Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0544-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Groenlo

2 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Han en maak direct een afspraak.

Bel direct met Han

Stuur een mail

Stuur een mail en Han neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Han belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Groenlo

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Groenlo Expert aan het woord

Mijn naam is Han van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Groenlo. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Groenlo

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Han van Plaagdierbeheersing.nu is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Han en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Han kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0544-781123
WAAR Han WERKT Werkgebied

Woon je in Groenlo of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Groenlo, Beltrum, Harreveld of Lichtenvoorde woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0544-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in omgeving Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Groenlo?
 • Groenlo
 • Beltrum
 • Harreveld
 • Lichtenvoorde
 • Lievelde
 • Mariënvelde
 • Vragender
 • Zieuwent
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Groenlo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Han van Plaagdierbeheersing.nu

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Wespen bestrijden in Groenlo

Wespen zorgen vooral in de zomer voor overlast. Heb je erg veel wespen in je tuin of op je terras? Dan zit er waarschijnlijk een wespennest in de buurt. Een wespennest wordt bewoond door duizenden wespen. Heb je een wespennest in of om je woning ontdekt? Probeer het nest dan niet zelf te verwijderen, maar schakel direct een professionele wespenbestrijder in Groenlo in. Onze lokale professionals uit Groenlo bestrijden de wespen snel, effectief en veilig. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden ongedierte altijd binnen 24 uur nadat je een afspraak hebt gemaakt. Onze ervaren vakmannen bestrijden dagelijks wespen en ander ongedierte in Groenlo, Beltrum, Mariënvelde, Lichtenvoorde en omgeving. Dat doen we tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Maak een afspraak via ons telefoonnummer 0544-781123 of laat een terugbelverzoek achter.

Een wesp steekt als hij zich bedreigd voelt

Wespen hebben een angel die ze meerdere keren kunnen gebruiken. Een wesp steekt als hij zich bedreigd voelt. Tijdens een steek spuiten ze een kleine hoeveelheid gif in je lichaam. Een wespensteek veroorzaakt een scherpe, brandende pijn. De plek waar je gestoken bent, zwelt rood op. De vervelende gevolgen van een steek verminder je door het gif ‘uit te zuigen’. Sommige mensen zijn allergisch voor dat gif en moeten altijd medicatie bij zich dragen. In het ergste geval belanden ze na een steek in het ziekenhuis.

Professionele wespenbestrijding in Groenlo en omgeving

Wespennest in de spouwmuur? Wij maken regelmatig mee dat mensen de invliegopening ervan dichtstoppen. Dit leidt tot gevaarlijke situaties. De wespen zoeken een andere uitweg en komen daarbij al snel in je woning uit. Heb je een wespennest in je woning of tuin? Laat de wespenbestrijding dan aan een professionele wespenbestrijder over. Onze lokale professionals uit Groenlo bestrijden dagelijks wespennesten in Groenlo en omgeving. Binnen 24 uur staan we voor je klaar, ook in Beltrum, Mariënvelde en Lichtenvoorde. Zonder voorrijkosten en altijd voor een vast, laag bedrag. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Bel ons voor ongediertebestrijding in Groenlo of laat een terugbelverzoek achter.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!