Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0523-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Dedemsvaart

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Dedemsvaart

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Dedemsvaart Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dedemsvaart. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Dedemsvaart

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0523-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Dedemsvaart of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Dedemsvaart, Balkbrug , Beerze of Bergentheim woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Dedemsvaart?
 • Dedemsvaart
 • Balkbrug
 • Beerze
 • Bergentheim
 • Bruchterveld
 • Collendoorn
 • Diffelen
 • Drogteropslagen
 • Hardenberg
 • Heemserveen
 • Hoogenweg
 • Kloosterhaar
 • Lutten
 • Marienberg
 • Radewijk
 • Rheeze
 • Rheezerveen
 • Schuinesloot
 • Sibculo
 • Slagharen
 • Venebrugge
 • Vinkenbuurt
 • Witharen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dedemsvaart? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Vlooien bestrijden Dedemsvaart

Vlooien vind je overal ter wereld. Vlooien leven alleen op plekken waar mensen en dieren zijn te vinden en komen daarom dus praktisch overal voor. Heb je last van vlooien? Onze professionele vlooienbestrijders uit Dedemsvaart werken dagelijks met vlooien. In Dedemsvaart, maar ook in plaatsen als Witharen, Lutten en Radewijk weten onze lokale ongediertebestrijders in Dedemsvaart jouw vlooien snel en effectief te bestrijden. Wij hanteren hiervoor een vast, laag tarief en geen voorrijkosten Neem direct contact met ons op en wij beloven binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 te bereiken voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor een afspraak. Bel ons via het telefoonnummer 0523-781123.

Vlooien?

In de loop van de evolutie zijn vlooien hun vleugels verloren, maar ze behoren wel tot de gevleugelde insecten. In de vacht van een huisdier leggen vlooien hun eitjes, waar ze makkelijk bij kunnen. Met hun krachtige springpoten verplaatsen vlooien zich namelijk razendsnel naar hun favoriete plek. Er worden al snel tientallen eitjes per dag gelegd. Vlooien zijn zelf ongeveer één tot drie millimeter groot. De eitjes van de vlo zijn maar een halve millimeter groot en daarom bijna niet te zien.

Soorten vlooien

Wereldwijd zijn er veel soorten vlooien, maar de meest bekende is toch wel de kattenvlo. Ook hondenvlooien en mensenvlooien komen voor, maar de mensenvlo bijna niet meer. Alle soorten vlooien vinden het niet erg om de andere soort te bezoeken. Daarom komt het ook vaak voor dat je een katten- of hondenvlo bij mensen aantreft. Krabt je huisdier veel? Dan duidt dit op een vlooienplaag. Behandel je huisdier met een anti-vlooienmiddel en neem voor de bestrijding van je vlooienplaag in huis zo spoedig mogelijk contact met ons op. Een anti-vlooienmiddel helpt even, maar helpt niet tegen jouw vlooienplaag. Bel direct met onze professionele vlooienbestrijder uit Dedemsvaart en voorkom erger.

Professionele vlooienbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Het bestrijden van een vlooienplaag is een specialistische klus en laat je het best uitvoeren door onze professionele vlooienbestrijder uit Dedemsvaart. Heb je last van vlooien? Voor vlooienbestrijding neem dan direct contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Dedemsvaart en laat je binnen 24 uur vakkundig helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar in Dedemsvaart en omgeving, zoals Witharen, Lutten of Radewijk. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrij- of spoedkosten te rekenen, helpen wij je van je vlooienprobleem af. Bel vandaag nog voor een afspraak of laat je gegevens hier achter. Wij bellen/mailen je direct!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!