Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Muizen / Muizenbestrijding

Muizenbestrijding

Sta je ook altijd direct bovenop een stoel als je een muis in huis ziet? Een muizenplaag in huis is erg vervelend en je komt er maar op een manier vanaf: laat de muizen bestrijden. Muizen in huis zijn niet gewenst, ze zijn dragers van bacteriën en virussen waardoor ze voedselvergiftiging veroorzaken én knagen aan alles wat los en vast zit.

Muizenbestrijding

Heb ik last van muizen?

Muizen komen door de kleinste kieren en gaten jouw huis binnen en planten zich in een snel tempo voort. Muizen in huis is een lastig en onhygiënisch probleem. Binnen de kortste keren zie je een muis, vind je keutels of ontdek je aangetast voedsel. Zo herken je muizen in huis:

 • Je ruikt een penetrante geur in huis afkomstig van de urine van muizen en de muizenkeutels.
 • Je ziet knaagschade meubilair, kabels en voedsel(verpakkingen).
 • Je hoort krassende geluiden uit spouwmuren of boven het plafond vandaan komen.

Hoe voorkom je muizen in huis?

Muizen bestrijden hoeft niet als je muizen in huis weet te voorkomen. Zorg dat je voesel bewaart in plactic bakken die je kunt afsluiten, zodat muizen er niet bij kunnen. Ook is het belangrijk om je huis goed schoon te houden, muizen maken namelijk graag in donkere, stoffige hoekjes hun muizennest. Dicht daarnaast alle openingen waar muizen door naar binnen kunnen komen, want ze komen al via een opening van een halve centimeter naar binnen. Als je toch muizen in huis hebt, dan zit er maar een ding op: de muizen bestrijden.

Kan ik zelf muizen bestrijden?

Muizen zijn schuchtere dieren. Zelf muizen bestrijden is dan ook lastig. Zodra ze gevaar ruiken, gaan ze er snel vandoor. Muizen zelf bestrijden kun je proberen door middel van:

 • muizenvallen
 • muizengif
 • muizenklemmen

Het nadeel van deze bestrijdingsmiddelen tegen muizen is dat het vaak niet effectief genoeg is om een hele plaag van muizen te bestrijden. Om te voorkomen dat muizen zich in de tussentijd voortplanten, laat je het muizen bestrijden over aan een professionele ongediertebestrijder.

Professionele muizenbestrijding

Voorkom dat een muizenplaag erger wordt en schakel voor muizen bestrijden altijd een professionele ongediertebestrijder in. Professionele ongediertebestrijders hebben de kennis, kunde en middelen in huis om snel en effectief muizen te bestrijden. Per situatie wordt een effectieve muizenbestrijding op maat toegepast. Professionele ongediertebestrijders herkennen het verschil tussen looproutes, nestplaatsen en verblijfplaatsen van de muis. Bij een kleine muizenplaag is het plaatsen van alleen muizenklemmen bijvoorbeeld voldoende om de muizen te bestrijden. De muizenbestrijder stelt de muizenklemmen strategisch op. Bij grote plagen wordt er een combinatie gemaakt van muizenvallen en muizengif voor een effectieve muizenbestrijding. Ook voor preventieve maatregelen ben je bij onze professionele ongediertebestrijder aan het goede adres.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
 • Snel van je probleem af
 • Eerlijk & transparant
 • Vrijblijvend advies
 • Bestrijding door een vakman
 • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123