Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Micha is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 055-7810123

Ongediertebestrijding Apeldoorn

Last van ongedierte
in Apeldoorn
25 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Micha en maak direct een afspraak.

Bel direct met Micha

Stuur een mail

Stuur een mail en Micha neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Micha belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Apeldoorn

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Apeldoorn Expert aan het woord

Mijn naam is Micha Esselink van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Apeldoorn. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Micha Esselink
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Apeldoorn

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Micha van Plaagdierbeheersing Esselink is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Micha en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Micha kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 055-7810123
Waar Micha werkt Werkgebied

Woon je in Apeldoorn of omgeving, dan staan Micha en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Apeldoorn, Hoenderloo, Lieren of Beemte-Broekland woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Micha is actief in omgeving Goor, Apeldoorn, Deventer, Twello, Raalte, Lochem, Zutphen.

Wat valt er onder Apeldoorn?
 • Apeldoorn
 • Hoenderloo
 • Lieren
 • Beemte-Broekland
 • Hoog Soeren
 • Teuge
 • Ugchelen
 • Beekbergen
 • Klarenbeek
 • Loenen
 • Wenum-Wiesel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Apeldoorn? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Apeldoorn
Klanten over Plaagdierbeheersing Esselink 25 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Apeldoorn

Ongedierte als muizen, wespen, bedwantsen, ratten en zilvervisjes komen vaak in huishoudens voor. Dit ongedierte wil je, zeker in veelvoud, niet aantreffen in huis en moet daarom snel bestreden worden. Hoe kom je eraan? Knaagdieren als ratten en muizen komen vooral op geur en warmte af. Bedwantsen daarentegen komen vaak mee via bagage vanuit hotels. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Dus hoe kom je ervan af? Heel eenvoudig: schakel onze professionele ongediertebestrijder uit Apeldoorn in. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van alle soorten ongedierte. Ook als je in Loenen, Klarenbeek of Teuge overlast hebt, komen onze lokale professionals binnen 24 uur jouw ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest in de spouw? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Apeldoorn. Zonder voorrijkosten en voor een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Hoe kun je dit ongedierte voorkomen?

Dit ongedierte komt natuurlijk ergens vandaan. Deze beestjes worden aangetrokken door de geur van voedsel of ze voelen warmte. Het is daarom belangrijk om hygiënisch te leven, zodat dit ongedierte zich niet uitgenodigd voelt om je huis binnen te treden. Dit soort ongedierte vindt vaak hun weg via kleine kieren en gaten in het huis. Het is daarom belangrijk om deze goed af te sluiten. Aangezien ze altijd wel een weg vinden om je huis binnen te komen, bescherm je je nooit volledig tegen ongedierte. Ondanks je genomen voorzorgsmaatregelen kan een ongedierteprobleem dus alsnog voorkomen. Daarom vind je hier jouw lokale ongediertebestrijder uit Apeldoorn die dagelijks alle soorten ongedierte in Apeldoorn en omgeving bestrijdt.

Professionele ongediertebestrijding in Apeldoorn en omgeving

Heb je ondanks je getroffen maatregelen alsnog last van ongedierte? Neem dan meteen contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Apeldoorn. Onze vakkundige bestrijders hebben altijd een oplossing voor jouw ongedierteprobleem, of het nu om insecten of knaagdieren gaat. Met de juiste kennis en kunde helpen wij jou van je ongedierte af. Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat ongedierte zich snel vermenigvuldigt en zijn daarom 24/7 beschikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. En dat tegen een vaste, lage prijs. Naast Apeldoorn staan wij in Loenen, Klarenbeek, Teuge en de rest van de omgeving Apeldoorn tot je beschikking. Wil je snelle, effectieve hulp? Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Apeldoorn

Bedwantsen in huis? Een directe bestrijding is van groot belang wanneer je last hebt van bedwantsen. Laat je huis zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele bedwantsenbestrijder uit Apeldoorn. Onze lokale bestrijders staan 24/7 paraat om jouw ongedierteprobleem op te lossen. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse. Wij hanteren een vast laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Apeldoorn of in de buurt van Apeldoorn, zoals Ugchelen, Beemte-Broekland of Wenum-Wiesel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd in de buurt, dus neem nu contact met ons op. Of laat ons jou direct terugbellen.

Last van bedwantsen?

Kleine bloedvlekjes in bed, rode vlekken op je lichaam en erge jeuk. De kans dat je gebeten bent door een bedwants is erg groot. De bedwantsen worden ook wel bedbugs of wandluizen genoemd. Via je kleding, koffers, lakens, matrassen en meubels komen bedwantsen je huis binnen. Als ze eenmaal in je huis zijn, bevinden ze zich het liefst dichtbij jou. Bedwantsen zijn daarom meestal rondom jouw slaapplek te vinden en voeden zich in de nacht met jouw bloed.

Zelf bedwantsen bestrijden

Vanwege de leefwijze en de manier waarop bedwantsen zich voortplanten, is het zelf bestrijden van bedwantsen bijna onmogelijk. Om ervoor te zorgen dat dat de bedwantsen zich niet verder in je huis verspreiden, vereist de bestrijding van de bedwants een vakkundige aanpak. Ook omdat het erg lastig is om alle plekken waar de bedwants actief is te traceren. Wanneer er bedwantsen in je huis zijn, laat je de besmette spullen in de ruimte liggen, zoals matrassen of dekens. Voor een snelle, effectieve bestrijding van een bedwantsenplaag is professionele bedwantsenbestrijding noodzakelijk.

Professionele bedwantsenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Wil je weer een goede nachtrust? Onze ervaren bestrijders uit Apeldoorn bestrijden al jaren bedwantsen in heel Apeldoorn en omgeving. Om jou zo snel mogelijk van je bedwantsen te verlossen, staan onze professionals altijd binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Ugchelen, Beemte-Broekland of Wenum-Wiesel woont. Wij werken met een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact op met onze professionele bedwantsenbestrijders en laat ons je helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Apeldoorn, Beekbergen, Beemte-Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Ugchelen, Wenum-Wiesel.

Boktor bestrijden Apeldoorn

Enorme schade aan houten constructies richten de larven van de boktor aan. De boktorlarven zorgen ervoor dat hout in stof verandert wanneer ze zich door het hout eten. Het direct bestrijden van de boktor is noodzakelijk om ergere schade te voorkomen. In Apeldoorn en omgeving zijn onze professionele boktorbestrijders dagelijks actief om boktor bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 24 uur bij je. Ook komen onze lokale bestrijders in Beemte-Broekland, Wenum-Wiesel en Hoog Soeren jouw boktorprobleem oplossen. Wij hanteren een vast, laag tarief en brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem direct contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen bereiken.

Schade door boktor

Jouw vloer, meubels en andere houten constructies zijn niet veilig voor de boktor. De boktor dringt zich tot diep binnen het hout, waardoor het hout tot in de kern wordt aangetast. Als een larve van de boktor zich verpopt en uitgroeit tot een volwassen boktor voedt hij zich met hout om zo uit het hout te kruipen. Kleine, ovale gaatjes van zo’n zes tot negen millimeter laten ze achter. Boktor veroorzaakt flinke beschadigingen aan je huis, wat ook voor onveilige situaties kan zorgen. Indien de boktor niet gestopt wordt, kan de schade zo hoog oplopen dat je wellicht complete draagconstructies moet vervangen. Het laten bestrijden van de boktor is dus urgent.

Zelf boktor bestrijden

De larven van de boktor die zich in jouw hout hebben gevreten, kunnen hier wel tien jaar blijven zitten. Het is erg lastig om te bepalen waar ze zich precies bevinden, wat het lastig maakt om de boktor zelf te bestrijden. Daarnaast staat de boktor erom bekend dat ze zich snel voortplanten en verspreiden, waardoor je binnen de kortste keren een plaag in en rondom je woning hebt. Laat je direct helpen door onze professionals uit Apeldoorn. Wij beschikken over de juiste bestrijdingsmethode, waardoor het hout tot in de kern behandeld wordt en de boktor volledig verwijderd wordt.

Professionele boktorbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Voor een snelle, effectieve bestrijding neem je direct contact op met onze ervaren ongediertebestrijder uit Apeldoorn. Wij staan binnen 24 uur bij jou op de stoep voor een vakkundige bestrijding op maat. Wij bekijken eerst de situatie om een bestrijdingsplan op te stellen alvorens we beginnen met bestrijden. Ben je woonachtig in Apeldoorn of daar in de omgeving, zoals Beemte-Broekland, Wenum-Wiesel of Hoog Soeren? Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen! Voorkom erger.

Houtworm bestrijden Apeldoorn

Heb je schade door houtworm? Onze bestrijders uit Apeldoorn hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook het bestrijden van houtworm is voor ons een dagelijkse routine. Voor een directe oplossing voor jouw houtwormprobleem neem je daarom nu contact op met onze vakkundige ongediertebestrijder. Wij zijn altijd in de buurt, dus ook in Wenum-Wiesel, Hoog Soeren en Hoenderloo komen wij jouw houtworm binnen 24 uur bestrijden. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden voor een vast, laag tarief. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak. Wij zijn 24/7 te bereiken.

Houtworm, wat is dat?

Houtworm is eigenlijk een verzamelnaam voor de larven van een aantal soorten kevers en torren. Zij hebben hun naam te danken aan het feit dat zij zich voeden met hout om uit te groeien tot volwassen kever. De zachte delen van het hout zijn favoriet en worden door de houtwormlarven het liefst aangevreten, maar sommige soorten banen zich zelfs een weg door de harde delen tot in de kern van het hout. Dit veroorzaakt aanzienlijke schade aan vloeren, meubels en andere houten voorwerpen.

Hoe bestrijd je de houtworm?

Wanneer je in huis last van houtworm hebt, kan dit grote problemen opleveren. Vloeren, meubels of zelfs de houten constructie van je huis worden langzaam opgegeten door de larven van de houtwormkever. Gelukkig valt houtworm goed te bestrijden. Kleine, aangevreten voorwerpen kun je invriezen of verhitten, dit overleven de larven van de houtworm namelijk niet. Vanwege de omvang van veel houten voorwerpen is dit in de meeste gevallen niet mogelijk. In dat geval luidt het advies om de hulp in te roepen van een lokale professional.

Professionele houtwormbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Heb je schade door houtworm en woon je in Apeldoorn of in omliggende plaatsen als Wenum-Wiesel, Hoog Soeren of Hoenderloo? Schakel dan onze professionele houtwormbestrijder uit Apeldoorn in. Wij helpen je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Neem bij overlast direct contact met ons op of laat je gegevens achter, dan word je direct teruggebeld. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie over bestrijdingen.

Kakkerlakken bestrijden Apeldoorn

Heb je kakkerlakken in huis of in je bedrijfspand? Geen zorgen! Onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Apeldoorn biedt 24/7 directe hulp. Wij zijn dagelijks actief in Apeldoorn en omgeving om ongedierte vakkundig te bestrijden. Hiervoor komen onze lokale bestrijders binnen 24 uur bij je langs en rekenen daarvoor een vast, laag tarief. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten. Ook niet als je in Hoog Soeren, Hoenderloo of Beekbergen hulp nodig hebt. Voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak neem je direct contact met ons op.

Verspreiding van een kakkerlakkenplaag

Omdat kakkerlakken erg klein zijn, dringen zij zonder enige moeite door de kleinste kieren jouw huis binnen. Kieren bij plinten, ventilatiekanalen en leidingen zijn perfecte ingangen voor kakkerlakken. Aangezien bijna ieder gebouw over kleine doorgangen beschikt, verspreidt een besmetting van kakkerlakken zich snel naar omliggende woningen. Vooral bij kakkerlakkenplagen in appartementen zien we een extreem snelle verspreiding en toename van de besmetting. Kakkerlakken planten zich namelijk ook nog eens ontzettend snel voort.

Kakkerlakkenplaag, zelf bestrijden?

Overlast van kakkerlakken in huis is erg vervelend. Door het handhaven van goede hygiëne in huis krijg je kakkerlakken minder snel in huis. Verwijder elke voedselbron voor de kakkerlak, sluit etenswaren af en bewaar vuilniszakken niet in of bij je woning. Zo voorkom je dat deze als voeding voor kakkerlakken dienen. Eenmaal een kakkerlakkenplaag in huis is erg moeilijk zelf te bestrijden. Voor particulieren beschikbare bestrijdingsmiddelen kunnen kakkerlakken doden, maar hebben geen tot weinig effect op de eitjes die pas weken later uit komen. De middelen werken hooguit enkele dagen, wanneer de eitjes nog niet zijn uitgekomen.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Door de snelle voortplanting van het beestje ontstaat er al snel een plaag. Meer kakkerlakken leggen meer eitjes en zo groeit de plaag steeds sneller. Een snelle, effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem? Onze ervaren ongediertebestrijder uit Apeldoorn helpt je direct. Wij bestrijden elke dag wel honderden kakkerlakken in Apeldoorn en in omliggende plaatsen, zoals Hoog Soeren, Hoenderloo en Beekbergen. Voor het bestrijden van ongedierte hanteren wij een vaste, lage prijs. En omdat we lokaal werken, staan we binnen 24 uur voor je deur en rekenen we geen voorrijkosten of spoedtoeslag. Dus heb jij last van kakkerlakken? Bel dan nu met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mieren bestrijden Apeldoorn

Heb je last van mieren in je huis of bedrijf? Waarschijnlijk is er dan een mierennest aanwezig in je tuin, spouwmuur of kruipruimte. Mieren worden aangetrokken door voedsel, daarom ontkom je niet aan dit ongedierte. Om jouw mierenplaag te bestrijden, laat je onze professionele mierenbestrijders uit Apeldoorn langskomen. Zowel in Apeldoorn, als in Hoenderloo, Beekbergen en Lieren bestrijden wij dagelijks mierennesten. Voor een vast, laag tarief, zonder voorrijkosten of spoedtoeslag staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 te bereiken voor al jouw vragen, dus bel nu.

Hoe kun je een mierenplaag voorkomen?

Hoe houd je mieren buiten de deur? Zorg er allereerst voor dat alle naden en kieren in huis gedicht worden. Daarnaast dien je etenswaren goed af te sluiten en op te bergen. Mieren worden gelokt door eten of drinken met veel suiker, daarom begint een plaag vaak in de keuken. Mieren zoeken naar eten om het mierennest te voeden. Op de route van het nest naar de voedingsbron laten ze een geurspoor achter, zodat ook de anderen weten waar het eten is. Wacht bij een mierenprobleem niet te lang. Het is slechts een kwestie van tijd tot nesten veel jonge mieren voortbrengen en er een enorme mierenplaag ontstaat.

Hoe vind je een mierennest?

Het vinden van een mierennest is vaak niet zo eenvoudig, helaas. Kijk allereerst rond je woning. Meestal bouwen mieren nesten onder bestrating. Je ziet overal hoopjes zand liggen en mieren lopen aan en af. Wanneer je mieren in de tuin hebt, is het nest vaak minder snel gevonden. Neem rustig de tijd en stoor ze niet, dan blijven ze hun vertrouwde routes lopen. Als mieren via de buitenmuren van je woning omhooglopen, controleer dan goed waar ze heen gaan, vaak wordt er namelijk een nest in de spouwmuur gebouwd.

Mieren bestrijden, zelf doen of laten doen?

Vaak is het geval dat mieren pas vervelend worden gevonden wanneer de plaag zich binnenshuis bevindt. Mierenlokdoosjes worden in huis gehaald, maar pas hier mee op: deze lokken de mieren juist. Middelen die voor particulieren toegelaten zijn, helpen vaak enkel in de vroege stadia. Wanneer op meerdere plekken onder de bestrating mierennesten zijn, is de mierenplaag zelfs met de beste particuliere bestrijdingsmiddelen niet meer te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Bij een mierenplaag adviseren wij je om direct contact met onze professionele mierenbestrijder uit Apeldoorn op te nemen. Doordat wij elke dag wel een paar mierennesten bestrijden, weten we ze snel te vinden. Onze professionals zijn altijd in de buurt, dus ook als je in Hoenderloo, Beekbergen of Lieren woont, bestrijden wij binnen 24 uur jouw mieren voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw ongedierteproblemen, dus bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter en je hoort direct van ons.

Motmuggen bestrijden Apeldoorn

Motmuggen kunnen veel overlast veroorzaken. Deze insecten leven in grote zwermen en verstoppen zich vaak in kruipruimtes en kelders. Vanwege het feit dat het daar donker en vochtig is, zijn dit geliefde plekken voor deze beestjes. Heb je last van motmuggen en woon je in Apeldoorn of omgeving? Onze professionele motmuggenbestrijders helpen je hier binnen 24 uur van af. Ook in Beekbergen, Lieren of Loenen staan we 24/7 voor je klaar. Onze service is snel en effectief, tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Jouw lokale bestrijder is te bereiken via ons telefoonnummer, dus neem direct contact op.

Hoe herken je motmuggen?

De motmug, die ook wel aalputmotje, motvlieg of rioolvlieg genoemd wordt, behoort tot de tweevleugeligen. Ze zijn tussen de 1,5 en 6,5 millimeter lang en op hun vleugels zitten gekleurde haren. Hierdoor lijken ze wel een beetje op kleine vlinders. Motmuggen zijn gelig tot grijs of zwart gekleurd en hebben twee behaarde antennes op hun kop. De vorm van de motmug lijkt op een omgekeerd hartje.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Motmuggen zijn niet erg gevaarlijk. Ze steken niet en kunnen ook niet erg goed vliegen, hooguit één tot anderhalve meter. Eigenlijk kruipen ze vooral of maken ze korte, springachtige vluchten. Motmuggen dragen echter wel voor mensen schadelijke bacteriën met zich mee en moeten daarom zeker bestreden worden. Daarnaast zijn ze gewoon hinderlijk en veroorzaken bij grote aantallen erge overlast.

Waarom de naam ‘rioolvliegjes’?

Rioolvliegjes. Deze bijnaam hebben ze niet voor niets gekregen. Motmuggen bevinden zich vaak in afvoeren, vochtige kelders en donkere kruipruimtes. Vooral in kruipruimtes waar een riool lekkage heeft (of heeft gehad), leven ze graag. Hun eitjes leggen in ze in drab dat uit het riool heeft gelekt. Dit leidt tot een zwerm van honderden rioolvliegen. Wanneer je motmuggen aantreft, is dit vaak een teken dat er ergens lekkage is. Naast het bestrijden van de motmug is het daarom ook van belang om te kijken of er sprake is van lekkage om dit te repareren.

Professionele motmuggenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Om van motmuggen af te komen, schakel je de hulp in van onze ervaren ongediertebestrijder. Onze professional staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar met een vakkundige oplossing. Niet enkel in Apeldoorn, maar ook als je in Beekbergen, Lieren of Loenen woont, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Wacht bij overlast niet af, maar neem direct contact met ons op. Nogmaals, wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten of spoedtoeslag.

Ovenvisjes bestrijden Apeldoorn

Heb je last van hinderlijke, vieze ovenvisjes en wil je ervan af? Voor een snelle, effectieve bestrijding moet je bij onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Apeldoorn zijn. Wij zorgen al binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Ook bestrijden onze lokale bestrijders jouw ongedierte in de omgeving van Apeldoorn, dus ook in Klarenbeek, Teuge of Ugchelen komen wij graag bij je langs. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, neem daarom direct contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je bij ons terecht.

Wat zijn ovenvisjes?

Ovenvisjes komen veel voor. Deze insecten zijn familie van zilvervisjes en papiervisjes en behoren allen tot de franjestaarten. Ovenvisjes zijn donkergrijs van kleur, hebben geen vleugels en hebben lange antennes op hun kop. Dit beestje wordt ongeveer twee tot drie jaar oud. In principe zijn ze niet gevaarlijk, maar een groot aantal zorgt voor erge overlast. Ovenvisjes zijn hinderlijk en niet bepaald fris om in huis te hebben, daarom wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Daarbij dragen ze ook bacteriën met zich mee en is het alleen daarom al van belang om ze te bestrijden.

Waar vind je ovenvisjes?

Ovenvisjes worden aangetrokken door warmte. Keukens, bakkerijen en restaurants zijn daarom erg aantrekkelijke plekken. Daarnaast zijn ze gek op niet al te droge plaatsen en dit is de reden dat je ze vaak ook treft in de badkamer of op zolder. Ovenvisjes zijn lichtschuw en komen daarom niet snel buiten, want in het volle zonlicht overleeft het ovenvisje nog geen uur. Ze eten bijna alles wat organisch is, zoals suiker, koolhydraten, granen, lijm en papier.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Grote overlast voorkom je door de ovenvisjes te laten bestrijden door onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Apeldoorn. Dus is de overlast bij jou thuis niet meer te overzien en woon je in Apeldoorn of omstreken? Wacht dan niet langer en schakel onze lokale bestrijder in. Dagelijks voeren wij bestrijdingen uit tegen ovenvisjes in Apeldoorn en omgeving. Wanneer je in Klarenbeek, Teuge, Ugchelen of een andere plaats in de buurt van Apeldoorn woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Neem nu contact met ons op of laat je direct terugbellen. Wij informeren je over de mogelijkheden van ovenvisjesbestrijding bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Apeldoorn

Papiervisjes komen in grote aantallen voor. Vanwege het feit dat ze met zoveel tegelijk voorkomen en zich in een razendsnel tempo voortplanten, zorgen ze voor veel overlast. Ze brengen onherstelbare schade toe aan spullen als boeken, behang en andere documenten van papier. In archieven en musea wil je papiervisjes dan ook echt niet hebben. Gelukkig helpen onze professionele papiervisjesbestrijders je snel van dit probleem af. Binnen 24 uur staan we voor je klaar met een oplossing tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Teuge, Ugchelen of Beemte-Broekland last hebt van papiervisjes. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 bereikbaar.

Wat zijn papiervisjes?

Het papiervisje, ook wel bekend als boekenvisje, is een klein, harig insect zonder vleugels. Zijn bijnaam heeft het papiervisje te danken aan het feit dat ze dol zijn op papier, behang en karton. Papiervisjes leven op droge plekken en verstoppen zich daarom graag in de boekenkast, kledingkast of in dozen op zolder. Hier tref je ze dan ook vaak aan, donkere plekken zijn namelijk erg geliefd bij ze. Je kunt ze soms zien wegschieten wanneer je het licht aan doet. Wanneer hun schuilplek namelijk verlicht wordt, zoeken ze een nieuwe.

Hoe komen papiervisjes in huis?

Omdat het zulke kleine beestjes zijn, kruipen papiervisjes overal tussendoor. Via gaten en kieren komen ze gemakkelijk je huis binnen. Daarnaast zitten ze in jassen, koffers of zelfs tussen de wekelijkse reclamefolders. Vooral nieuwe huizen zijn geliefd. Vanwege de goede isolatie is de luchtvochtigheid hoger. Dit verklaart dat ze veel voorkomen in huizen en zich snel uitbreiden. Het duurzaamst is daarom om gezamenlijk met de buren de bestrijding uit te laten voeren.

Professionele papiervisjesbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Heb jij last van papiervisjes en wil je de schade die ze aanrichten voor zijn? Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Apeldoorn staan binnen 24 uur voor je klaar. Onze ervaren ongediertebestrijders zijn binnen 24 uur ter plaatse om de papiervisjes te bestrijden. Neem direct contact met ons op en voorkom erge schade. Of laat je gegevens achter, dan bellen of mailen wij je meteen. Niet alleen voeren wij vakkundige bestrijdingen in Apeldoorn uit, maar ook in Teuge, Ugchelen en Beemte-Broekland zijn wij dagelijks actief. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten.

Ratten bestrijden Apeldoorn

Heb je last van een rattenplaag en woon je in de omgeving van Apeldoorn? Hier vind je informatie over hoe je ratten herkent, wat de gevaren zijn en bovenal: hoe onze vakkundige ongediertebestrijders je kunnen helpen om van de plaag af te komen. Een rattenplaag gaat namelijk niet zomaar over. Onze professionele rattenbestrijders uit Apeldoorn bestrijden al sinds jaar en dag ratten in Apeldoorn en omgeving, zoals Ugchelen, Hoog Soeren en Lieren. Wij zijn binnen 24 uur al in staat een bestrijding uit te voeren tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Wij zijn dan ook 24/7 te bereiken voor een oplossing voor jouw rattenprobleem. Voor een afspraak bel je nu met ons telefoonnummer.

Hoe herken je een rattenplaag?

Ratten leven, net als muizen, ’s nachts en zijn daarom nauwelijks te zien. Waar je ze wel aan kunt herkennen, zijn hun keutels. Ratten produceren deze met aantallen van dertig per dag en deze liggen vaak bij elkaar. Keutels van de bruine rat zijn donkerbruin en ongeveer tien tot twintig millimeter. Muizen daarentegen verspreiden juist hun keutels door de gehele woning. Wanneer keutels zacht en glanzend zijn, betekent dit dat de plaag nog actief is. Daarnaast herken je een plaag aan de knaagsporen die ratten achterlaten. Ze knagen aan objecten van plastic, hout, ijzel, aluminium en andere metalen. Dit doen ze om hun tanden scherp te houden of wanneer ze op zoek zijn naar voedsel. Ga je de keutels opruimen? Pas op. Raak ze niet aan en was je handen grondig na het opruimen.

Is een rattenplaag gevaarlijk?

Rattenplagen zorgen niet alleen voor enorm veel schade aan woningen en bedrijven, maar zijn ook gevaarlijk. Ratten dragen namelijk verschillende bacteriën, virussen en parasieten met zich mee. Dit vormt een gevaar voor de gezondheid van mensen, maar ook voor die van andere dieren. Zij kunnen salmonellabacteriën met zich meedragen die voedselvergiftigingen veroorzaken. Ook bestaat de kans dat ze leptospirose meedragen dat zorgt voor hoofdpijn en koorts, maar ook een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking veroorzaakt. Hoe verspreiden ratten deze ziektes? Dit gebeurt wanneer mensen in aanraking komen met plekken waar de ratten zijn geweest en de bacteriën hebben over gedragen via hun uitwerpselen, urine en speeksel.

Professionele rattenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Wanneer je het vermoeden hebt dat je te maken hebt met een rattenplaag in huis en woont in de omgeving van Apeldoorn, neem dan direct contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van rattenplagen. Onze lokale professionals komen graag bij je langs, inspecteren het probleem en lossen het snel en effectief op. Naast ratten bestrijden wij ook ander ongedierte in de omgeving Apeldoorn. Wij bieden je 24/7 directe hulp tegen vaste, lage tarieven en zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw ongedierte te bestrijden. Ook in Ugchelen, Hoog Soeren en Lieren. Geen voorrijkosten.

Vlooien bestrijden Apeldoorn

Een vlooienplaag doet zich vaak voor, bijvoorbeeld wanneer je thuiskomt na vakantie of een hond of kat te logeren hebt gehad. Een vlooienplaag is erg vervelend en hardnekkig. Wat kun je hiertegen doen? Laat je vlooien zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijder uit Apeldoorn. Dagelijks zijn wij in Apeldoorn en omgeving in de weer om vlooien te verwijderen, dus ook in Beemte-Broekland, Hoenderloo en Loenen. Binnen 24 uur bieden wij een oplossing voor jouw vlooienprobleem. En dat voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel vandaag nog met ons telefoonnummer voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van jouw hond of kat. In beide gevallen gaat het hier meestal om de kattenvlo. Wanneer jij en jouw huisdier gedurende een langere periode van huis zijn, rijpen de coconnen die in huis liggen. Vanwege het feit dat er niemand door huis loopt, is er gebrek aan trillingen waardoor de rijpe coconnen niet uitkomen. Kom je vervolgens terug thuis, ontstaat er een enorme hoeveelheid vlooien.

Vlooienbeten, hoe herken je ze?

In principe leven vlooien niet op mensen. Een enkele keer bijten ze je, maar komen er dan snel genoeg achter dat ze jou niet moeten hebben. Je herkent een vlooienbeet aan kleine rode, sterk jeukende bultjes die meestal op je onderbenen zitten. Sommige mensen en dieren krijgen een allergische reactie, waardoor er ook uitslag ontstaat op andere plekken op het lichaam. Na een vlooienbeet gaat de vlo haar eitjes leggen, vaak wel zo’n honderd per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Een vlooienplaag moet grondig bestreden worden, maar dat is een intensieve klus. Als eerst moet je huisdier met een anti-vlooienmiddel behandeld worden. Dit kun je zelf of door een dierenarts laten doen. Daarnaast dien je de hulp in te schakelen van professionals. Als ongediertebestrijders hebben wij al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder vlooien. Onze lokale professionals uit Apeldoorn staan 24/7 voor je klaar voor vakkundig advies en professionele bestrijding van vlooien. Tegen een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook in de wijde omgeving van Apeldoorn, zoals bijvoorbeeld Beemte-Broekland, Hoenderloo of Loenen. Zonder voorrijkosten. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

Zilvervisjes bestrijden Apeldoorn

Heb je een zilvervisjesplaag in je huis? Maak je geen zorgen, want onze professionele zilvervisjesbestrijders weten hoe ze jouw zilvervisjes moeten bestrijden. Omdat wij lokaal werken, zijn we altijd in de buurt en binnen 24 uur ter plaatse. Wij bestrijden dan ook al jouw ongedierte in heel omgeving Apeldoorn, zoals Hoog Soeren, Lieren en Teuge, zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Onze service is snel en vakkundig en altijd tegen een vast, laag tarief. Wil je graag vrijblijvend advies, wat meer informatie over bestrijdingen of meteen al een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wil je liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens dan hier achter en wij bellen of mailen je direct terug.

Hoe zien zilvervisjes eruit?

Het lichaam van het zilvervisje is zeven tot twaalf millimeter lang, heeft drie staartachtige draden en twee lange antennes. Ze hebben glanzende, fijne schubben met een zilveren kleur; vandaar de naam. Plekken in je huis waar wordt gekookt, gewassen en gedoucht, zijn geliefd door zilvervisjes. Ze geven namelijk de voorkeur aan warme, vochtige plekken. Vooral in nieuwbouwwoningen tref je veel zilvervisjes. Dit komt doordat deze woningen goed geïsoleerd zijn en er weinig wordt geventileerd. Oftewel, het ideale leefklimaat voor het zilvervisje.

Zilvervisjes in je woning

Zilvervisjes zijn kleine, grijze insecten die je treft in je huis. Ze zijn voornamelijk in de nacht actief en verstoppen zich graag in de donkere naden en kieren van je huis, waardoor je ze niet snel ziet.