Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Zwam bestrijdingsmiddel

Wanneer zwammen zich buiten in de natuur nestelen, is er niet zoveel aan de hand. Als er echter zwammen in je huis groeien, heb je wel een probleem. Laat dus direct de zwammen in je huis bestrijden door professionals.

Zwammen in je huis

Zwammen zorgen voor houtrot. Dit heeft nare gevolgen voor de constructie van je huis. Als je last hebt van je luchtwegen, kan deze last toenemen zodra je in contact komt met deze zwammen. De kans op luchtweginfecties neemt dan ook toe.

Verwijderen aangetaste objecten

Als je huis besmet is met zwammen, is het allereerst belangrijk om aangetaste objecten te verwijderen. De zwammen verspreiden zich met een ongekende snelheid door middel van sporen. Als je zelf aan de slag gaat met het verwijderen van deze aangetaste objecten, dan heb je kans dat de sporen zich alsnog verspreiden. Professionele bedrijven hebben hier veel meer ervaring mee. Vaak verspreiden zwammen zich ook ongezien. Alle objecten in een straal van een meter rondom de zichtbare besmetting zijn meestal ook besmet.

Onderdelen vervangen

Bel ons op voor professionele bestrijding van zwammen in je huis en wij schieten je direct te hulp. De aangetaste delen van je huis moeten wellicht vervangen worden. Wij komen langs om het zand in je kruipruimte of bepaalde houten balken te vervangen. Vaak is dit wel nodig omdat zwammen als de huiszwam houtrot veroorzaken. Dit levert ernstige risico’s op wat betreft de stevigheid van constructies. In de meest ernstige gevallen moeten grote delen van je huis worden vervangen. Zorg dat je huis niet vochtig is en zorg voor een goede ventilatie. Hierdoor maak je de kans op zwammen al een stuk kleiner.

Professionele bestrijding

Het zelf bestrijden van zwammen is een risicovolle onderneming. Veel mensen weten niet genoeg af van zwammen om over te gaan tot degelijke bestrijding. Kies er daarom voor om de bestrijding uit te laten voeren door professionele bedrijven. Zij weten precies welk materiaal er verwijderd en vervangen moet worden. Bovendien beschikken deze bedrijven over een zwam bestrijdingsmiddel waardoor de zwam grondig wordt aangepakt. Door jarenlange ervaring heb jij binnen de kortste keren geen last meer van zwammen.

Heb je vragen?

We helpen je graag op weg. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar per chat.