Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Leeuwarden

Vlooienoverlast is een welbekend probleem bij mensen in huis. Overal ter wereld zijn ze te vinden op plekken waar mensen en dieren leven. Wanneer geen leven te vinden is, is de vlo ook niet aanwezig. Dit komt omdat vlooien leven van het bloed van anderen. Vooral wanneer je huisdieren in huis hebt, is de kans op vlooien groot. Wanneer je last hebt van vlooien in je huis is het verstandig onze ervaren vlooienbestrijders uit Leeuwarden in te schakelen. In Leeuwarden en omgeving zijn onze professionele vlooienbestrijders dagelijks actief om alle soorten ongedierte te bestrijden waaronder vlooien. Wij bieden jou binnen 24 uur de vakkundige oplossing voor jouw vlooienprobleem tegen een vast, laag tarief. We zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak binnen 24 uur.

Vlooien in je huis

Vlooienplagen ontstaan vaak wanneer huisdieren gedurende een langere periode niet in huis zijn of zijn overleden. Ook wanneer je een huisdier van een ander te logeren hebt gehad, loop je het risico om een vlooienplaag te krijgen. De kattenvlo komt het meest voor in Nederland en leeft zowel op honden als katten. De kattenvlo overleeft het niet op een dieet van mensenbloed. Wel doen ze even een proefbeet, om vervolgens te concluderen dat jij geen goede gastheer voor ze bent.

Professionele vlooienbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Om vlooien te bestrijden is het nodig de voortplantingscyclus te doorbreken. Hiervoor is er maar een oplossing: een professionele vlooienbestrijder inschakelen. Wij hebben de kennis, ervaring en de professionele middelen in huis om de vlooienplaag op een effectieve en duurzame manier te bestrijden. Wij zijn dagelijks actief in Leeuwarden en omgeving en bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus twijfel niet langer en bel direct voor een afspraak. Voor een vaste lage prijs bestrijden wij de vlooien bij jou thuis, ook als je in Goutum, Teerns of Hempens woont. Altijd binnen 24 uur en zonder voorrijkosten. Voor een snelle afspraak met onze professionele vlooienbestrijders uit Leeuwarden neem je direct contact met ons op. Of laat je direct terugbellen door onze vlooienspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website