Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Zuidhorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0594 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Zuidhorn

Een papiervisje vreet boeken, tijdschriften en kleding kapot. Papiervisjes wil je dan ook niet in huis. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Zuidhorn en omgeving. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur papiervisjes bij jou thuis. Dat doen we in Zuidhorn, Doezum, Kornhorn, Opende en de rest van de omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet. Neem via ons telefoonnummer contact met ons op.

Hoe ziet het papiervisje eruit?

Een papiervisje zie je vaak in de buurt van boeken of tijdschriften. Zijn bijnaam is dan ook ‘boekenvisje’. Een papiervisje heeft op zijn hele lijf schubben die hem een zilverachtige kleur geven. Aan zijn achterlijf zitten drie sprieten en op zijn kop twee antennes. Daarmee behoort het papiervisje net als het zilvervisje en het ovenvisje tot de groep van de franjestaarten.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes richten schade aan. Zijn eten bestaat uit de koolhydraten afkomstig uit papier en kleding. Je ziet papiervisjes in boeken, achter het behang en in de kledingkast. Papiervisjes schrapen letterlijk de letters van de pagina, wat tot totale vernieling van, soms zeer kostbare, boeken en documenten leidt.

Hoe komen papiervisjes in je huis?

Papiervisjes komen op verschillende manieren je huis binnen. In sommige gevallen gooit de postbode ze bij je naar binnen, omdat ze tussen post of reclamefolders zitten. Maar papiervisjes komen ook uit zichzelf je huis binnen, via de naden en kieren van je huis.

Professionele papiervisjesbestrijding in Zuidhorn en omgeving

Papiervisjes vertrekken nooit uit zichzelf. Er is tenslotte altijd wat te eten voor ze in huis! Wil je dat ze zich niet vermenigvuldigen dan is een effectieve bestrijding noodzakelijk. Dag in dag uit bestrijden onze professionele bestrijders papiervisjes in Zuidhorn en omgeving. Heb jij last van papiervisjes? En woon je in Zuidhorn, Doezum, Kornhorn of Opende? Dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij bestrijden papiervisjes voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter. Dan belt onze papiervisjesspecialist uit Zuidhorn je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zuidhorn, Boerakker, Briltil, Burum, De Wilp, Doezum, Enumatil, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Grijpskerk, Grootegast, Jonkersvaart, Kommerzijl, Kornhorn, Lauwerzijl, Leek, Lettelbert, Lucaswolde, Lutjegast, Marum, Midwolde, Munnekezijl, Niebert, Niehove, Niekerk, Grootegast, Niezijl, Noordhorn, Noordwijk, Nuis, Oldehove, Oldekerk, Opende, Pieterzijl, Saaksum, Sebaldeburen, Tolbert, Visvliet, Warfstermolen, Zevenhuizen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9287 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 1 minuten geleden
  • SSL beveiligde website