Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 074-7810123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Hengelo

10 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hengelo

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Hengelo Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hengelo. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Hengelo

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 074-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Hengelo of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Hengelo, Ambt, Delden of Borne woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 074-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Hengelo?
 • Hengelo
 • Ambt
 • Delden
 • Borne
 • Bornerbroek
 • Delden
 • Deurningen
 • Hertme
 • Saasveld
 • Zenderen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hengelo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bas van Reef Bestrijdingen

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Bedwantsen bestrijden Hengelo

Bedwantsen komen onze huizen binnen via reisbagage en tweedehands spullen. Doordat mensen steeds meer reizen én omdat tweedehands spullen erg in trek zijn, komen er ook steeds meer bedwantsen in Nederland. Bedwantsen, ook wel bedbugs of wandluizen genoemd, zijn zeer lastig te bestrijden. Het is daarom van belang om professionele hulp in te schakelen bij het bestrijden van bedwantsen. Onze professionele bedwantsenbestrijders in Hengelo (Overijssel) bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en wij rekenen nooit voorrijkosten. Ook niet in Delden, Ambt Delden en Deurningen. Wij zijn op ieder moment van de dag bereikbaar via 074-7810123 voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Heb jij last van bedwantsen?

Bedwantsen zijn ten eerste lastig te herkennen en ten tweede moeilijk te vinden. Een teken die wel duidelijk maakt dat je last hebt van bedwantsen zijn rode, jeukende bultjes op je lichaam en bloedvlekjes in je lakens. Overdag houden ze zich schuil in de naden en kieren in en rondom je bed, maar ’s nachts komen ze tevoorschijn om zich met jouw bloed te voeden. Daarna keren ze terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Zo heb je binnen de kortste keren te maken met een heuse bedwantsenplaag.

Kan je bedwantsen zelf bestrijden?

Omdat het bestrijden van bedwantsen een erg hardnekkige klus is, is het zelf bestrijden ervan eigenlijk een onmogelijke taak. Desalniettemin proberen veel mensen toch om bedwantsen zelf uit huis te verwijderen, meestal zonder veel effect. De bestrijding van bedwantsen vereist specifieke vakkennis en laat je het liefst over aan een ervaren professional uit de buurt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hengelo en omgeving

Omdat het zelf bestrijden hoogstwaarschijnlijk niet effectief genoeg is, raden we je aan om contact op te nemen met onze bedwantsenbestrijding specialist uit Hengelo. Onze lokale professionals zorgen ervoor dat de bedwants volledig uitgeroeid wordt, zodat je weer kunt genieten van een goede, zorgeloze nachtrust. Of je nu in Hengelo, Delden, Ambt Delden of Deurningen woont, wij komen binnen 24 uur langs om jouw bedwantsen snel en effectief te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist door hier je gegevens achter te laten.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!