Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Papiervisjes / Papiervisjesbestrijding

Papiervisjesbestrijding

Papiervisjes in huis? Hoe kom je er nu zo snel mogelijk van af? Uiteraard is het handhaven hygiëne te allen tijde belangrijk om ongedierte uit je huis te houden, maar helemaal voorkomen doe je het nooit.

Papiervisjesbestrijding

Bestrijd zowel papiervisjes als hun eitjes

Kenmerkend voor papiervisjes en andere franjestaarten is dat ze overal door je huis zitten en hier ook overal eitjes leggen. Wil je een effectieve papiervisjesbestrijding, dan moet je iedere plek waar de papiervisjes en hun eitjes zitten vinden en bestrijden. Dit maakt het zelf bestrijden van papiervisjes erg lastig. Voor professionals daarentegen is dat een eenvoudige klus om te klaren.

Omgevingsfactoren aanpassen

Het is mogelijk om de temperatuur binnenshuis te verlagen. Papiervisjes houden namelijk niet van kou. Ook het uitkomen van de eitjes duurt langer wanneer de ruimte kouder dan normaal is. Rond de 15 graden krijgen de papiervisjes het moeilijk. Toch is deze methode niet geheel succesvol. Het papiervisje kan namelijk zeker driehonderd dagen zonder voedsel en trekt zich in de tussentijd terug naar het warmste plekje van je huis. Daarnaast is het niet erg fijn om in een huis te leven waar het maar 15 graden is.

Doe het-het-zelf-bestrijdingsmiddelen

Wil je toch eerst zelf papiervisjes proberen te bestrijden? Probeer dan eens een plankje met lijm en vergif op een plek waar veel papiervisjes zitten. Of de papiervisjes eten van het vergif of ze blijven vastzitten op het plankje. Iets anders wat mogelijk is, is een eeuwenoude methode welke wel wat geduld vergt. Je plaatst een glazen pot om het object waar de papiervisjes zitten. En dan maar wachten tot dat de papiervisjes stikken. De papiervisjes glijden immers telkens naar beneden wanneer ze eruit willen kruipen, omdat ze geen vleugels hebben zoals andere insecten. Ook kan je een insectenspray gebruiken om de papiervisjes te bestrijden. Je moet hier wel mee oppassen, want het is erg schadelijk voor de gezondheid. Voor al deze methoden geldt dat je veel geduld moet hebben en het is lastig om alle papiervisjes te bereiken. Ondertussen blijven ze zich voortplanten en voor je het weet heb je weer een grote plaag.

Professionele papiervisjesbestrijding

Uiteindelijk bereik je het snelste resultaat om direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Professionals weten door hun jarenlange ervaring elke plek te vinden waar de papiervisjes zich bevinden. Ook gebruiken professionele papiervisjesbestrijders middelen die voor particulieren niet toegestaan zijn om te gebruiken. Dit samen maakt een bestrijding door een professional veel effectiever dan dat je het zelf doet.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!