Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 074-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Hengelo

10 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hengelo

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Hengelo Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hengelo. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Hengelo

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 074-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Hengelo of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Ambt, Delden, Borne of Bornerbroek woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 074-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Hengelo?
 • Ambt
 • Delden
 • Borne
 • Bornerbroek
 • Delden
 • Deurningen
 • Hertme
 • Saasveld
 • Zenderen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hengelo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bas van Reef Bestrijdingen

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Hengelo

De naam ‘houtworm’ is de algemene verzamelterm voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. Deze larven brengen enorme schade toe aan houten constructies. Heb jij last van houtworm, dan is het van belang dat je ze laat behandelen door een houtwormenbestrijding specialist uit de buurt. Onze lokale professionals uit Hengelo bestrijden dagelijks houtworm in Hengelo en omgeving en bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt ons direct bellen naar 074-7810123 voor meer informatie of voor het maken een afspraak. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten! Ook als je in Deurningen, Saasveld, Borne en de rest van de omgeving woont.

Hoe richt de houtworm schade aan?

Het zijn niet de kevers die de schade aanrichten, maar juist hun larven. De volwassen houtwormkever legt eerst haar eitjes op het onbehandelde hout. Vervolgens, wanneer de eitjes zijn uitgekomen, boren de larven zich door het hout en voeden zich hiermee. De larven kunnen tot wel tien jaar in het hout blijven zitten en laten gedurende die tijd een spoor van vernieling achter. Eenmaal groot genoeg ontpopt de larve zich tot kever, kruipt uit het hout en laat hierbij een klein, rond gaatje achter. Deze volwassen kever legt vervolgens weer haar eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Wanneer jij dus last hebt van houtworm in de houten constructie van je woning, gaat dit niet vanzelf weg.

Professionele houtwormbestrijding in Hengelo en omgeving

Het is van belang een ervaren ongediertebestrijder de houtworm te laten bestrijden. Dit is de meest snelle en effectieve oplossing. Onze professionele houtwormbestrijders in Hengelo (Overijssel) beschikken over de nodige technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm op de juiste wijze te bestrijden. Daarnaast ontvang je na de behandeling een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Hengelo en omgeving. Ook als je in Deurningen, Saasveld of Borne woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons 24/7 bereiken en we bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Liever door ons benaderd worden? Laat je gegevens hier achter.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!