Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0111-782123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Zierikzee

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zierikzee

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Zierikzee Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zierikzee. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Zierikzee

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rinus en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Rinus op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Rinus van Kik Ongediertebestrijding heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Rinus kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Rinus welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Rinus speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Rinus.

5. Aantal behandelingen

Kan Rinus het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Rinus kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Rinus langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Rinus voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0111-782123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Zierikzee of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse of Burgh-Haamstede woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 0111-782123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Zierikzee?
 • Zierikzee
 • Brouwershaven
 • Bruinisse
 • Burgh-Haamstede
 • Dreischor
 • Ellemeet
 • Kerkwerve
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Noordwelle
 • Oosterland
 • Ouwerkerk
 • Renesse
 • Scharendijke
 • Serooskerke Schouwen
 • Sirjansland
 • Zonnemaire
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zierikzee? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Zierikzee

Wat kost een ongediertebestrijder in Zierikzee?

Wat een bestrijding in Zierikzee kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Rinus van Kik Ongediertebestrijding bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Rinus van Kik Ongediertebestrijding gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Rinus op 0111-782123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Rinus geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Rinus om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Rinus helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Ongedierte bestrijden in Zierikzee

Knaagdieren en insecten, ongedierte kom je overal tegen. Op het platteland en in de stad. Ongedierte moet bestreden worden om onze gezondheid en onze bezittingen te beschermen. Wil jij van ongewenste insecten of knaagdieren af? Kies dan voor de ervaring van onze professionele ongediertebestrijder uit Zierikzee. Wij staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag klaar om alle soorten ongedierte te bestrijden. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze vakman staat vervolgens binnen 24 uur bij je op de stoep in Zierikzee, Kerkwerve, Scharendijke of Ellemeet. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ongedierte, wat is het?

Wat is ongedierte? We spreken over ongedierte wanneer mens of dier overlast, hinder, schade of gezondheidsschade ondervindt door de aanwezigheid van een bepaalde diersoort. Dit kunnen zowel knaagdieren als muizen en ratten zijn, of insecten als wespen, bedwantsen en vlooien.

Hoe schadelijk is ongedierte?

Op deze vraag is maar een antwoord mogelijk: heel schadelijk! Ongedierte zorgt in alle gevallen voor een onhygiënische situatie. Ze snoepen van je eten en lopen over je aanrecht. Knaagdieren knagen alles kapot en verspreiden schadelijke bacteriën. Ze dragen besmettelijke ziektes als de Vogelgriep over. Bij insecten moet je aan economische schade denken. Zij zijn als geen ander in staat om hele voorraden voedsel te besmetten en vernielen.

Professionele ongediertebestrijding in Zierikzee en omgeving

Ongedierte bestrijden is niet zo simpel als het klinkt. Om het probleem bij de wortel aan te pakken, heb je veel kennis over het betreffende insect of knaagdier nodig. Hoe en waar ze leven is een belangrijk gegeven. Daarnaast heb je een krachtig bestrijdingsmiddel nodig en dat wordt niet verkocht aan particulieren. Professionele bestrijdingsmiddelen zoals ratten- en muizengif (rodenticiden) en insecticiden (biociden) mogen alleen gebruikt worden door professionele ongediertebestrijders. Woon je in Zierikzee of omgeving en heb je last van ongedierte? Onze professionele bestrijders uit Zierikzee bestrijden dagelijks ongedierte in Zierikzee, Kerkwerve, Scharendijke en Ellemeet. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur een professionele bestrijder bij je op de stoep staat. Bel ons op onderstaand telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Zierikzee. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Zierikzee

Kakkerlakken, wie kent ze niet? Vaak ken je ze uit de horrorverhalen van vieze hotels en appartementen in het buitenland. Maar wist je dat kakkerlakken ook in Nederland veel voorkomen? Dus ook als je in Zierikzee woont, blijf je niet vrij van deze vieze beesten. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort, dus het direct bestrijden van kakkerlakken is erg belangrijk. Voorkom dat de kakkerlakken zich tot een ware plaag ontwikkelen en schakel vandaag nog een professionele kakkerlakkenbestrijder uit Zierikzee in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet in de wijde omgeving van Zierikzee, zoals de plaatsen Sirjansland, Bruinisse en Dreischor.

De kakkerlak

Ondanks het feit dat de beestjes niet erg groot zijn, vallen ze wel op door hun herkenbare uiterlijk. Ze zijn lichtbruin gekleurd, hebben lange antennes en zijn 10 tot 15 millimeter lang. Daarnaast laten ze vaak een stinkende geur achter op de plekken waar ze hebben gezeten. Ze zien er misschien heel onschuldig uit, toch zijn ze best gevaarlijk. Ze dragen namelijk ziektes zoals tyfus, dysenterie en salmonella met zich mee. Daarom is het belangrijk om deze insecten uit de buurt van kinderen, zieke mensen of ouderen te houden. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken zorgen voor veel problemen, zoals eczeem of astma.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Heb je overlast van kakkerlakken? Laat ze direct professioneel bestrijden en voorkom verspreiding van het probleem. In Zierikzee en omgeving bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen nooit voorrijkosten. Dus ook als je in Sirjansland, Bruinisse of Dreischor woont, helpen wij je meteen. Maak direct een afspraak door te bellen met onderstaand telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Mieren bestrijden Zierikzee

Een mierennest bevindt zich meestal buiten ergens in de grond. Tijdens hun zoektocht naar voedsel maken ze ook jouw keuken onveilig. Ook schromen ze niet om in de rest van jouw huis ook een kijkje te nemen. Zelf word je hier helemaal gek van en je wilt zo snel mogelijk van de mieren af. Maak dan direct een afspraak met onze professionele mierenbestrijders uit Zierikzee. Binnen 24 uur bestrijden wij het volledige mierennest, tegen een vaste, lage prijs. Altijd zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus als je in Zierikzee of omgeving woont, bel je nu voor een afspraak met onze mierenspecialisten uit Zierikzee.

Mierennest

Als je last hebt van mieren in je huis, dan is er ergens in de buurt van jouw huis een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen een groot nest in de grond. Van daaruit maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Zie jij kleine hoopjes zand liggen op jouw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in jouw tuin zit.

Vliegende mieren

Sommige mieren in het nest worden geboren met vleugels. Dit zijn de nieuwe koninginnen en de mannetjes. Tegelijkertijd komen ze uit het nest naar buiten en vliegen richting de zon. Tijdens de zogeheten bruidsvlucht vliegt de koningin steeds hoger en hoger. Het mannetje dat haar het langst kan bijhouden, mag haar bevruchten. De rest van de mannetjes sterft tijdens de vlucht. Het sterke mannetje dat de koningin mag bevruchten, sterft ook zodra de paring heeft plaatsgevonden. De bevruchte koningin start met een paar werksters een nieuwe kolonie.

Professionele mierenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Ben jij de mieren in en om je huis helemaal zat en wil je er het liefst vandaag nog vanaf? Schakel onze professionele mierenbestrijders uit Zierikzee in en zij helpen je binnen 24 uur van de mieren af. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Zierikzee en omgeving, dus ook in Zonnemaire, Noordgouwe en Brouwershaven bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij de mieren bij jou thuis. Zonder voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak met onze mierenspecialist uit Zierikzee.

Motmuggen bestrijden Zierikzee

Heb je grote groepen zwarte vlindertjes in je huis? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet kunnen bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee en dat is wel ongezond. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak dan staan we binnen 24 uur voor je deur met de oplossing tegen jouw motmuggen. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven. Naast dat we in Zierikzee actief zijn, bestrijden we ook alle soorten ongedierte in de omgeving van Zierikzee, zoals in Zonnemaire, Noordgouwe en Brouwershaven. Heb je motmuggen, bel dan nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze motmuggenspecialisten uit Zierikzee.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Het insect kan niet steken of bijten. Het gevaar schuilt in het feit dat ze bacteriën kunnen overdragen, vooral omdat motmuggen zich graag in vuile goten en afvoeren bevinden.

Schuilplaats van de motmug

De motmug voedt zich met vervuild water of nectar. Vandaar dat je ze vooral treft in de badkamer, onder de wc, in afvoergoten, regenpijpen, regentonnen, kelders en kruipruimtes. Met name verstopte, lekkende of niet gebruikte afvoeren zijn een geliefde plek voor het insect.

Motmuggen bestrijden

Waar motmuggen zijn, zijn drab en vervuild water ook aanwezig. Hierin legt de motmug haar eitjes, tot wel tweehonderd stuks per dag. Naast het bestrijden van de volwassen motmuggen, is het absoluut noodzakelijk om de bron van de besmetting te vinden en deze weg te nemen.

Professionele motmuggenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Wanneer je een motmuggenplaag hebt, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. Onze vakkundige motmuggenbestrijders uit Zierikzee zorgen ervoor dat deze insecten professioneel verwijderd worden. Bel dus nu en we staan binnen 24 uur voor je deur! Wij hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van motmuggen en rekenen geen voorrijkosten! Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur met onderstaand telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Ovenvisjes bestrijden Zierikzee

Ovenvisjes, insecten die houden van warmte. Je ziet ze dan ook vaak bij de verwarmingsketel of in de buurt van de oven. Een plek waar ze hun naam aan te danken hebben. Ovenvisjes zie je in bedrijfspanden en woningen, overal waar het maar warm en droog is. Ze verstoppen zich meestal in kieren en achter plinten en behangranden. Bestrijden valt dan ook niet mee! Woon je in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke of Burgh-Haamstede en heb je last van ovenvisjes? Roep dan de hulp in van onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee. Binnen 24 uur helpt hij jou van je ovenvisjes af. Bel ons of laat ons jou bellen. Wij nemen direct contact met je op. Wij staan 24/7 voor je klaar tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

Wat zijn de kenmerken van een ovenvisje?

Ovenvisjes zijn kleine insecten die leven op warme, droge plaatsen. Ze zijn ongeveer 1 centimeter groot en donkergrijs van kleur. Net als een echte vis, heeft een ovenvisje schubben. Het zijn echter geen vissen, maar insecten. Het lijfje van een ovenvisje is bedekt met haartjes. Ook heeft hij antennes en draden die als staart dienen. Een ovenvisje wordt zo’n 2 tot 3 jaar oud.

Zijn ovenvisjes gevaarlijk?

Ovenvisjes zijn niet gevaarlijk. Maar, veel ovenvisjes bij elkaar zorgen wel voor overlast. Eenmaal in huis eten ovenvisjes van je boeken, kleding, behang en ander papier. Op die manier richten ze veel schade aan. Wil je van ovenvisjes af? Dan is bestrijden de enige optie. Ovenvisjes lijken erg op hun groepsgenoten zilvervisjes en papiervisjes. Ovenvisjes komen in Nederlandse huizen steeds minder voor, de andere twee franjestaarten des te meer.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Zierikzee en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee hebben veel ervaring als het gaat om bestrijden van ongedierte. Ook bepalen onze bestrijders welke franjestaart je nu precies in huis hebt, papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes. Ook adviseren wij je over het voorkomen van ongedierte in huis. Onze vakmannen bestrijden dagelijks ovenvisjes in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke en Burgh-Haamstede. Binnen 24 uur staat onze professionele ongediertebestrijder voor je klaar. Dag en nacht! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op. Voor het bestrijden van ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes rekenen wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

Papiervisjes bestrijden Zierikzee

Papiervisjes zie je steeds vaker in woningen. In een boek, kartonnen doos of achter een losse strook behang. Heb je papiervisjes in huis en wil je er snel van af? Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks papiervisjes en ander ongedierte in Zierikzee en omstreken. Woon je in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke of Burgh-Haamstede? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 voor je klaar en onze professionele bestrijder uit Zierikzee staat binnen 24 uur bij je op de stoep. Bel ons of laat je direct door ons terugbellen. Wij zorgen voor een snelle, professionele bestrijding van papiervisjes in jouw huis.

Waarom hebben papiervisjes jouw huis uitgekozen?

De kans is groot dat je in een goed geïsoleerde woning woont. Een woning met veel kamers die verwarmd worden. In zo’n woning verblijven papiervisjes het liefst. Ze verstoppen zich in donkere, smalle kieren en gaten. Papiervisjes eten plantaardige cellulose vezels, zoals papier, karton, en behang. Je ziet ze dan ook vaak in de buurt van de boekenkast of op zolder tussen de dozen.

Waaraan herken je een papiervisje?

Een papiervisje is een insect dat leeft van vezels in bijvoorbeeld karton. De kleur van een papiervisje is grijsbruin. Hij heeft zilveren schubben, zes poten en twee sprieten op z’n kop. Hij beweegt zich voort als een vis, vandaar zijn naam. Omdat papiervisjes vaak in boeken zitten, noemen we ze ook wel boekenvisjes. Volwassen papiervisjes zijn zo’n 15 millimeter.

Kun je papiervisjes zelf bestrijden?

Het bestrijden van papiervisjes is iets voor een professionele bestrijder. Een vakman met de kennis en middelen om papiervisjes efficiënt en professioneel te bestrijden. Zelf papiervisjes bestrijden is eigenlijk een onbegonnen zaak.

Professionele papiervisjesbestrijding in Zierikzee en omgeving

Heb je veel papiervisjes in huis? Dan spreken we van een papiervisjesplaag. Onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee weten hoe ze een papiervisjesplaag snel en efficiënt moeten bestrijden. Onze vakmannen bestrijden dagelijks papiervisjes in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke en Burgh-Haamstede. Dat doen ze voor een vaste, lage prijs. En zonder voorrijkosten! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur een gediplomeerde bestrijder bij je op de stoep staat. Heb je liever dat wij je terugbellen? Laat dan hiernaast je telefoonnummer achter.

Ratten bestrijden Zierikzee

Ratten kom je overal tegen. In Nederland zijn voornamelijk twee soorten ratten actief. Het meest zal je de Bruine rat tegenkomen (Rattus norvegicus) echter de Zwarte rat (Rattus rattus) maakt zijn opmars vanuit het zuiden. Van welke rattensoort je ook last hebt, ze kunnen voor grote overlast zorgen wanneer ze zich in bewoond gebied ophouden. Ratten zorgen voor enorme schade en onhygiënische situaties waar je niet op zit te wachten. Wanneer je last hebt van ratten is het verstandig om direct onze professionele rattenbestrijders in te schakelen. Wij zijn dagelijks actief in Zierikzee maar ook in de omgeving zoals Nieuwerkerk, Oosterland, Sirjansland of Bruinisse. Bel ons voor een afspraak en we staan binnen 24 uur voor de deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren voor een rattenbestrijding in Zierikzee en omgeving vaste, lage tarieven. Zonder voorrijkosten.

Ratten en risico’s

Ratten veroorzaken met hun geknaag veel schade aan papier, verpakkingen, textiel maar ook isolatiemateriaal. Ratten knagen ook aan kabels en bedrading waardoor kortsluiting en storingen ontstaan. Deze praktische ongemakken zijn natuurlijk vervelend, maar ratten dragen ook virussen en bacteriën met zich mee die ze makkelijk over brengen op mens en dier. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van ratten voor zeer onhygiënische situaties, aangezien ze overal hun uitwerpselen en urine achterlaten. Op deze manier bevuilen ze ons voedsel en water, waardoor voedselvergiftiging makkelijk optreedt.

Een rattenplaag

Een rattenplaag komt voor wanneer ratten de leefomgeving van de mens binnendringen en daar overlast, hinder of schade veroorzaken en wanneer ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Wanneer je vermoedt dat er ratten in je huis zijn is het verstandig zo snel mogelijk een professional uit de buurt in te schakelen. Hoe meer ratten er zijn, hoe groter de gezondheidsrisico’s uiteraard zijn.

Professionele rattenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Zijn er ratten in jouw woon- of werkomgeving? Neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit de buurt. Onze ongediertebestrijder uit Zierikzee is dagelijks in de hele omgeving van Zierikzee actief en is 24/7 bereikbaar. Ook als je in omliggende plaatsen van Zierikzee woont, zoals bijvoorbeeld Nieuwerkerk, Oosterland, Sirjansland of Bruinisse, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jou te verlossen van de rattenoverlast. Bel met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat hiernaast je gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug!

Zilvervisjes bestrijden Zierikzee

Zilvervisjes zijn vooral te vinden in de badkamer, ze houden namelijk van donkere en vochtige plekken. Deze beestjes zijn op zichzelf niet gevaarlijk, maar erg prettig zijn ze ook niet wanneer je ze in huis hebt. Misschien heb je al van alles geprobeerd om van de zilvervisjes af te komen, maar zonder succes. Het is daarom verstandig een professionele ongediertebestrijder uit Zierikzee in te huren. Zo kom je snel, goedkoop en duurzaam van je zilvervisjesprobleem af. Onze vakkundige zilvervisjesbestrijders zijn actief in Zierikzee en omgeving, dus ook wanneer je in Noordwelle, Serooskerke of Burgh-Haamstede woont staan wij binnen 24 uur klaar met de oplossing tegen zilvervisjes in huis. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten.

Zilvervisjes en gevaren

Zoals net al genoemd, zijn zilvervisjes niet gevaarlijk. Er is namelijk niet gebleken dat zilvervisjes gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Wel zijn ze erg ongewenst en vervelend. Ze brengen namelijk behoorlijke schade toe aan je kleding, boeken en ander synthetisch materiaal. Zilvervisjes planten zich in rap tempo voort. Hun aantal groeit dus ook snel. Een zilvervisjesplaag is dus zo gevormd.

Het zelf bestrijden van zilvervisjes

Zilvervisjes zijn erg klein. Ze hebben zich tussen allerlei kieren en naden gewrongen en daar hun eitjes gelegd. Hierdoor is het zelf bestrijden van zilvervisjes erg lastig. De eitjes kunnen namelijk niet bestreden worden, deze moeten eerst uitkomen. Wanneer je de volwassen zilvervisjes weg hebt, komen de eitjes later uit waardoor je uiteindelijk dus weer opnieuw begint. Het is daarom verstandig een vakkundig professional in te schakelen die over de juiste bestrijdingsmiddelen beschikt om de voortplantingscyclus van de zilvervisjes te doorbreken.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Zierikzee en omgeving

Zilvervisjes zijn zoals gezegd lastig te bestrijden. Het is verstandig een professional in te schakelen die binnen 24 uur bij je is om de overlast van zilvervisjes te bestrijden. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Wij zijn dagelijks actief in Zierikzee en omgeving, dus ook in Noordwelle, Serooskerke en Burgh-Haamstede staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden de zilvervisjes in huis tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Bel dus direct voor een afspraak met onze zilvervisjesspecialisten uit Zierikzee.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!