Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Zierikzee
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0111 - 782123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Zierikzee

De boktor zorgt voor grote overlast. Houten constructies worden compleet vernield en er ontstaan gevaarlijke situaties. Is dit bij jou het geval? Wacht niet te lang om hier actie tegen te ondernemen! Neem direct contact op met een van onze professionele boktorbestrijders uit Zierikzee. Woon je niet in Zierikzee? Geen probleem, ook in Ouwerkerk, Nieuwerkerk en Oosterland staan we voor jou klaar! Onze bestrijders zijn 24/7 bereikbaar en starten binnen 24 uur de bestrijding van de boktor in jouw huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en wij hanteren vaste, lage tarieven. Na de boktorbestrijding krijg altijd een certificaat van behandeling met garantie. Bel voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist.

Schade door boktor

De boktor zorgt voor veel overlast en schade. De larven van de boktor eten aan vloeren, meubels en de houten constructie van je huis. Ze graven zich tot in de kern van het hout, waar ze zich jarenlang vol eten. Wanneer zij volgroeid zijn, kruipen zij uit het hout en leggen hun eitjes. Het proces begint zo weer opnieuw. Wanneer de volwassen boktor uit het hout kruipt laat hij een ovaal gat achter, waaraan een boktorbesmetting te herkennen is. Een larve van de boktor blijft wel tot tien jaar lang in het hout zitten, waardoor er enorme schade ontstaat aan de houten voorwerpen in jouw huis.

Professionele boktorbestrijding in Zierikzee en omgeving

Het is logisch dat je de boktor zo snel mogelijk wilt bestrijden. Neem hiervoor contact op met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee. Zij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van de boktor. Deze bestrijding is ingewikkeld en vergt expertise. Er zijn speciale technieken en apparatuur nodig om het hout tot in de kern te behandelen. Dit is nodig om de larven van de boktor te doden. Onze bestrijders staan 24/7 voor je klaar en werken tegen een vast tarief en zonder voorrijkosten. Neem nu contact op om ernstige schade te voorkomen. Bel direct of laat je telefoonnummer achter zodat wij jou direct terug kunnen bellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Sirjansland, Zonnemaire.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9761 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website