Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Zilvervisjes / Zilvervisjesbestrijding

Zilvervisjesbestrijding

Heb je zilvervisjes in je huis? Dan is een effectieve zilvervisjesbestrijding erg belangrijk. Zilvervisjes zijn lastige beestjes en hebben nadelige effecten in je leefomgeving.

Zilvervisjesbestrijding

Bestrijdingsmiddelen tegen zilvervisjes

Wanneer je van plan bent om zilvervisjes zelf te bestrijden, is het belangrijk om te kijken naar de luchtvochtigheid en temperatuur in jouw huishouden. Een luchtvochtigheid hoger dan vijftig procent in combinatie met een temperatuur hoger dan twintig graden is gunstig voor het zilvervisje. Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen te verkrijgen om zelf aan de slag te gaan.

  • Zilvervisjesvallen: door de lokstof die in de zilvervisjesval zit, worden zilvervisjes tot de val aangetrokken. In de zilvervisjesval zit een lijmlaag. Zodra zilvervisjes in de val lopen, blijven ze vastplakken.
  • Zilvervisjessprays: zilvervisjessprays bevatten stoffen waarvan zilvervisjes doodgaan. Spuit dit in alle naden en kieren. Zodra zilvervisjes hiermee in aanraking komen, bestrijd je ze.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Als je last hebt van zilvervisjes zijn het meestal niet enkele zilvervisjes. Zilvervisjes planten zich snel voort en er ontstaat snel een plaag. Hierdoor is het bestrijden lastig, maar wel noodzakelijk. Aan het gebruik van bestrijdingsmiddelen zitten ook nadelen. Hoe vaker deze bestrijdingsmiddelen worden toegepast, des te meer het zilvervisje een resistentie opbouwt tegen de werkzame stof. Het gevolg is dat de zilvervisjes blijven en zich blijven voortplanten. Daarnaast bereik je nooit alle plekken waar ze zitten. Het nadeel van de lokdozen is dat deze eigenlijk averechts werken, doordat ze juist de franjestaarten lokken.

Professionele zilvervisjesbestrijding

Een gecertificeerd ongediertebestrijder beschikt over de juiste middelen, kennis en ervaring om de zilvervisjes effectief te bestrijden. Deze producten bevatten andere werkzame stoffen dan de producten die je koopt in de winkel. Daarnaast gaat de ongediertebestrijder volgens een bepaalde werkwijze aan de slag. Wij bekijken eerst de ernst van de besmetting door alle ruimten na te lopen waar de zilvervisjes zitten en stellen vervolgens een bestrijdingsplan op maat op. Vervolgens behandelen wij alle plekken waar zilvervisjes zijn geconstateerd, zelfs de kleinste kieren en gaten bereiken wij.

Waarom zilvervisjes laten bestrijden?

Een zilvervisjesplaag is lastig om zelf te bestrijden. In tegenstelling tot ons mensen heeft een zilvervisje tot bijna een jaar geen voedsel nodig en kunnen zich dan ook lang schuilhouden. Een professionele ongediertebestrijder weet precies, in welke situatie dan ook, wat er moet gebeuren. Wanneer je de zilvervisjes gelijk laat bestrijden door een professionele ongediertebestrijder bespaar je jezelf tijd, kosten en moeite.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!