Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Culemborg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0345 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Culemborg

Vlooien komen in de beste huishoudens voor. Na een vakantie waarbij je huisdier ook uit logeren is geweest, ontdek je bij thuiskomst een explosie van vlooien in je huis. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je wilt zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af! Schakel hier onze professionele vlooienbestrijders uit Culemborg voor in. Wij bestrijden dagelijks vlooien in heel Culemborg en omgeving. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien bestrijden. Dus ook als je in Oosterwijk, Geldermalsen, Tricht of Leerbroek woont, bieden wij een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Vlooien in huis

Wanneer je merkt dat je vlooien in huis hebt, is er een aantal dingen die je moet doen. Ten eerste behandel je je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel. Dit kun je zelf doen of bij de dierenarts laten doen. Vervolgens ga je je hele huis zeer grondig stofzuigen, inclusief de bank. Gooi de stofzuigerzak direct buiten weg. De slaapplaats van je huisdier moet gewassen worden op minimaal zestig graden. Vervolgens schakel je een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in om de vlooien in jouw huis vakkundig te laten bestrijden.

Leven vlooien ook op mensen?

Er bestaan vele soorten vlooien. Ook soorten die op mensen leven. Maar de vlo die we meestal in onze huizen aantreffen, is de kattenvlo. De kattenvlo leeft op honden en katten, maar niet op mensen. Bij mensen doen deze vlooien wel een proefbeet om vervolgens te constateren dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent. Deze vlooien leven dus niet op mensen.

Professionele vlooienbestrijding in Culemborg en omgeving

Heb jij vlooien in je huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel dan onze professionele vlooienbestrijders uit Culemborg in. Dagelijks bestrijden wij vlooien in de wijde omgeving van Culemborg. Dus ook in Oosterwijk, Geldermalsen, Tricht of Leerbroek. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur jouw vlooien. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij een snelle, effectieve en vakkundige oplossing voor elk vlooienprobleem. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of vul je gegevens hier in. Dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Culemborg, Acquoy, Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Hei- en Boeicop, Heukelum, Leerbroek, Leerdam, Meteren, Oosterwijk, Ravenswaaij, Rhenoy, Rumpt, Schoonrewoerd, Tricht, Zijderveld, Zoelmond.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8768 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website