Partner

Sijben Ongediertebestrijding

(5 beoordelingen)
Contactpersoon Patrick Sijben
Vestigingsadres

Keubenkamphof 18
6049 LL Herten

Details
Over dit bedrijf

Patrick aan het woord

Vakbekwaamheid is gegarandeerd!

Mijn naam is Patrick en ik ben via de levensmiddelenindustrie de ongediertebestrijding ingerold. Het risico op overlast van ongedierte is groot daar waar voedsel is. Zo ben ik begonnen met de bestrijding van knaagdieren en heb ik me uiteindelijk verder gespecialiseerd in de bestrijding van andere ongedierte zoals bijvoorbeeld wespen, vlooien en bedwantsen. Ik ben deskundig in houtworm en boktor en vind deze klussen ook leuk om te doen.

Naast een hoge klanttevredenheid en snelle service, ben ik erg resultaatgericht. Ik zie graag dat de ongedierte zijn verdwenen. Ik houd me ook bezig met wering van ongedierte, waarbij ik graag mensen adviseer over het voorkomen van ongedierte.

In welke plaatsen is Patrick actief?

Patrick is actief in de plaatsen:

Boktor/houtworm specialist Klanttevredenheid en resultaatgericht Wering en bestrijding Adviserende rol Bedrijven en particulier

Certificeringen

Instanties

Klanten over Sijben Ongediertebestrijding

5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2 Schrijf beoordeling

Een kundige man, die uitlegde wat hij ging doen.

Op maandagmiddag gebeld, op dinsdagochtend was het bedrijf al bij ons. Ook met een onherkenbare bus, vonden wij wel fijn. Binnen mum van tijd was het probleem met ongedierte verholpen.

Op zondag gebeld en maandagochtend stonden ze voor de deur! Wat een verademing. Ongedierte wil je zo snel mogelijk bestrijden. Je bent bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Hartelijk bedankt voor het bestrijden van het wespennest. Nu kunnen we met meer plezier buiten genieten.

We hadden (bleek achteraf) last van zilvervis. Ene dag gemeld via email volgende dag zijn we al gebeld en is er gelijk actie ondernomen. Blij dat het zo snel kon. Bedankt.