Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Zierikzee
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0111 - 782123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Zierikzee

Ovenvisjes, insecten die houden van warmte. Je ziet ze dan ook vaak bij de verwarmingsketel of in de buurt van de oven. Een plek waar ze hun naam aan te danken hebben. Ovenvisjes zie je in bedrijfspanden en woningen, overal waar het maar warm en droog is. Ze verstoppen zich meestal in kieren en achter plinten en behangranden. Bestrijden valt dan ook niet mee! Woon je in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke of Burgh-Haamstede en heb je last van ovenvisjes? Roep dan de hulp in van onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee. Binnen 24 uur helpt hij jou van je ovenvisjes af. Bel ons of laat ons jou bellen. Wij nemen direct contact met je op. Wij staan 24/7 voor je klaar tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

Wat zijn de kenmerken van een ovenvisje?

Ovenvisjes zijn kleine insecten die leven op warme, droge plaatsen. Ze zijn ongeveer 1 centimeter groot en donkergrijs van kleur. Net als een echte vis, heeft een ovenvisje schubben. Het zijn echter geen vissen, maar insecten. Het lijfje van een ovenvisje is bedekt met haartjes. Ook heeft hij antennes en draden die als staart dienen. Een ovenvisje wordt zo’n 2 tot 3 jaar oud.

Zijn ovenvisjes gevaarlijk?

Ovenvisjes zijn niet gevaarlijk. Maar, veel ovenvisjes bij elkaar zorgen wel voor overlast. Eenmaal in huis eten ovenvisjes van je boeken, kleding, behang en ander papier. Op die manier richten ze veel schade aan. Wil je van ovenvisjes af? Dan is bestrijden de enige optie. Ovenvisjes lijken erg op hun groepsgenoten zilvervisjes en papiervisjes. Ovenvisjes komen in Nederlandse huizen steeds minder voor, de andere twee franjestaarten des te meer.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Zierikzee en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee hebben veel ervaring als het gaat om bestrijden van ongedierte. Ook bepalen onze bestrijders welke franjestaart je nu precies in huis hebt, papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes. Ook adviseren wij je over het voorkomen van ongedierte in huis. Onze vakmannen bestrijden dagelijks ovenvisjes in Zierikzee, Renesse, Noordwelle, Serooskerke en Burgh-Haamstede. Binnen 24 uur staat onze professionele ongediertebestrijder voor je klaar. Dag en nacht! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op. Voor het bestrijden van ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes rekenen wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Sirjansland, Zonnemaire.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9761 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website