Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 026-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Arnhem

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Arnhem

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Arnhem Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Arnhem. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Arnhem

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 026-7810123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Arnhem of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Arnhem, Angeren, De Steeg of Deelen woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 026-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Arnhem?
 • Arnhem
 • Angeren
 • De Steeg
 • Deelen
 • Doorwerth
 • Heteren
 • Heveadorp
 • Huissen
 • Oosterbeek
 • Rheden
 • Rozendaal
 • Schaarsbergen
 • Velp
 • Westervoort
 • Wolfheze
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Arnhem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Houtworm bestrijden Arnhem

Een verzamelnaam voor larven van een aantal kevers en torren is de houtworm. De larven van de houtworm voeden zich met hout om naar een volwassen kever te groeien. Bij overlast van de houtworm is het raadzaam om direct hulp te vragen van onze professionele houtwormbestrijder in Arnhem. Ons lukt het om je binnen 24 uur aan een oplossing te helpen voor jouw houtwormprobleem, omdat onze lokale ongediertebestrijders jarenlange ervaring hebben met het bestrijden van houtworm. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd bij jou in de buurt en rekenen we geen voorrijkosten. Ook niet als je in Huissen, Oosterbeek of Doorwerth woont. Bestrijding van de houtworm en alle andere soorten ongedierte voeren wij uit voor een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 026-7810123

Schade door houtworm

Heb je last van houtworm in huis? Het is de gewone houtwormkever die veelal de schade aanricht aan houten constructies. De larven van de houtwormkever zijn gek op de zachte delen van het hout, maar er zijn soorten die zelfs de harde kern van het hout verorberen. Vloeren, meubels en andere houten voorwerpen leveren hierdoor veel schade op. Dierbare houten voorwerpen, maar ook de houten constructie van je huis worden langzaam opgegeten door de houtworm. Laat houtworm daarom zo snel mogelijk vakkundig bestrijden.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Een zogenaamd huis-, tuin- en keukenmiddel tegen overlast van houtworm is het invriezen of verhitten van houten voorwerpen welke zijn aangetast door de houtworm. Vries het gehele voorwerp net zolang in totdat het tot in de kern is bevroren. Of verhit het aangevreten hout tot in de kern. Dit overleven de larven van de houtworm namelijk niet. Wanneer dit niet mogelijk is, vanwege de omvang van de voorwerpen, is chemische bestrijding de enige oplossing. Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Arnhem en omgeving

Schade door houtworm? Onze lokale professional is eenvoudig in te schakelen. Wij zijn altijd in de buurt en dus 24/7 te bereiken voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en binnen 24 uur staat onze ervaren bestrijder bij jou op de stoep. Wij bieden onze diensten aan tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Dus ook als je in Huissen, Oosterbeek of Doorwerth woont. Bel ons vandaag nog voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Je kunt je gegevens hier achterlaten als je wil dat wij jou direct terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!