Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Zwolle
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
038 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Zwolle

Larven van de boktor richten onherstelbare schade aan. Alles wat van hout is, vreten ze kapot. De constructie van je woning, je schuur en je meubels, niets is veilig voor ze! Heb je boktor in je huis of schuur? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder uit jouw omgeving in. Onze vakmannen uit Zwolle bestrijden dagelijks boktor in Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Belt-Schutsloot. Wij staan dag en nacht voor je klaar. Als je nu contact met ons opneemt, staat er binnen 24 uur een professionele ongediertebestrijder bij je op de stoep. Hij bestrijdt de larven van de boktor voor een vaste, lage prijs en rekent geen voorrijkosten. Na afloop ontvang je een certificaat van behandeling met garantie. Contact opnemen kan telefonisch via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist uit Zwolle.

Schade door boktor

Larven van de boktor blijven tot tien jaar in het larvestadium. Gedurende deze tijd vreten ze zich een weg door het hout waarin ze wonen. Van de buitenste lagen tot in de kern. Doe je niets dan verandert een houten balk uiteindelijk in een berg zaagsel. Houten (draag)constructies worden compleet vernield of onbruikbaar. Als het eenmaal zo ver is, moet je de complete constructie vervangen.

Zelf boktor bestrijden is lastig!

Middelen om boktor te bestrijden, zijn niet te koop voor particulieren. Daarnaast beheerst vrijwel niemand de speciale techniek om het bestrijdingsmiddel tot in de kern van het hout te brengen. Zelf boktor bestrijden is dan ook erg lastig! Een professionele ongediertebestrijder beschikt over de juiste kennis en bestrijdingsmiddelen om boktor op professionele wijze te bestrijden.

Professionele boktor bestrijding in Zwolle en omgeving

Vind je zaagsel in je woning of schuur? Grote kans dat je last hebt van boktor! Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt de boktor binnen 24 uur komt bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden boktor in Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Belt-Schutsloot. De kosten zijn laag en vast dus je staat nooit voor een verrassing. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening. Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze boktor specialisten uit Zwolle.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zwolle, Belt-Schutsloot, Genemuiden, Grafhorst, Hasselt, Hattem, Hattemerbroek, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, 's-Heerenbroek, Wapenveld, Wezep, Wilsum, Zalk, Zwartsluis.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website