Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Mollen / Mollen vangen

Mollen vangen

Molshopen in je tuin zijn enorm vervelend en verpesten het aanzicht van je tuin. Grote kans dat je er wat aan wilt doen, zodat je in het vervolg geen last meer hebt van die mollen in je tuin. Er zijn veel manieren van mollenbestrijding waarbij de mollen gedood worden of waarbij de mollen bewusteloos raken. Als je mollen wilt bestrijden op een diervriendelijke manier, is het een goed idee om ze te vangen. Hierdoor is het mogelijk om de mol te verwijderen uit je tuin, maar blijft de mol wel in leven. Een andere manier is door mollen te verjagen.

Mollen vangen

Mollen vangen met de mollenkoker

Een effectieve manier voor mollen vangen, is door middel van een mollenkoker. Een dergelijke mollenkoker kan je in een winkel kopen, maar ook zelf in elkaar zetten.

  • Zet de koker in het uiteinde van het gegraven gangetje van de mol.
  • Zodra de mol bovengronds wil komen om materiaal voor zijn nest mee te nemen, loopt hij rechtstreeks in deze mollenkoker en sluit het deurtje achter de mol.
  • De mol kan niet meer ontsnappen uit de koker, omdat het deurtje slechts naar één kant open gaat.

Mollenklem

Wil je die vervelende mollen uit je tuin vangen, omdat ze je hele gazon kapotmaken? Schaf dan een mollenklem aan om de mollen klem te zetten, zodra ze bovengronds komen. Plaats de klem altijd aan de rand van een stuk grond op een recht stuk. Hierdoor heb je de kans om meerdere mollen tegelijkertijd klem te zetten. Bovendien hebben mollen niet één vaste verblijfsplaats en heb je meer kans om ze te vangen als je de klemmen op een hoofdgang stationeert. Deze manier van mollen vangen is echter wel minder diervriendelijk, want de mol overlijdt wel zodra ie in de klem terechtkomt.

Mollengaas

Heb je de mollen in je tuin gevangen en wil je voorkomen dat ze nog een keer in je tuin gaan graven? Plaats dan mollengaas in je tuin. Dit gaas zorgt ervoor dat het voor mollen lastig wordt om nog gangen in je tuin te graven. Plaats het mollengaas aan de rand van je gazon en steek het diep de grond in. Mollen hebben hier een hekel aan en blijven naar alle waarschijnlijkheid weg uit je tuin. Bovendien is dit een duurzame en diervriendelijke oplossing, waarbij de mollen niet worden gedood of aangetast.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!