Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Zuidhorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0594 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Zuidhorn

De houtworm zorgt voor enorm veel overlast en schade. Het beestje tast de houten constructies van gebouwen, meubels of andere houten voorwerpen volledig aan. Dit zorgt uiteindelijk voor gevaarlijke situaties. De larven van de houtworm zitten in de kern van het hout en zijn hierdoor lastig om zelf te bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijders uit Zuidhorn helpen jou graag bij de bestrijding. Woon je niet in Zuidhorn? Geen probleem! Ook in Nuis, Niebert of Jonkersvaart staan wij voor jou klaar. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer, dus bel meteen voor een afspraak binnen 24 uur.

Wat is houtworm?

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van verschillende kevers die hout aantasten. Je hebt de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever (doodskloppertje), de grote houtwormkever (bonte knaagkever) en de spinthoutkever. De kever zelf vormt op zich geen bedreiging. Het zijn de larven van deze kevers die schade aan hout aanbrengen. Niet iedere soort houtworm eet hetzelfde soort hout en ook de leefwijze verschilt per soort behoorlijk. Om houtworm zo effectief mogelijk te bestrijden, is het van belang dat je weet om welke soort het gaat. Schakel hiervoor de hulp in van onze professionele houtwormbestrijders uit de buurt. Binnen 24 uur komt onze houtwormexpert uit Zuidhorn het probleem inspecteren en maakt vervolgens een bestrijdingsplan op maat. Mogen wij de bestrijding uitvoeren? Dan is deze inspectie geheel kosteloos.

Professionele houtwormbestrijding in Zuidhorn en omgeving

Het bestrijden van de houtworm is een ingewikkelde klus. De larven van de houtworm bevinden zich in het hout. Daarnaast verschilt de bestrijdingsmethode per soort houtworm. Roep hierom de hulp in van een van onze professionele bestrijders uit Zuidhorn. Wij staan 24/7 voor je klaar en hebben binnen 24 uur de oplossing voor het probleem. Bestrijding door een professional hoeft niet duur te zijn! Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten! Dat geldt voor alle plaatsen in de omgeving van Zuidhorn. Dus ook in Nuis, Niebert en Jonkersvaart. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist uit Zuidhorn jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zuidhorn, Boerakker, Briltil, Burum, De Wilp, Doezum, Enumatil, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Grijpskerk, Grootegast, Jonkersvaart, Kommerzijl, Kornhorn, Lauwerzijl, Leek, Lettelbert, Lucaswolde, Lutjegast, Marum, Midwolde, Munnekezijl, Niebert, Niehove, Niekerk, Grootegast, Niezijl, Noordhorn, Noordwijk, Nuis, Oldehove, Oldekerk, Opende, Pieterzijl, Saaksum, Sebaldeburen, Tolbert, Visvliet, Warfstermolen, Zevenhuizen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website