Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Ongediertebestrijding Roskam

Eigenaar Wim aan het woord

Mijn naam is Wim en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Vanuit de jacht ben ik boeren gaan helpen met de bestrijding van muskusratten en beverratten. Uiteindelijk ben ik verschillende cursussen gaan doen op het gebied van ongediertebestrijding om mijn kennis in het vakgebied uit te breiden. Naast de bestrijding van verschillende ongedierte, vind ik mijn adviserende rol in de preventie van ongedierte van groot belang. Ongediertebestrijding Roskam streeft naar kwaliteit en tevreden klanten.

Ik ben specialist in de bestrijding van onder andere wespen, vlooien, bedwantsen, boktor, muizen en ratten, maar ik heb ook speciale kennis op het gebied van steenmarters. Ook de processierupsen pakken wij aan.

Bestrijden in een vroeg stadium leidt tot minder last en schade.

Adres

Reesweg 8A
8097 PA Oosterwolde

Certificeringen

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Roskam

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Beoordeling schrijven

Vriendelijke en zeer deskundige man, nam ook alle tijd om het uit te leggen.

Onze kruipruimte zat vol met ongedierte. Niet echt een pretje om daarin te werken. Maar deze man deed dat gewoon. Wij zijn van het ongedierte af. Grote waardering voor ongediertebestrijders!

Het krioelde in huis van de bedwantsen. Te goor voor woorden. Gelukkig maakte deze man snel een einde aan deze plaag. Eindelijk weer een zorgeloze nacht gehad. Hopelijk krijg ik ze nooit weer, bah.

Op dezelfde dag dat ik heb gebeld, is het bedrijf bij ons langs gekomen. Zelfs de nazorg ging vlot. Naast de snelheid, is de kwaliteit ook uitstekend!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!