Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 074-7810123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Hengelo in Overijssel

10 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hengelo in Overijssel

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Hengelo in Overijssel Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hengelo in Overijssel. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Hengelo in Overijssel

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 074-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Hengelo in Overijssel of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Enschede, Zenderen, Ambt of Delden woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Hengelo en Enschede.

Wat valt er onder Hengelo in Overijssel?
 • Enschede
 • Zenderen
 • Ambt
 • Delden
 • Borne
 • Bornerbroek
 • Deurningen
 • Hertme
 • Saasveld
 • Oldenzaal
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hengelo in Overijssel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over vlooienbestrijding in Hengelo in Overijssel

Hoe kom je het snelst van vlooien af?

De snelste manier om van vlooien af te komen in Hengelo in Overijssel is door een combinatie van professionele bestrijding en grondige schoonmaak. Schakel een expert in voor effectieve behandeling en stofzuig regelmatig alle tapijten, meubels en vloeren. Was ook beddengoed en kleding op hoge temperatuur. Zo worden vlooien en hun eitjes effectief verwijderd.

Hoe duur is een vlooienbestrijding?

De kosten voor vlooienbestrijding in Hengelo in Overijssel variëren, afhankelijk van de ernst van de besmetting en de grootte van de ruimte. Vraag een offerte aan bij ongediertebestrijden.com voor een nauwkeurige schatting.

Wat is de meest effectieve vlooienbehandeling?

De meest effectieve vlooienbehandeling combineert professionele pesticiden met preventieve maatregelen. Professionals gebruiken middelen die zowel volwassen vlooien als larven en eitjes aanpakken. Om preventief te werk te gaan is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen en huisdieren te behandelen met vlooienwerende middelen.

Waar legt een vlo eitjes?

Vlooien leggen hun eitjes vaak in de vacht van huisdieren, maar deze eitjes vallen er snel uit. Ze kunnen terechtkomen in tapijten, kieren van vloeren, beddengoed, en op andere plaatsen waar huisdieren vaak verblijven. Regelmatige schoonmaak is essentieel om verspreiding in te voorkomen.

Kun je vlooien in huis hebben zonder huisdier?

Ja, het is mogelijk om vlooien in huis te hebben zonder huisdieren. Vlooien kunnen meeliften op mensen of binnendringen vanuit een besmette omgeving, zoals tuinen of via wilde dieren. Eenmaal binnen kunnen ze zich voeden met menselijk bloed en zich voortplanten.

Waar zitten de meeste vlooien in huis?

De meeste vlooien in huis bevinden zich op plaatsen waar huisdieren veel tijd doorbrengen, zoals hun slaapplaatsen, manden, tapijten, en meubels. Ze kunnen zich ook verbergen in vloerkieren, onder meubels en in gestoffeerde gebieden. Regelmatig stofzuigen en het wassen van huisdierenbedden is cruciaal.

KLANTEN OVER Bas van Reef Bestrijdingen

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Vlooien bestrijden Hengelo in Overijssel

Een vlooienplaag is erg vervelend en hardnekkig. Vlooienplagen doen zich vaak voor wanneer je thuiskomt na een vakantie of wanneer je onlangs een hond of kat te logeren hebt gehad. Wanneer je last hebt van vlooien laat je dit het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijder in Hengelo in Overijssel. Wij zijn dagelijks werkzaam in Hengelo in Overijssel en omgeving, dus ook in Enschede, Zenderen, Ambt of Delden bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van vlooien. Zonder voorrijkosten! Bel nu met het telefoonnummer 074-7810123 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van jouw hond of kat. In beide gevallen gaat het hier meestal om de kattenvlo. Wanneer de gastheer (je huisdier) gedurende een langere periode afwezig is en jouw huis ook nog onbewoond is gedurende een aantal weken rijpen de cocons die overal in jouw huis liggen. Bij gebrek aan trillingen in het huis door lopende mensen en dieren komen de rijpe cocons niet uit. Wanneer je dan weer thuiskomt, is er meteen een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven niet op mensen. Wel bijten ze vaak een keer om dan tot de conclusie te komen dat jij geen ideale gastheer bent. Vlooienbeten herken je aan kleine rode, sterk jeukende bultjes die meestal op je onderbenen zitten. Sommige mensen en dieren krijgen een allergische reactie, waardoor ook je ook uitslag krijgt op andere plekken op het lichaam. Na een vlooienbeet gaat de vlo haar eitjes leggen, vaak zo’n honderd stuks per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Hengelo in Overijssel en omgeving

Een vlooienplaag moet grondig worden bestreden en dat is een specialistische klus. Als eerste moet het huisdier tegen vlooien worden behandeld met een anti-vlooienmiddel. Dit kun je zelf doen of door een dierenarts laten doen. Als vakkundige ongediertebestrijders hebben wij al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Wij komen dus ook voor vlooienbestrijding. Onze lokale professionals in Hengelo in Overijssel en omgeving komen bij je langs voor een vakkundig advies en een professionele bestrijding van vlooien. Tegen een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep zonder voorrijkosten. Ook in de wijde omgeving van Hengelo in Overijssel, zoals bijvoorbeeld Enschede, Zenderen, Ambt of Delden bieden wij een 24/7-service. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

 
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!