Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0523-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Dedemsvaart

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Dedemsvaart

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Dedemsvaart Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dedemsvaart. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Dedemsvaart

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in muizen bestrijden. Bel Bert en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0523-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Dedemsvaart of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Dedemsvaart, Balkbrug , Beerze of Bergentheim woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0523-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Dedemsvaart?
 • Dedemsvaart
 • Balkbrug
 • Beerze
 • Bergentheim
 • Bruchterveld
 • Collendoorn
 • Diffelen
 • Drogteropslagen
 • Hardenberg
 • Heemserveen
 • Hoogenweg
 • Kloosterhaar
 • Lutten
 • Marienberg
 • Radewijk
 • Rheeze
 • Rheezerveen
 • Schuinesloot
 • Sibculo
 • Slagharen
 • Venebrugge
 • Vinkenbuurt
 • Witharen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dedemsvaart? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Muizen bestrijden in Dedemsvaart

Hoor je ’s nachts vreemde geluiden? Vind je kleine, zwarte, langwerpige keutels en ruik je een typische geur? Tref je beschadigingen in huis aan? Helaas, ook in Dedemsvaart is er geen ontkomen aan: de muis in huis. De huismuis is de meest voorkomende soort in het Nederlandse huishouden. Erg vervelend ongedierte waar je lastig van af komt. Gelukkig zijn onze professionele muizenbestrijders dagelijks actief in Dedemsvaart en omgeving. Binnen 24 uur staan wij klaar om jouw muizen te bestrijden. Ook in Rheeze, Diffelen en Heemserveen hebben wij jarenlange ervaring in de muizenbestrijding. Zonder voorrijkosten en voor een vast, laag tarief. Voor een afspraak bel je nu met ons telefoonnummer 0523-781123. 24/7 bereikbaar!

Wat is het gevaar van muizen?

Naast dat een muizenplaag niet vanzelf verdwijnt en erg vervelend is, zijn muizen ook nog eens gevaarlijk. Tenminste, wanneer je niets aan de plaag doet. Muizen zijn knaagdieren en knagen aan werkelijk alles wat los en vast zit. Omdat hun tanden continu groeien, is dit de manier om ze kort en scherp te houden. Muizen knagen aan meubels, maar ook aan kabels van elektrische apparaten. Dit kan voor kortsluiting zorgen en zelfs brand veroorzaken. Alsof het nog niet erg genoeg is: muizen zijn ook erg slecht voor je gezondheid. Ze verspreiden namelijk ziektekiemen via hun uitwerpselen en urine.

Professionele muizenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Muizen bevinden zich het liefst in gebieden waar het warm is en waar voedsel te vinden is. Wat je zelf kunt doen, is zorgen dat je je voedsel niet rond laat slingeren en goed afdekt. Helpt deze voorzorg niet? Dan is het van belang om direct actie te ondernemen om een ware muizenplaag te voorkomen. Neem contact op met onze lokale muizenbestrijder in Dedemsvaart die 24/7 bereikbaar is. Wij bieden jou een directe oplossing binnen 24 uur, ook als je in Rheeze, Diffelen of Heemserveen woont. Zonder voorrijkosten. Vast, laag tarief. Neem nu contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen door hier je gegevens achter te laten.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!