Partner

Alert Hygiene

(2 beoordelingen)
Contactpersoon Wouter Lintzen
Vestigingsadres

Dommelstraat 64
5347 JL Oss

Details
Over dit bedrijf

Wouter aan het woord

Vakkundige aanpak en permanente bescherming tegen plaagdieren!

Alert hygiëne is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing en levert daarnaast een compleet pakket van hygiëne producten en diensten voor de zakelijke klant, maar ook particulier.

Mijn naam is Wouter en ik houd mij al meer dan 15 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Ik ben gestart als adviseur in ongedierte problemen en heb mij verder ontwikkeld tot vakkundige bestrijder. Ik streef naar de beste oplossingen voor elke situatie en uiteindelijk tevreden klanten. Periodieke controles op ongedierte zijn voor ons van groot belang. Er kan hierbij gedacht worden aan het voorkomen van bijvoorbeeld muizen, ratten, houtworm of boktor.

In welke plaatsen is Wouter actief?

Wouter is actief in de plaatsen:

Jarenlange ervaring Zakelijk en particulier Deskundig advies Goede wering en kwalitatieve bestrijding Gediplomeerd team

Certificeringen

Instanties

Klanten over Alert Hygiene

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 10 Schrijf beoordeling

Ik belde net omdat ik last heb van muizen. Ze heeft mij echt goed geholpen. Vertelde dat ik goed bezig was met bestrijden. Top bedrijf is super klantvriendelijk

Net een wespennest ontdekt in de grond. Omdat dhr. Hofmans ons enkele weken geleden snel en heel effectief had geholpen bij het verwijderen van de processierups, nu gebeld voor het wespennest. Morgen komen ze al voor de wespen!! Goede service!!