Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Zuidhorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0594 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Kakkerlakken bestrijden in Zuidhorn

Wie kent het beestje niet? Een plat, langwerpig, vaak bruin tot zwart insect? We hebben het natuurlijk over de kakkerlak. De kakkerlak is een veel voorkomend insect die voor veel overlast zorgt. Ze leven op warme, vochtige plekken in de buurt van een voedselbron. Ze komen binnen door de kleine gaten en kieren in je huis. Een plaag is dan ook snel het gevolg. Om zo snel mogelijk van deze plaag af te komen is professionele bestrijding vereist. Onze professionele kakkerlakken bestrijders uit Zuidhorn staan binnen 24 uur voor je klaar om je hierbij te helpen. Ook in De Wilp, Noordhorn en Briltil. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar, hanteren wij vaste, lage prijzen en rekenen wij geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Kakkerlakken zijn schadelijk

Wanneer je last hebt van kakkerlakken, laat je deze zo snel mogelijk bestrijden. Een kakkerlak vermenigvuldigt zichzelf snel, waardoor een plaag binnen korte tijd realiteit is. Kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid. Ze nemen ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden dit op iedere plek waar ze komen. Acute bestrijding is dan ook verstandig voor je gezondheid. Roep bij de bestrijding hulp in van een van onze professionele bestrijders uit Zuidhorn.

Hoe herken ik een kakkerlak?

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken. In Nederland is de Duitse kakkerlak de meest voorkomende. Af en toe komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Hoe zien deze beestjes er nu precies uit? Ze zijn plat, langwerpig en bruin tot zwart gekleurd. Daarnaast hebben ze lange voelsprieten. Overdag zul je een kakkerlak minder snel tegenkomen. Het beestje is lichtschuw en daarom met name ’s nachts actief.

Zelf bestrijden van kakkerlakken

Het is niet gemakkelijk om kakkerlakken zelf te bestrijden. Dit komt doordat de dode soortgenoten van de kakkerlak als voedsel voor de levenden fungeren. De moderne, professionele bestrijdingsmiddelen die onze bestrijders gebruiken spelen hierop in. Hierdoor is de bestrijding in combinatie met het kannibalisme van de kakkerlak juist effectiever.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Zuidhorn en omgeving

Het is het beste om, wanneer je last hebt van kakkerlakken, direct contact op te nemen met onze professionele bestrijders uit Zuidhorn. Wij zorgen dat er binnen 24 uur een oplossing is voor het kakkerlakkenprobleem en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Zuidhorn? Geen probleem! Ook in De Wilp, Noordhorn en Briltil staan wij voor jou klaar! Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Neem daarom direct contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze kakkerlakkenspecialist uit Zuidhorn jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zuidhorn, Boerakker, Briltil, Burum, De Wilp, Doezum, Enumatil, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Grijpskerk, Grootegast, Jonkersvaart, Kommerzijl, Kornhorn, Lauwerzijl, Leek, Lettelbert, Lucaswolde, Lutjegast, Marum, Midwolde, Munnekezijl, Niebert, Niehove, Niekerk, Grootegast, Niezijl, Noordhorn, Noordwijk, Nuis, Oldehove, Oldekerk, Opende, Pieterzijl, Saaksum, Sebaldeburen, Tolbert, Visvliet, Warfstermolen, Zevenhuizen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9331 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website