijten en vlooien verbergen zich vaak in de vacht van een rat. Daarnaast vervuilen ratten ons voedsel, water en onze leefomgeving met hun uitwerpselen en urine. Ratten moet je daarom zo snel mogelijk laten bestrijden, om verdere gezondheidsrisico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding op Texel

Wanneer je ratten in je huis aantreft, is het belangrijk om direct professionele hulp van Texel in te schakelen. Onze lokale rattenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan voor een vaste, lage prijs binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont. Wil jij direct een oplossing voor jouw rattenprobleem? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten van Texel.

Zilvervisjes bestrijden Texel

Van de drie soorten franjestaarten komt het zilvervisje in Nederland het meest voor. De huizen zijn steeds beter geïsoleerd en vormen de perfecte leefomgeving voor zilvervisjes. Ze verstoppen zich onder zwevende vloeren, achter plinten en andere donkere kieren in huis. Ze planten zich ook nog eens in rap tempo voort. Heb jij zilvervisjes en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Onze gediplomeerde vakmensen bestrijden dagelijks zilvervisjes overal op Texel. Dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Wij bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze zilvervisjesspecialist van Texel.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes zien er griezelig uit en zijn vies om in huis te hebben. Ze dragen allerlei schimmels en bacteriën bij zich en verspreiden deze door je hele huis. Ze leven van plantaardige vezels. Ze eten daarom graag aan jouw katoenen kleding, boeken en behang. Naast het feit dat zilvervisjes vies zijn, brengen ze ook schade toe aan je spullen, weg ermee dus!

Professionele zilvervisjesbestrijding op Texel

Voor een professionele bestrijding van zilvervisjes neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte overal op Texel, dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou de directe oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Binnen 24 uur bestrijden wij op vakkundige wijze de zilvervisjes bij jou thuis. Altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders van Texel.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!