Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0544-781123

Wespenbestrijding Groenlo

Last van wespen
in Groenlo
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak

Overlast van wespen voorkomen?

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Han en maak direct een afspraak.

Bel direct met Han

Stuur een mail

Stuur een mail en Han neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Han belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Groenlo

Expert aan het woord

Mijn naam is Han Wolterinck van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Groenlo. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Klanten over Plaagdierbeheersing.nu

Geen beoordelingen, helaas! Beoordeling schrijven
Waar Han werkt

Werkgebied

Woon je in Groenlo of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Groenlo, Beltrum, Harreveld of Lichtenvoorde woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Groenlo?
 • Groenlo
 • Beltrum
 • Harreveld
 • Lichtenvoorde
 • Lievelde
 • Mariënvelde
 • Vragender
 • Zieuwent
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Groenlo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Groenlo

Wespen bestrijden in Groenlo

Wespen zorgen vooral in de zomer voor overlast. Heb je erg veel wespen in je tuin of op je terras? Dan zit er waarschijnlijk een wespennest in de buurt. Een wespennest wordt bewoond door duizenden wespen. Heb je een wespennest in of om je woning ontdekt? Probeer het nest dan niet zelf te verwijderen, maar schakel direct een professionele wespenbestrijder in. Onze lokale professionals uit Groenlo bestrijden de wespen snel, effectief en veilig. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden ongedierte altijd binnen 24 uur nadat je een afspraak hebt gemaakt. Onze ervaren vakmannen bestrijden dagelijks wespen en ander ongedierte in Groenlo, Beltrum, Mariënvelde, Lichtenvoorde en omgeving. Dat doen we tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Maak een afspraak via ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter.

Een wesp steekt als hij zich bedreigd voelt

Wespen hebben een angel die ze meerdere keren kunnen gebruiken. Een wesp steekt als hij zich bedreigd voelt. Tijdens een steek spuiten ze een kleine hoeveelheid gif in je lichaam. Een wespensteek veroorzaakt een scherpe, brandende pijn. De plek waar je gestoken bent, zwelt rood op. De vervelende gevolgen van een steek verminder je door het gif ‘uit te zuigen’. Sommige mensen zijn allergisch voor dat gif en moeten altijd medicatie bij zich dragen. In het ergste geval belanden ze na een steek in het ziekenhuis.

Professionele wespenbestrijding in Groenlo en omgeving

Wespennest in de spouwmuur? Wij maken regelmatig mee dat mensen de invliegopening ervan dichtstoppen. Dit leidt tot gevaarlijke situaties. De wespen zoeken een andere uitweg en komen daarbij al snel in je woning uit. Heb je een wespennest in je woning of tuin? Laat de bestrijding ervan dan aan een professionele wespenbestrijder over. Onze lokale professionals uit Groenlo bestrijden dagelijks wespennesten in Groenlo en omgeving. Binnen 24 uur staan we voor je klaar, ook in Beltrum, Mariënvelde en Lichtenvoorde. Zonder voorrijkosten en altijd voor een vast, laag bedrag. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Bel ons op ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter.