Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Zoetermeer
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
079 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Zoetermeer

Heb jij boktor in je woning, schuur, vloer of meubel? Laat het aangetaste hout direct behandelen tegen boktor door onze professionele boktorbestrijder uit Zoetermeer. Voor een vaste, lage prijs is het hout voor jaren beschermd tegen de vernielzuchtige larven van de boktor. Binnen 24 uur komt onze boktorspecialist het probleem inspecteren en maakt direct een bestrijdingsplan op maat. Bel voor een afspraak met onze boktorbestrijders uit Zoetermeer, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont.

De boktor veroorzaakt veel schade!

Huisboktorren leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die uit deze eitjes komen boren zich een weg door het hout waarmee ze veel schade aanrichten. Complete houten draagconstructies worden onherstelbaar beschadigd wanneer er niets tegen de boktor wordt gedaan. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waarbij ze kleine, ovale gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktorren leggen vervolgens weer eitjes op het hout, en zo begint het proces weer van voren af aan. De larven van de boktor blijven soms tot wel tien jaar lang in het hout zitten, zich ondertussen een weg banend door het hout.

Boktor zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van boktor is een lastige opgave. Bij een boktorbestrijding is het belangrijk dat het bestrijdingsmiddel uiteindelijk tot in de kern van hout doordringt. Hiervoor heb je speciale bestrijdingsmiddelen en technieken nodig. Een professionele boktorbestrijder beschikt hier natuurlijk over en heeft daarnaast de kennis en ervaring om een effectieve bestrijding uit te voeren. Daarnaast krijg je na een professionele boktorbestrijding altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele boktorbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Denk jij dat er boktor in je meubels, woning of schuur zit? Dan is het een noodzaak om deze snel te laten bestrijden door jouw lokale professional. Onze professionele boktorbestrijders uit Zoetermeer zijn 24/7 te bereiken en wij bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. In Zoetermeer, maar natuurlijk ook als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website