Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Plaagdierbeheersing Esselink

Eigenaar Micha aan het woord

Mijn naam is Micha Esselink en ik ben al een aantal jaar eigenaar van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik heb lange tijd gewerkt in een tuincentrum waar ik te maken kreeg met ongedierte. Ik vond het leuk om mensen te adviseren met hun ongedierte problemen en had dus vrij snel affiniteit met de ongediertebestrijding. Mijn streven is om zo min mogelijk te werken met giftige bestrijdingsmiddelen, daar waar mogelijk. Wering van ongedierte vind ik een belangrijk aspect.

Ik ben specialist op het gebied van steenmarters. Naast de wering van deze dieren bestrijd ik ongedierte zoals knaagdieren, wespen, vlooien, kakkerlakken en bedwantsen.

Servicegericht, flexibel en snel schakelen, dat is wat Plaagdierbeheersing Esselink beoogt!


Micha is verantwoordelijk voor:

Adres

Zutphenseweg 84
7211 EE Eefde

Kamer van koophandel

65665872

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Plaagdierbeheersing Esselink

61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6 Beoordeling schrijven

Micha Esselink reageert vlot, na telefonisch contact dezelfde middag nog geholpen: 100% resultaat.

Hij heeft het wespennest ingespoten en meegenomen. Blij mee!

Prima advies en uitleg.

Prima – keurig en vakkundig geholpen.

Deskundig, vriendelijk, zeer snelle reactie, duidelijke uitleg en goed resultaat.

Snelle reactie, binnen twee dagen langs geweest en twee nesten verwijderd.
Top gedaan, aardige en voorkomende vent!

Perfect geholpen en deskundig advies gekregen.

Snel, vriendelijk en vakkundig.

Uitstekend!

Super vriendelijk en snel geholpen, duidelijke prijs afspraak van te voren en Micha is vakkundig te werk gegaan. Top!

Snel en vakkundig geholpen!

Gaf aan dat het geen gevaarlijke wespen waren (Franse Veldwesp). Adviseerde nest te laten zitten tenzij hinder.

Gisteren telefonische contact gehad omtrent een wespennest in de schuur. Vandaag op zeer vakkundige wijze het nest onklaar gemaakt en ook verwijderd. Een zeer tevreden klant

Uitstekend geholpen i.v.m. nest Hoornaars achter rabatdelen, onder de dakgoot. Deskundig en vriendelijk.

Prima ervaring tot dus ver. Werd nog de zelfde dag beantwoord en bezocht. Afspraak is nu gemaakt voor behandeling op 1 Augustus.

Moeilijk te lokaliseren wespen(nest) vakkundig bestreden, nog dezelfde dag. Duidelijke informatie en prettig contact.

Snel een afspraak en goed geholpen. Wespennestvrije achtertuin inmiddels!

Zeer snel en vakkundig geholpen. Daarnaast nog goede tips ontvangen om in de gaten te houden. Zeer tevreden.

Advies gevraagd en ben goed geholpen

Goed advies gekregen. Erg vakkundig. Snelle hulp. Aanrader!

Prima aanpak. Goed inzicht gegeven over de aanpak. Keurig opgeruimd en netjes achter gelaten.

Prima en snel reactie en handeling

top, snel, vakkundig

Prima geholpen. Geen probleem meer

Echt Super, mooi op tijd, goede uitleg over wat er gaat gebeuren en duidelijk over hele proces. En bovendien een super aardige vent.
Peter Roos

Duidelijk uitleg, en prima werk geleverd

Aardige en professionele vent. Ondanks bizarre hoeveelheid werk(druk) neemt hij de tijd die nodig is.

Uitstekend verlopen

Duidelijke uitleg en netjes geholpen

Een perfecte aanpak voor de bestrijding van de steenmarter.
Echt een oplossing voor de toekomst.

Ik werd direct opgebeld door een bedrijf uit Zutphen. Zeer aardige man die me vertelde dat ongediertebestrijding voor in huis was, en niet voor mijn probleem, n.l.
Bloedluis met kippen. maar ik vond het een reuze service.

Super snel en goed geholpen!

Snel ter plaatse, duidelijk advies en goed meegedacht. Vervolg afspraak gemaakt omdat er helaas wat in huis opengemaakt moest worden. Vriendelijk en behulpzaam geholpen, erg tevreden

Prima

goed geholpen

Zeer plezierige communicatie! Uitleg over het probleem en een adequate oplossing! TOP geregeld.

Na de aanmelding werden we heel snel en vriendelijk gebeld. Afspraak gemaakt voor dezelfde dag. Dag later even naar hem gebeld met een vraag en de volgende dag kwam Micha Esselink uit zich zelf even langs om te kijken hoe het was gegaan en of er nog gespoten moest worden in het wespennest. Super attent en zorgvuldig!. Wij zijn van onze wespen af en hebben goede tips gekregen hoe volgend wespennest te voorkomen. Zeer vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Micha bevelen wij anderen aan!

Uitstekend, het contact met Micha is erg prettig verlopen. Zeer snel ter plaatse, er wordt professioneel te werk gegaan. Een aanrader!

Prima geholpen. Deskundige analyse van het probleem. Betrouwbare meneer. En het is keurig opgelost.

Half 11 gebeld en een uur later stond hij al aan de deur en werd het nest vakkundig behandeld. Topservice!

Uitstekend! Direct diezelfde middag terug gemaild en afspraak gemaakt.

Het contact met Micha ging heel soepel en hij kon ons razendsnel helpen. Hij was flexibel in de afspraak en ging direct grondig aan het werk.

Goed geïnformeerd over houtwormen (hoe die zich ontwikkelen en verplaatsen). In ons geval bleek er sprake te zijn van al eerder behandelde overlast van houtwormen.

4 sterren! Zijn scherp in het observeren van plaagdier hinder. Klantvriendelijk, denken mee. Doen het werk zorgvuldig/secuur. Geven garantie op het geleverde werk. Aanrader!

We hadden geconstateerd dat er gaten waren gemaakt in isolatie onder dakpannen. Via internet bij Esselink terecht gekomen en daarna gebeld. Na wat foto’s gestuurd te hebben kregen we direct een indicatie wat oorzaak was. Mussen. Volgende dag langs geweest om te kijken voor de bevestiging en vandaag een week later zijn alle openingen onder pannen dicht gemaakt met gaas. Je kon zien dat het werk met veel zorg wordt uitgevoerd. Tussendoor werd ook nog geconstateerd dat en dakpan niet goed lag. Ook deze is goed gelegd. Bij het doorspreken van wijze ongediertebestrijding, waarbij hun werkmethode is om zo min mogelijk gif te gebruiken en het liefst helemaal niet, zijn ook nog een aantal bijenbekjes geplaatst. Wat ons betreft goede service en goede kwaliteit, waarbij dak nu helemaal dicht zit voor ook eventueel ander ongedierte. De mussen hebben waarschijnlijk al wel een andere plek gevonden.

Dit bedrijf heeft is echt alle afspraken nagekomen. Er zijn achteraf geen extra kosten bijgekomen en ze hebben exact gehandeld zoals vooraf is afgesproken.

Geen verrassingen achteraf. Alles wat is afgesproken zijn ze nagekomen. Snel gewerkt en heel netjes achter gelaten.

Op zondagochtend werden we wakker met bedwantsbeten. Op maandagochtend 08:00 stonden ze bij ons voor de deur. ’s Avonds sliepen we in een bedwantsenvrije slaapkamer. Heel prettig!

Helaas kom je tegenwoordig steeds vaker in aanraking met malafide bedrijven. Dit bedrijf komt gelukkig nog wel alle afspraken na. Erg opgelucht dat ik eindelijk van de zilvervisjes af ben.

Dit bedrijf weet hoe je goede dienstverlening verstrekt. Na een telefoontje kwamen ze er gelijk aan. Met de juiste middelen werd het probleem binnen no-time opgelost. En vakkundig ook!

Dit is echt een professioneel bedrijf met hard werkende mensen! Mijn keus voor dit bedrijf werd alleen maar bevestigd. Had elk bedrijf maar zulk goed personeel…

Ongelofelijk en nooit verwacht, maar binnen een uur hadden de mannen het ongedierte bestreden! Ik heb geen mieren meer in de tuin gezien. Heel erg fijn dat het is opgelost!

Binnen een uur was de bestrijding klaar. Geen idee dat het zo snel kon. De volgende keer ga ik geen geld meer steken in producten.

Op dezelfde dag meteen geholpen, super!

Helaas regelmatig last van ratten. Dit is het beste bedrijf wat ik heb gehad! Alles wat ze mij beloofd hebben, zijn ze nagekomen. Vanaf nu bel ik jullie!

Ik ontdekte de bedwantsen en heb gelijk gebeld. Ze namen mij direct serieus en kwamen heel snel. Een behoorlijke uitdaging, maar de bestrijding is gelukt.

Ontzettend fijn bedrijf, heel erg blij met het afgeleverde werk. Snelle service, geen gezeur en wij zijn van ons ongedierte af!

Bedwantsen, bijna niet met het blote oog te zien. Dit bedrijf heeft mijn huis bedwants vrij gemaakt. Ik raad dit bedrijf sterk aan, ze voeren hun werk perfect uit!

Bedrijf is alle afspraken nagekomen, team is professioneel en gaat snel en zorgvuldig te werk. Duidelijke communicatie, waardoor wij niet voor verrassingen zijn komen te staan.

Ik vreesde voor de bedwantsen in huis. Even gebeld en vervolgens kreeg ik uitleg van een vriendelijke bestrijder die mij heeft voorzien van tips!

Zoon heeft particulier een woning gehuurd die vol zat met vlooien (vorige eigenaar had kat). Dezelfde avond nog een bestrijder langs laten komen. Super tevreden, bedankt!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!