Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 073-7810123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Vught

32 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Vught

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Vught Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Vught. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Vught

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 073-7810123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Vught of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in 's-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen of Vlijmen woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 073-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Vught?
 • 's-Hertogenbosch
 • Empel
 • Rosmalen
 • Vlijmen
 • Nieuwkuijk
 • Haarsteeg
 • Berlicum
 • Sint-Michielsgestel
 • Den Dungen
 • Gemonde
 • Hedel
 • Ammerzoden
 • Well
 • Vinkel
 • Geffen
 • Nuland
 • Schijndel
 • Hintham
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Vught? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over wespenbestrijding in Vught

Wat kost het om een wespennest weg te laten halen?

De kosten voor het laten weghalen van een wespennest varieert en is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de locatie en grootte van het nest, de moeilijkheidsgraad van de verwijdering en de methode van verwijdering. Onze professionele wespenbestrijders bepalen de kosten na een (korte) inspectie. Meestal verwijderen ze ook direct het wespennest. Voor een ruime indicatie kan je ook direct bellen met Gerard via 073-7810123.

Wie haalt een wepsennest weg?

Het verwijderen van een wespennest is een taak die vaak de professional uitvoert. Bijvoorbeeld onze lokale wespenbestrijders in Vught en omstreken. Verder kan je de brandweer of de gemeente bellen. Dit is over het algemeen een laatste redmiddel, aangezien het de taak van de brandweer is om de bevolking te beschermen.

Uiteraard kan je ook zelf het wespennest verwijderen. Dit raden we sterk af. Het is erg gevaarlijk en wespen zijn zeer agressief wanneer ze hun nest verdedigen. Dit lijdt tot meerdere pijnlijke steken en in extreme gevallen tot ziekenhuisbezoeken.

Zowel en de brandweer brengen kosten in rekening. De kosten voor de brandweer vind je terug in het retributiereglement van je hulpverleningszone. Het beste bel je Gerard via 073-7810123 en ontvang je direct een schatting van de verwachte kosten.

 

Hoe bestrijd je wespen het beste?

Wespen bestrijd je het beste wanneer je dit laat doen door een professionele wespenbestrijder, zoals onze wespenbestrijder in de omgeving van Vught. heeft jarenlange ervaring en bestrijdt in het seizoen dagelijks wespen. Wanneer je zelf wespen wil bestrijden hebben we enkele methoden:

 1. Zelf een wespenval maken: Dit is een eenvoudige en effectieve methode om wespen te verjagen. Je maakt een val met een plastic fles gevuld met een zoete vloeistof zoals ranja. De wespen komen op de geur af, zitten daarna vast in de fles en gaan dood door vermoeidheid.
 2. Kant-en-klare wespenvallen: Er bestaan ook kant-en-klare wespenvallen voor het bestrijden van wespen. Deze werken op dezelfde manier als de eigen gemaakte vallen. Wij raden aan om de vallen te vullen met een biologische vulvloeistof, zodat je alleen wespen aantrekt en geen bijen onnodig doodt.
 3. Geuren om wespen te verjagen: Verschillende geuren verjagen wespen, zoals sinaasappel, citroen, kruidnagel, uien, azijn, koffie en wierook. Deze geuren kunnen wespen verjagen zonder deze te doden.
 4. Wespen verjagen met geluid: Net zoals bij geur, zijn wespen ook gevoelig voor geluid. Net zoals bij katten kan je wespen verjagen met speciale kastjes welke een frequentie uitzenden die (meestal) niet hoorbaar is voor mensen.

Deze methoden bieden geen garantie. Wil je direct en zonder moeite van je wespen overlast af? Bel direct met Gerard via 073-7810123.

Hoe lang blijven wespen in een wespennest?

Wespen blijven van medio april tot en met de zomer in het nest zitten. Het wespenseizoen begint in het voorjaar en eindigt in het najaar. Rond april bouwen de koninginnen de wespennesten. Tot de zomer blijven wespen over het algemeen in hun nest zitten. In augustus is vaak het hoogtepunt. tot de maand oktober neemt het aantal wespen langzaam af. Alle wespen sterven uiteindelijk van de kou, behalve de koningin. Deze zoekt een warm plekje om te overwinteren en komt volgend voorjaar pas weer terug.

Welke maanden zijn wespen actief?

Wespen zijn vanaf april tot en met oktober actief. In de maanden april tot en met juni zijn dit vaak alleen nog de koninginnen en de wespen binnen het nest. Vanaf de zomer vliegen de wespen uit en in augustus zijn er vaak de meeste wespen. Vanaf september begint dit terug te lopen en in oktober sterven vaak de meeste wespen. Alleen de koningin overleeft de kou van de winter.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!