Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Theo is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0412-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Oss

5 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Theo en maak direct een afspraak.

Bel direct met Theo

Stuur een mail

Stuur een mail en Theo neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Theo belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Oss

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Oss Expert aan het woord

Mijn naam is Theo van Plaagdierservice. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oss. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Theo Ceelen
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Oss

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Theo van Plaagdierservice is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Theo en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Theo kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0412-781123
WAAR Theo WERKT Werkgebied

Woon je in Oss of omgeving, dan staan Theo en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Oss, Berghem, Haren of Heesch woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Oss?
 • Oss
 • Berghem
 • Haren
 • Heesch
 • Lith
 • Lithoijen
 • Macharen
 • Maren-Kessel
 • Megen
 • Nistelrode
 • Oijen
 • Teeffelen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oss? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Theo van Plaagdierservice

5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Vlooien bestrijden Oss

Vlooien in huis zorgen voor flinke irritatie en overlast. Zeker gedurende de warme zomermaanden planten vlooien zich in rap tempo voort. Een vlooienplaag is dan zomaar een feit. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag in huis laat je dit het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele vlooienbestrijder in Oss. Wij zijn dagelijks werkzaam in Oss en omgeving, dus ook in Teeffelen, Maren-Kessel en Macharen bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van vlooien. Zonder voorrijkosten! Bel nu 0412-781123 voor een afspraak binnen 24 uur.

Waar komen vlooien vandaan?

Vlooien in huis vind je vooral in kleine kieren en spleten of onder een tapijt. Met name de larven voelen zich thuis in en onder een tapijt. De parasieten voeden zich voornamelijk met het bloed van huisdieren. De kattenvlo is dan ook de grootste overlastveroorzaker onder de vlooien. Na een bloedmaaltijd legt een vlo tot wel honderden eitjes.

Zelf vlooien bestrijden

Wanneer je vlooien in huis hebt, vraag je je misschien af of je de vlooien zelf kunt bestrijden. Helaas is dit geen gemakkelijke klus. Het bestrijden van vlooien vereist een nauwkeurige aanpak en specialistische kennis. Het beste schakel je hiervoor een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele vlooienbestrijding in Oss en omgeving

Heb je een vlooienplaag in huis en zoek je een professionele vlooienbestrijder uit Oss? Schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in. Onze experts zijn dagelijks actief in Oss en omgeving om vlooien te bestrijden. Dus ook als je in Teeffelen, Maren-Kessel of Macharen woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen voor een vaste, lage prijs jouw vlooien bestrijden. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak voor vlooienbestrijding binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Jouw vlooienprobleem is dan snel verleden tijd!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!