Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Sijben Ongediertebestrijding

Eigenaar Patrick aan het woord

Mijn naam is Patrick en ik ben via de levensmiddelenindustrie de ongediertebestrijding ingerold. Het risico op overlast van ongedierte is groot daar waar voedsel is. Zo ben ik begonnen met de bestrijding van knaagdieren en heb ik me uiteindelijk verder gespecialiseerd in de bestrijding van andere ongedierte zoals bijvoorbeeld wespen, vlooien en bedwantsen. Ik ben deskundig in houtworm en boktor en vind deze klussen ook leuk om te doen.

Naast een hoge klanttevredenheid en snelle service, ben ik erg resultaatgericht. Ik zie graag dat de ongedierte zijn verdwenen. Ik houd me ook bezig met wering van ongedierte, waarbij ik graag mensen adviseer over het voorkomen van ongedierte.

Vakbekwaamheid is gegarandeerd!

Adres

Keubenkamphof 18
6049 LL Herten

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Sijben Ongediertebestrijding

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 Beoordeling schrijven

Vriendelijke man, wat eerlijk antwoord gaf betreft de situatie. Uitgelegd wat er moest gebeuren, in plaats van gelijk beginnen van het bestrijden van de vlooien.

Eerder heeft hij ons geholpen met toen een probleem met marter. Goede ervaringen en oplossing door dit bedrijf. Nu met de wespen is bij mijn moeder bedrijf heeft nog vakantie maar wel al contact gehad en komen naar het probleem direct na vakantie kijken.

Wij hadden last van de steenmarter. We zijn vakkundig geadviseerd en kregen een keurige offerte. De afspraak was snel gemaakt en er is keurig gewerkt, Patrick is zeer kundig en heeft veel kennis in huis. Al met al zijn wij heel tevreden over de werkzaamheden.

Een kundige man, die uitlegde wat hij ging doen.

Op maandagmiddag gebeld, op dinsdagochtend was het bedrijf al bij ons. Ook met een onherkenbare bus, vonden wij wel fijn. Binnen mum van tijd was het probleem met ongedierte verholpen.

Op zondag gebeld en maandagochtend stonden ze voor de deur! Wat een verademing. Ongedierte wil je zo snel mogelijk bestrijden. Je bent bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Hartelijk bedankt voor het bestrijden van het wespennest. Nu kunnen we met meer plezier buiten genieten.

We hadden (bleek achteraf) last van zilvervis. Ene dag gemeld via email volgende dag zijn we al gebeld en is er gelijk actie ondernomen. Blij dat het zo snel kon. Bedankt.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!