Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Partner

Plaagdierservice

(1 beoordeling)
Contactpersoon Theo Ceelen
Vestigingsadres

Bossepad 1
5368 LB Haren

Details
Over dit bedrijf

Theo aan het woord

Voorkomen is beter, gezonder en goedkoper dan bestrijden.

Mijn naam is Theo en ik houd me al zo’n 15 jaar bezig met het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Als varkensboer had ik al te maken met ongedierte en deed ik veel aan de preventie van deze plaagdieren. Uiteindelijk ben ik volledig de ongediertebestrijding ingegaan en heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Ondertussen is mijn zoon ook ingestapt en is het een familiebedrijf geworden.

Ik kan mezelf gerust een expert in de rattenbestrijding noemen, aangezien ik gespecialiseerd ben in de bestrijding van de zwarte rat. Dit is een slimme rat dat speciale bestrijdingsmethoden nodig heeft. Hiernaast bestrijd ik bruine ratten, muizen, maar ook wespen, houtworm en andere ongedierte. Het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken vind ik erg belangrijk. In de ongediertebestrijding is het adviseren van klanten van groot belang, mede ter preventie van ongedierte.

In welke plaatsen is Theo actief?

Theo is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Instanties

Klanten over Plaagdierservice

1 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Beoordeling schrijven

Geen gelul. Snel en effectief het ongedierte bestreden. Ze zijn alles nagekomen wat er vooraf gezegd werd. Erg fijn zo’n bedrijf die gewoon doet wat ie moet doen.