Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Leeuwarden

Je merkt de aanwezigheid van houtwormen eigenlijk pas op wanneer de eerste volwassen houtwormkevers zijn uitgevlogen. Zij vliegen uit kleine, ronde gaatjes in het hout. Hier hebben ze zich jarenlang doorheen geboord en kruipen er als volwassen kever uit. Houtwormen brengen ernstige schade toe aan de houten constructie van je huis. Voorkom dat deze schade nog meer oploopt en laat de houtwormen direct bestrijden door onze professionele houtwormbestrijders uit Leeuwarden. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak binnen 24 uur. Bel direct met ons telefoonnummer.

Welke schade richt de houtworm aan?

Wanneer houtwormen hun weg hebben gevonden naar een houten constructie, vloer of meubel, richten ze veel schade aan. Dit werkt als volgt: de larven van de houtwormkever boren lange gangen door het hout. Het hout wordt zodanig aangetast dat het zijn stevigheid en draagkracht verliest. Dit levert gevaarlijke situaties op, omdat dragende constructies zo beschadigd raken dat instorten een gevolg kan zijn. Als je niet op tijd ingrijpt worden ook meubels en vloeren compleet vernield en onbruikbaar. Voorkom onherstelbare schade en laat de houtwormen direct bestrijden door een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt.

Houtworm zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van de houtworm is eigenlijk niet te doen. Het benodigde bestrijdingsmiddel dat je hiervoor nodig hebt is niet in de vrije verkoop verkrijgbaar. Enkel gediplomeerde ongediertebestrijders beschikken hierover. Daarnaast vergt de bestrijding speciale apparatuur, beschermingsmiddelen én specialistische kennis. Alleen op die manier bestrijdt je de houtworm op een effectieve en duurzame manier.

Professionele houtwormbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Heb jij last van houtwormen? Deze besmetting gaat niet vanzelf weg. Stop de vernieling, laat de kosten niet verder oplopen en schakel direct onze professionele houtwormbestrijder uit Leeuwarden in. Wij beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring om de houtwormen op effectieve wijze te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je binnen 24 uur de oplossing tegen jouw houtwormenprobleem. Wij werken altijd tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Mantgum, Jorwert of Weidum woont. Voor een afspraak bel je met ons telefoonnummer. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9765 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website