Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0222-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Texel

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct met de bestrijder

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Texel

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Texel Expert aan het woord

Ik ben jouw lokale boktorren bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Texel. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Texel

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met jouw lokale bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0222-781123
WAAR ONZE BOKTORBESTRIJDER WERKT Werkgebied

Woon je in Texel of omgeving, dan staan onze boktorbestrijders klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in De Cocksdorp, De Koog, De Waal of Den Burg woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Texel?
 • De Cocksdorp
 • De Koog
 • De Waal
 • Den Burg
 • Den Hoorn
 • Oosterend
 • Oudeschild
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Texel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Boktorren bestrijden Texel

Boktor in je huis of schuur is meer dan vervelend. Als een boktor lang z’n gang kan gaan, levert dat gevaarlijke situaties op. Houten vloeren, meubels en kapconstructies zijn niet meer veilig. Hoor je op een stille warme zomerdag knagende geluiden? En zie je ook kleine ovaalvormige gaatjes in het hout? Dat heeft boktor het hout in je woning of schuur ontdekt! Boktor moet zo snel mogelijk bestreden worden. Daarvoor neem je bij voorkeur contact op met een ongediertebestrijder uit jouw regio. Onze professionele boktorrenbestrijders van Texel bestrijden dagelijks boktor tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten brengen we niet in rekening. Onze vakmannen staan binnen 24 uur voor je klaar overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons nu op ons telefoonnummer voor een afspraak met onze boktorspecialisten van Texel!

Boktor eet onbehandeld hout

Boktor is een keversoort. Een boktor legt eitjes op hout dat niet behandeld is met verf of beits. Als de eitjes uitkomen, boren de larven zich in het hout. Ze vreten zich tot in de kern van het hout, lange tunnels in het hout borend. Dit proces duurt tot wel 10 jaar lang, om zich vervolgens te verpoppen. Tenslotte kruipen ze als volwassen boktor uit het hout. Daarbij laten ze een klein gaatje in het hout achter. Deze boktor legt weer eitjes op het hout. Doe je niets dan herhaalt deze cyclus zich eindeloos en blijft er van het hout niets over.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Voor het bestrijden van boktor zijn speciale technieken en bestrijdingsmiddelen vereist. Die middelen worden uitsluitend verkocht aan professionele, geregistreerde ongediertebestrijders. Laat boktorrenbestrijding over aan een gespecialiseerde ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding op Texel

Woon je op Texel, in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van boktor? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en onze professionele boktorbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden boktor altijd voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel ons voor advies of een afspraak via ons telefoonnummer: 0222-781123. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialisten van Texel.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!