Zilvervisjesspray

Heb jij zilvervisjes in je huis? Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Ondanks dat ze geen enorme bedreiging vormen voor jouw gezondheid, kunnen ze wel degelijk schade aanrichten en zijn ze bovendien erg onhygiënisch. Daarnaast wil je voorkomen dat er een hele zilvervisjesplaag in je huis komt. Alle reden om ze te willen bestrijden. Maar hoe pak je dit aan? Wil je niet direct een professionele ongediertebestrijder inschakelen, maar eerst zelf zilvervisjes bestrijden, dan bestaan er verschillende bestrijdingsmethoden. Een daarvan is het gebruik van zilvervisjesspray.

Werking van de zilvervisjesspray

Een zilvervisjesspray is ter bestrijding van zilvervisjes, maar je kunt er nog mee ongedierte mee bestrijden, zoals:

In deze sprays zitten bepaalde stoffen waarvan zilvervisjes, als ze deze stoffen binnenkrijgen, doodgaan. De zilvervisjesspray breng je aan op plekken waar zilvervisjes zitten. Dit doe je door middel van de dunne, lange spuitlans. Door deze spuitlans kun je bij bijna alle plekken komen. Daarbij is het wel van belang dat je alle plekken behandelt waar de zilvervisjes zitten. Doe je dit niet, dan heb je binnen de kortste keren weer een hele zilvervisjesplaag. Om de gezondheidsrisico’s te verminderen, zijn er ook biologische zilvervisjessprays op de markt gebracht. Deze zijn helaas wel minder effectief dan de chemische variant.

Is een zilvervisjesspray effectief?

Een zilvervisjesspray is eenvoudig in gebruik en tevens niet erg duur. De spray is ideaal om moeilijk bereikbare plekken te behandelen. Door de dunne spuitlans kom je gemakkelijk achter kasten en in hoekjes. Het nadeel van dergelijke sprays is echter dat deze vaak gezondheidsrisco’s met zich meebrengen. Vooral de kinderen, zieken en ouderen onder ons zijn hier gevoelig voor. Als deze personen in de buurt zijn, is het af te raden om de zilvervisjesspray te gebruiken. Zelfs weken na de behandeling kan je nog besmet raken. En ondanks dat je op vele plekken kunt komen met de spray, is het niet aan te raden om de spray te spuiten op plekken waar voedsel aanwezig is.

Professionele bestrijding

Is het toch niet gelukt om de zilvervisjes in huis te bestrijden? Schakel dan hier een professionele ongediertebestrijder in. Door hun jarenlange ervaring hebben zij de kennis en kunde in huis om snel een effectieve zilvervisjesbestrijding uit te voeren.

Alléén échte
ongediertebestrijders uit jouw buurt!