Geen partner

SPM Ongediertebestrijding

(10 beoordelingen)
Contactpersoon Nick Schreppers
Vestigingsadres

Edisonstraat 6.08
5051 DS Goirle

Details

Certificeringen

Klanten over SPM Ongediertebestrijding

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Schrijf beoordeling

Deze man weet waar ‘ie mee bezig is. Ik houd van dieren, maar ongedierte in huis is me nogal wat. Gevraagd om een zo’n diervriendelijk mogelijk methode. Zo gevraagd, zo heeft hij gedaan. Super!

Erg vriendelijke man. Weet van aanpakken en wij zijn van ons kakkerlakkenprobleem af! Blij met de keuze voor deze ongediertebestrijder.

Snel een klus klaren, is niet per se goed. Nou, deze man kon én snel werken en m’n huis vrij van vlooien krijgen. Je ziet er niets meer van dat ze zijn geweest. Fijn bedrijf hoor.

De overlast werd enorm en ik kon niet anders dan op zondag bellen. En ze kwamen gewoon! Zonder problemen, dat is nou een perfecte service verlenen. Als het nog eens nodig is, bel ik ze absoluut weer!

Ik vind een betrouwbaar bedrijf erg belangrijk. Dit bedrijf heeft mij een heel goed gevoel gegeven. Kwamen met de oplossing en na een week heb ik zelfs een telefoontje gehad of alles nog goed was.

Alle wespen zijn weg!

Binnen 10 uur na aanmelding probleem verholpen!!!

Pure, hardwerkende mannen! Ze waren binnen een uur klaar. Had niet verwacht dat ze het zo snel voor elkaar zouden krijgen. Geen rat meer te zien in mijn leefomgeving!

Ik schrok enorm toen ik het wespennest ontdekte. Bedrijf gelijk gebeld. Binnen 30 minuten waren ze er! Wat een prettig bedrijf om in te schakelen!

s Middags gereageerd, na 5 minuten een reactie, ruim een uur later kwam een bestrijder langs. Enorm bedankt!