Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

Plaagdierbeheersing Esselink

(24 beoordelingen)
Contactpersoon Micha Esselink
Vestigingsadres

Zutphenseweg 84
7211 EE Eefde

Details
Over dit bedrijf

Micha aan het woord

Servicegericht, flexibel en snel schakelen, dat is wat Plaagdierbeheersing Esselink beoogt!

Mijn naam is Micha Esselink en ik ben al een aantal jaar eigenaar van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik heb lange tijd gewerkt in een tuincentrum waar ik te maken kreeg met ongedierte. Ik vond het leuk om mensen te adviseren met hun ongedierte problemen en had dus vrij snel affiniteit met de ongediertebestrijding. Mijn streven is om zo min mogelijk te werken met giftige bestrijdingsmiddelen, daar waar mogelijk. Wering van ongedierte vind ik een belangrijk aspect.

Ik ben specialist op het gebied van steenmarters. Naast de wering van deze dieren bestrijd ik ongedierte zoals knaagdieren, wespen, vlooien, kakkerlakken en bedwantsen.

In welke plaatsen is Micha actief?

Micha is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Beoordelingen van Plaagdierbeheersing Esselink

24 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 Beoordeling schrijven

Uitstekend, het contact met Micha is erg prettig verlopen. Zeer snel ter plaatse, er wordt professioneel te werk gegaan. Een aanrader!

Prima geholpen. Deskundige analyse van het probleem. Betrouwbare meneer. En het is keurig opgelost.

Half 11 gebeld en een uur later stond hij al aan de deur en werd het nest vakkundig behandeld. Topservice!

Uitstekend! Direct diezelfde middag terug gemaild en afspraak gemaakt.

Het contact met Micha ging heel soepel en hij kon ons razendsnel helpen. Hij was flexibel in de afspraak en ging direct grondig aan het werk.

Goed geïnformeerd over houtwormen (hoe die zich ontwikkelen en verplaatsen). In ons geval bleek er sprake te zijn van al eerder behandelde overlast van houtwormen.

4 sterren! Zijn scherp in het observeren van plaagdier hinder. Klantvriendelijk, denken mee. Doen het werk zorgvuldig/secuur. Geven garantie op het geleverde werk. Aanrader!

We hadden geconstateerd dat er gaten waren gemaakt in isolatie onder dakpannen. Via internet bij Esselink terecht gekomen en daarna gebeld. Na wat foto’s gestuurd te hebben kregen we direct een indicatie wat oorzaak was. Mussen. Volgende dag langs geweest om te kijken voor de bevestiging en vandaag een week later zijn alle openingen onder pannen dicht gemaakt met gaas. Je kon zien dat het werk met veel zorg wordt uitgevoerd. Tussendoor werd ook nog geconstateerd dat en dakpan niet goed lag. Ook deze is goed gelegd. Bij het doorspreken van wijze ongediertebestrijding, waarbij hun werkmethode is om zo min mogelijk gif te gebruiken en het liefst helemaal niet, zijn ook nog een aantal bijenbekjes geplaatst. Wat ons betreft goede service en goede kwaliteit, waarbij dak nu helemaal dicht zit voor ook eventueel ander ongedierte. De mussen hebben waarschijnlijk al wel een andere plek gevonden.

Dit bedrijf heeft is echt alle afspraken nagekomen. Er zijn achteraf geen extra kosten bijgekomen en ze hebben exact gehandeld zoals vooraf is afgesproken.

Geen verrassingen achteraf. Alles wat is afgesproken zijn ze nagekomen. Snel gewerkt en heel netjes achter gelaten.

Op zondagochtend werden we wakker met bedwantsbeten. Op maandagochtend 08:00 stonden ze bij ons voor de deur. ’s Avonds sliepen we in een bedwantsenvrije slaapkamer. Heel prettig!

Helaas kom je tegenwoordig steeds vaker in aanraking met malafide bedrijven. Dit bedrijf komt gelukkig nog wel alle afspraken na. Erg opgelucht dat ik eindelijk van de zilvervisjes af ben.

Dit bedrijf weet hoe je goede dienstverlening verstrekt. Na een telefoontje kwamen ze er gelijk aan. Met de juiste middelen werd het probleem binnen no-time opgelost. En vakkundig ook!

Dit is echt een professioneel bedrijf met hard werkende mensen! Mijn keus voor dit bedrijf werd alleen maar bevestigd. Had elk bedrijf maar zulk goed personeel…

Ongelofelijk en nooit verwacht, maar binnen een uur hadden de mannen het ongedierte bestreden! Ik heb geen mieren meer in de tuin gezien. Heel erg fijn dat het is opgelost!

Binnen een uur was de bestrijding klaar. Geen idee dat het zo snel kon. De volgende keer ga ik geen geld meer steken in producten.

Op dezelfde dag meteen geholpen, super!

Helaas regelmatig last van ratten. Dit is het beste bedrijf wat ik heb gehad! Alles wat ze mij beloofd hebben, zijn ze nagekomen. Vanaf nu bel ik jullie!

Ik ontdekte de bedwantsen en heb gelijk gebeld. Ze namen mij direct serieus en kwamen heel snel. Een behoorlijke uitdaging, maar de bestrijding is gelukt.

Ontzettend fijn bedrijf, heel erg blij met het afgeleverde werk. Snelle service, geen gezeur en wij zijn van ons ongedierte af!

Bedwantsen, bijna niet met het blote oog te zien. Dit bedrijf heeft mijn huis bedwants vrij gemaakt. Ik raad dit bedrijf sterk aan, ze voeren hun werk perfect uit!

Bedrijf is alle afspraken nagekomen, team is professioneel en gaat snel en zorgvuldig te werk. Duidelijke communicatie, waardoor wij niet voor verrassingen zijn komen te staan.

Ik vreesde voor de bedwantsen in huis. Even gebeld en vervolgens kreeg ik uitleg van een vriendelijke bestrijder die mij heeft voorzien van tips!

Zoon heeft particulier een woning gehuurd die vol zat met vlooien (vorige eigenaar had kat). Dezelfde avond nog een bestrijder langs laten komen. Super tevreden, bedankt!