Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Spinnen / Tips tegen spinnen

Tips tegen spinnen

Spinnen zijn een orde van de geleedpotigen en behoren logischerwijs tot de spinachtigen. Er zijn ruim 45.000 verschillende soorten spinnen. Al deze soorten verschillen van elkaar op het gebied van bijvoorbeeld voedselinname en lichaamsbouw.

Tips tegen spinnen

Zelf spinnen bestrijden

Er zijn enorm veel methodes die jou helpen bij het wegjagen en verdelgen van spinnen. Je kan kiezen voor zowel diervriendelijke methodes als voor methodes die de spinnen direct uitroeien. Wil je niet zelf spinnen bestrijden met deze tips tegen spinnen? Schakel dan een professioneel bedrijf in die ervaring heeft met het bestrijden van spinnen.

Spinnen weren uit je huis

Voordat je een spinnenplaag gaat bestrijden, is het verstandig om er zoveel mogelijk aan te doen om het te voorkomen. Er zijn een aantal handige tips die jou helpen bij het weren van spinnen uit je huis en tuin.

  • Verwijder bijvoorbeeld spinnenwebben. Spinnen worden hierdoor ontmoedigd en gaan een andere plek zoeken voor hun web.
  • Laat de verlichting ook niet altijd aan staan. Dit trekt insecten aan en op de lange duur dus ook spinnen.
  • Zorg er ook voor dat je alle gaten en kieren in je huis dichtmaakt. Zo krijgen spinnen geen kans om je huis in te komen.

Diervriendelijke tips tegen spinnen

Als je de spinnen uit de weg wilt ruimen op een diervriendelijke manier, probeer ze dan op te vangen en buiten te zetten. Gebruik hiervoor een potje of een zogenoemde spinnenvanger. Spinnen die je vangt, kan je in een potje doen en buiten weer vrijlaten. Een makkelijkere methode hiervoor is de spinnenvanger. De spin komt vast te zitten tussen dichtklappende borstels en daarna is het gemakkelijk om de borstels te openen en de spin naar buiten te laten.

Spinnen bestrijden

Blijf je overlast van spinnen houden? Dan is het tijd om ze te verdelgen. Spinnen bestrijden kan op veel verschillende manieren. Je kan ze simpelweg met een stofzuiger opruimen of insecticidespray gebruiken. De insecticidespray roeit de spinnen direct uit en binnen de kortste keren heb je geen last meer van dit ongedierte. Spinnen hebben ook een hekel aan azijn en gaan vrijwel direct dood als ze ermee in aanraking komen. Wil je de spinnenplaag professioneel aanpakken? Neem dan contact op met ons voor een professionele bestrijding.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!