Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Plaagdierservice

Eigenaar Theo aan het woord

Mijn naam is Theo en ik houd me al zo’n 15 jaar bezig met het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Als varkensboer had ik al te maken met ongedierte en deed ik veel aan de preventie van deze plaagdieren. Uiteindelijk ben ik volledig de ongediertebestrijding ingegaan en heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Ondertussen is mijn zoon ook ingestapt en is het een familiebedrijf geworden.

Ik kan mezelf gerust een expert in de rattenbestrijding noemen, aangezien ik gespecialiseerd ben in de bestrijding van de zwarte rat. Dit is een slimme rat dat speciale bestrijdingsmethoden nodig heeft. Hiernaast bestrijd ik bruine ratten, muizen, maar ook wespen, houtworm en andere ongedierte. Het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken vind ik erg belangrijk. In de ongediertebestrijding is het adviseren van klanten van groot belang, mede ter preventie van ongedierte.

Voorkomen is beter, gezonder en goedkoper dan bestrijden.


Theo is verantwoordelijk voor:

Adres

Bossepad 1
5368 LB Haren

Kamer van koophandel

17171577

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Plaagdierservice

5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6 Beoordeling schrijven

Netjes geholpen

Snelle goede service!

Het was goed behandelt en snel

Het schrijven over de aanpak van een rattenplaag is bijzonder interessant te noemen met prettige muziek op de achtergrond is het rustig tot aangenaam lezen en de letters met cijfers mogen dichterbij komen. Compliment van mijn zijde, ten overstaande van de juiste visie uit te dragen.

Geen gelul. Snel en effectief het ongedierte bestreden. Ze zijn alles nagekomen wat er vooraf gezegd werd. Erg fijn zo’n bedrijf die gewoon doet wat ie moet doen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!