Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Alert Hygiene


Eigenaar Wouter aan het woord

Alert hygiëne is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing en levert daarnaast een compleet pakket van hygiëne producten en diensten voor de zakelijke klant, maar ook particulier.

Mijn naam is Wouter en ik houd mij al meer dan 15 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Ik ben gestart als adviseur in ongedierte problemen en heb mij verder ontwikkeld tot vakkundige bestrijder. Ik streef naar de beste oplossingen voor elke situatie en uiteindelijk tevreden klanten. Periodieke controles op ongedierte zijn voor ons van groot belang. Er kan hierbij gedacht worden aan het voorkomen van bijvoorbeeld muizen, ratten, houtworm of boktor.

Vakkundige aanpak en permanente bescherming tegen plaagdieren!

Adres

Dommelstraat 64
5347 JL Oss

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Alert Hygiene

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 10 Beoordeling schrijven

Ik belde net omdat ik last heb van muizen. Ze heeft mij echt goed geholpen. Vertelde dat ik goed bezig was met bestrijden. Top bedrijf is super klantvriendelijk

Net een wespennest ontdekt in de grond. Omdat dhr. Hofmans ons enkele weken geleden snel en heel effectief had geholpen bij het verwijderen van de processierups, nu gebeld voor het wespennest. Morgen komen ze al voor de wespen!! Goede service!!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!