Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Twello
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0571 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Twello

Net terug van vakantie en besprongen door vlooien? Roep dan direct de hulp van een professionele vlooienbestrijder uit Twello in. Onze vakkundige ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Twello, Terwolde en Nijbroek. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur helpen we je van je vlooienprobleem af. Vlooien bestrijden we tegen een vast, laag tarief en we rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter.

Kattenvlooien

Als je een vlo ziet, is het vrijwel zeker een kattenvlo. De mensenvlo komt in Nederland gelukkig zelden voor. Kattenvlooien leven op katten en honden en af en toe bijten ze mensen. Dat je vlooien hebt, merk je vaak pas als jij én je huisdier op vakantie zijn geweest. Eenmaal thuis word je besprongen door de vlooien want die hebben bloed nodig om te overleven en zich voort te planten.

Kan ik vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is een lastig karwei waar je een lange adem voor nodig hebt. Voor een effectieve bestrijding heb je een bestrijdingsmiddel nodig met een lange nawerking, zodat de nieuwe vlooien die uit hun cocon komen ook sterven van contact met het middel. De meeste bestrijdingsmiddelen die in de vrije verkoop beschikbaar zijn, beschikken niet over deze lange nawerking. Vaak lijkt het probleem eerst opgelost te zijn, maar na verloop van tijd zitten er toch weer steeds meer vlooien in je huis. Deze hebben hun eitjes dan al gelegd en zo begint het hele proces weer van voren af aan.

Professionele vlooienbestrijding in Twello en omgeving

Woon je in Twello, Terwolde of Nijbroek en heb je last van vlooien? Kies voor een professionele bestrijding door een ongediertebestrijder bij jou uit de regio. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Jouw vlooienprobleem lossen we binnen 24 uur op. Dat doen we voor een vast, laag bedrag en we rekenen geen voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of het maken van een afspraak. Heb je liever dat wij jou direct terugbellen? Laat dan je gegevens achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Twello, Wilp, Nijbroek, Terwolde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9270 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website