Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0222-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Texel

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Texel

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Texel Expert aan het woord

Dagelijks helpen onze lokale ongediertebestrijders klanten in de omgeving van Texel. Voor ieder probleem weten ze wel een oplossing. Heb je een probleem? Aarzel niet en neem direct contact op met onze bestrijder op, wij helpen je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Texel

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met onze bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0222-781123
Waar wij werken Werkgebied

Woon je in Texel of omgeving, onze bestrijder staat voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Texel, De Cocksdorp, De Koog of De Waal woont, onze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Texel?
 • Texel
 • De Cocksdorp
 • De Koog
 • De Waal
 • Den Burg
 • Den Hoorn
 • Oosterend
 • Oudeschild
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Texel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Ongedierte bestrijden op Texel

Niemand wil ongedierte in zijn huis, bedrijf of tuin. Ongedierte veroorzaakt overlast en schade. Wanneer dit het geval is, is het verstandig ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. Onze gediplomeerde ongediertebestrijders zijn dagelijks actief overal opl Texel. We bestrijden alle soorten ongedierte binnen 24 uur, op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn bieden wij direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel daarom direct met onderstaand telefoonnummer voor een snelle afspraak. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten van Texel.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die, in de nabijheid van de mens, overlast veroorzaken, schade aanbrengen of een gevaar vormen voor de volksgezondheid. De soorten ongedierte die een gevaar vormen voor onze gezondheid zijn knaagdieren als ratten en muizen, maar ook insecten als kakkerlakken. Ongedierte dat schade veroorzaakt is onder andere houtworm, boktor en papiervisjes. Voorbeelden van overlast veroorzakend ongedierte zijn wespen, bedwantsen, vlooien. Omdat alle soorten ongedierte bacteriën, schimmels of ziektes bij zich dragen is bij een ongedierteplaag eigenlijk altijd de hygiëne in onze leefomgeving in gevaar.

Is ongedierte gevaarlijk?

Ongedierte in onze leefomgeving kan gevaarlijke situaties opleveren. Kortsluiting en brand veroorzaakt door knagend ongedierte komen regelmatig voor. Daarnaast spelen ratten en muizen vaak een rol in het overdragen van ernstige ziektes, zoals bijvoorbeeld de vogelgriep en de pest. Ook insecten dragen ziektes bij zich, denk hierbij bijvoorbeeld aan malaria, knokkelkoorts of het zika-virus. Bij veel mensen ontstaat een, soms levensbedreigende, allergische reactie wanneer ze gestoken worden door een wesp, vlo of bedwants. Allemaal redenen om ongedierte zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden.

Professionele ongediertebestrijding op Texel

Het bestrijden van ongedierte in je leefomgeving is belangrijk want hiermee voorkom je dus schade en de overdracht van ernstige ziektes. Heb jij ongedierte in huis, schakel dan nu onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte op heel Texel. Binnen 24 uur staan wij op de stoep met de oplossing voor jouw ongedierteprobleem, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Bel nu direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen over het professioneel laten bestrijden van ongedierte. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten! Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Texel

Kakkerlakken. Een vies, kruipend ongedierte dat schadelijk is voor je gezondheid. Heb je last van kakkerlakken? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze ongediertebestrijders uit jouw regio hebben veel ervaring als het gaat om het bestrijden van kakkerlakken. Ze weten precies waar ze ze moeten zoeken en welke middelen ze moeten gebruiken. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in het weekend. Onze vakmannen van Texel staan vervolgens binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij kakkerlakken overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel ons voor een afspraak binnen 24 uur op ons telefoonnummer.

Kakkerlakkenplaag, een gevaar voor je gezondheid!

Kakkerlakken vormen een gevaar voor onze gezondheid. Ze veroorzaken astma of eczeem. Dat komt omdat ze via hun uitwerpselen en speeksel schimmels en bacteriën verspreiden. In het ergste geval dragen kakkerlakken ziektes als salmonella, tuberculose en hepatitis over. Kakkerlakken gaan ’s nachts op zoek naar voedsel. Ze hebben geen voorkeur, eten alles wat ze tegenkomen. Kakkerlakken planten zich snel voort, voor je het weet heb je dan ook een kakkerlakkenplaag in huis.

Professionele kakkerlakkenbestrijding op Texel

Alleen ervaren ongediertebestrijders zijn in staat kakkerlakken vakkundig te bestrijden. Die weten waar ze de kakkerlakken moeten zoeken. Onze Texelse vakmannen bestrijden dagelijks kakkerlakken en alle andere soorten ongedierte. Ze hebben veel kennis over kakkerlakken en beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen. Voor een professionele kakkerlakkenbestrijding neem je direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij bestrijden kakkerlakken professioneel en tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze kakkerlakkenspecialisten van Texel.

Mieren bestrijden Texel

Mieren, iedereen kent ze. Mieren lopen altijd via een of meerdere vaste routes naar hun voedsel. Hebben ze ontdekt dat in jouw woning voedsel ligt, dan is dat erg vervelend. Heb je last van mieren? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Als je een afspraak met ons maakt, ben je binnen 24 uur van je mieren af. Wij bestrijden mieren tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Wij zijn dagelijks actief overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend. Een afspraak is snel gemaakt!

Hoe oud worden mieren?

Mieren worden soms wel twintig jaar oud. Ze leven, samen met wel tienduizend andere mieren, in een kolonie. Mieren kom je overal tegen. Ze leven van de suikers die ze bij mensen in huis vinden. Suikerpotten, jampotten en limonadeflessen zijn favoriet. Hebben mieren suiker in jouw huis gevonden dan maken ze een mierenstraat. Dat is een reukspoor waarmee ze andere mieren de weg wijzen. Mieren houden ook erg van bladluis. Mieren melken deze en brengen de “melk” naar het nest als voedsel voor de larven.

Professionele mierenbestrijding op Texel

Heb je mieren en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Laat onze ongediertebestrijder van Texel de mieren direct bestrijden. Onze vakmannen zijn ervaren en beschikken over de juiste kennis en bestrijdingsmiddelen om de mieren of effectieve en duurzame wijze te bestrijden. Binnen 24 uur staan we voor je klaar! Wij bestrijden mieren voor een vast, laag tarief, uiteraard zonder voorrijkosten te rekenen. Wij zijn overal op Texel werkzaam, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze professionele mierenbestrijders van Texel.

Motmuggen bestrijden Texel

Woon je ergens op Texel, bijvoorbeeld in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van motmuggen? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de motmuggen in en om je woning te bestrijden. Wij bestrijden motmuggen en ander ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs. En waar je ook woont, voorrijkosten rekenen we niet! Bel direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Motmug? Wat is een motmug?

Een motmug is een klein, vlinderachtig vliegje. Motmuggen worden ook wel rioolvliegjes genoemd. Motmuggen zijn vieze beestjes die leven in riolen en in de buurt van lekkende leidingen. Je ziet motmuggen vaak tijdens warme, vochtige zomers. Ze houden zich op in de buurt van sanitaire ruimtes, dakgoten, regentonnen en rioolputjes. Een motmug leeft van vuil water. Een motmug is niet gevaarlijk, wel smerig. Dankzij hun smerige leefomgeving dragen ze veel bacteriën en schimmels met zich mee. En tot overmaat van ramp planten ze zich ook nog eens heel snel voort.

Professionele motmuggenbestrijding op Texel

Onze ongediertebestrijders hebben de kennis, middelen en ervaring om motmuggen te bestrijden. Dagelijks bestrijden wij motmuggen en ander ongedierte overal op Texel, dus uiteraard ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan we bij je voor de deur. Motmuggen bestrijden we tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel ons voor informatie of een afspraak. Heb je liever dat onze professionele motmuggenbestrijders van Texel contact met jou opnemen? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Ovenvisjes bestrijden Texel

Een ovenvisje is een klein insect zonder vleugels. Samen met het zilvervisje en het papiervisje behoren ze tot de franjestaarten. De beestjes zijn onderling iets verschillend, maar allen eten ze de boel kapot. Dagelijks bestrijden onze ongediertebestrijders op Texel deze franjestaarten, want niemand wil dat zijn spullen kapot worden gegeten door ongedierte. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om jouw ovenvisjesprobleem op te lossen. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief. Overal op Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn onze ongediertebestrijders altijd in de buurt en komen zonder voorrijkosten te rekenen bij je langs. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een ovenvisjesbestrijding? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan wij bellen jou direct terug.

Hoe leven ovenvisjes?

Wanneer de ovenvisjes op een ideale plek leven, worden ze wel zo’n twee á drie jaar oud. Hun ideale omgeving is warm, droog en het liefst donker, zoals bij een oven of kachel. Met een temperatuur van zo’n dertig graden zijn ze heel blij. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen de gelegde eitjes niet uit. Daarom komen ovenvisjes in Nederland niet veel voor. Vaak worden ze verward met hun collega’s, de zilvervisjes of papiervisjes.

Professionele ovenvisjesbestrijding op Texel

Heb je toch last van ovenvisjes? Laat ze dan zo snel mogelijk bestrijden door een professionele ovenvisjes bestrijder uit de buurt. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zijn dagelijks druk met de bestrijding van alle soorten franjestaarten, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn. Neem direct contact op als je last hebt van ovenvisjes of ander ongedierte. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 te bereiken en we komen binnen 24 uur bij je langs met de oplossing voor je ovenvisjes probleem. Dit doen wij altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Onze professionele ongediertebestrijders van Texel zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van de ovenvisjes verlost bent.

Papiervisjes bestrijden Texel

Het papiervisje is een insect wat samen met het zilvervisje en ovenvisje onder de verzamelnaam franjestaarten valt. Al deze vleugelloze insecten veroorzaken schade door onze spullen kapot te eten. Op Texel zijn onze ongediertebestrijders dagelijks bezig om dit ongedierte in panden en woningen te bestrijden. Wij bestrijden ongedierte altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn zijn wij dagelijks actief om papiervisjes te bestrijden. Wil jij binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze Texelse ongediertespecialisten.

Hoe leeft het papiervisje?

De naam van dit ongedierte, ook trouwens wel boekenvisje genaamd, geeft al aan waar ze vaak te vinden zijn; tussen boeken en papieren. De papiervisjes voeden zich met vezels uit textiel en papier. Ze leven in het donker. Wanneer deze donkere plek wordt verstoord door licht glippen de beestjes er vandoor op zoek naar een nieuwe plek. Papiervisjes kunnen wel een jaar zonder eten. Je ziet ze daarom niet vaak maar ondertussen planten ze zich wel voort. Dit leidt tot nog meer schade. Papiervisjes zijn in staat complete archieven, bibliotheken en bijvoorbeeld dierbare fotoboeken te vernielen. Een goede bestrijding van de papiervisjes is daarom belangrijk.

Professionele papiervisjesbestrijding op Texel

Heb jij papiervisjes in je huis, bedrijf, archief of bibliotheek? Onze professionele ongediertebestrijders van Texel beschikken over de juiste kennis, ervaring en bestrijdingsmiddelen om de papiervisjes effectief te bestrijden. Wij zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse op Texel. Op heel Texel, dus natuurlijk ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn bestrijden onze professionals direct jouw papiervisjes. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en altijd zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op via ons telefoonnummer.

Ratten bestrijden Texel

Ratten zijn veroorzakers van schade aan je huis en vormen een risico voor je gezondheid. Als dragers van verschillende ziektes en bacteriën zijn ratten geen welkome gasten in je huis. Het is daarom belangrijk om de ratten zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden door een vakman uit de buurt. Op Texel zijn onze professionele rattenbestrijders dagelijks actief om dit soort ongedierte te bestrijden. Heb jij last van ratten? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de directe oplossing tegen ratten. Onze ervaren rattenbestrijders bestrijden ratten voor een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Op heel Texel, dus ook in De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn staan we direct voor je klaar. Dus bel vandaag nog met ons telefoonnummer en laat de ratten op professionele wijze bestrijden door onze specialisten.

De rat

Er zijn veel verschillende soorten ratten in de wereld. De soorten ratten waar we in onze leefomgeving het meest mee te maken hebben is de Bruine Rat. Oprukkend vanuit het zuiden zien we steeds vaker ook de Zwarte Rat. Deze twee soorten verschillen erg van elkaar gezien hun leefwijze. Waar de Bruine Rat graag laag bij grond blijft, is de Zwarte Rat een echte klimmer. Ook is hun voedselvoorkeur anders, de Bruine Rat eet graag granen en noten, de Zwarte rat eet graag fruit. Een volwassen rat wordt tot wel vijftien centimeter lang, de staart niet meegerekend. Door de smalle skeletbouw van deze knaagdieren kruipen ze gemakkelijk door gaten en kieren.

Ratten en gezondheidsrisico’s

Ratten zijn een groot risico voor de gezondheid van mens en dier. Ze brengen veel ziektes met zich mee. Naast dat ze zelf ongedierte zijn, nemen ze ook nog eens ongedierte met zich mee. Teken, mijten en vlooien verbergen zich vaak in de vacht van een rat. Daarnaast vervuilen ratten ons voedsel, water en onze leefomgeving met hun uitwerpselen en urine. Ratten moet je daarom zo snel mogelijk laten bestrijden, om verdere gezondheidsrisico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding op Texel

Wanneer je ratten in je huis aantreft, is het belangrijk om direct professionele hulp van Texel in te schakelen. Onze lokale rattenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan voor een vaste, lage prijs binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont. Wil jij direct een oplossing voor jouw rattenprobleem? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten van Texel.

Zilvervisjes bestrijden Texel

Van de drie soorten franjestaarten komt het zilvervisje in Nederland het meest voor. De huizen zijn steeds beter geïsoleerd en vormen de perfecte leefomgeving voor zilvervisjes. Ze verstoppen zich onder zwevende vloeren, achter plinten en andere donkere kieren in huis. Ze planten zich ook nog eens in rap tempo voort. Heb jij zilvervisjes en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Onze gediplomeerde vakmensen bestrijden dagelijks zilvervisjes overal op Texel. Dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Wij bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze zilvervisjesspecialist van Texel.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes zien er griezelig uit en zijn vies om in huis te hebben. Ze dragen allerlei schimmels en bacteriën bij zich en verspreiden deze door je hele huis. Ze leven van plantaardige vezels. Ze eten daarom graag aan jouw katoenen kleding, boeken en behang. Naast het feit dat zilvervisjes vies zijn, brengen ze ook schade toe aan je spullen, weg ermee dus!

Professionele zilvervisjesbestrijding op Texel

Voor een professionele bestrijding van zilvervisjes neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders van Texel. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte overal op Texel, dus ook als je in De Cocksdorp, De Koog of Den Hoorn woont bieden wij jou de directe oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Binnen 24 uur bestrijden wij op vakkundige wijze de zilvervisjes bij jou thuis. Altijd voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders van Texel.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!