Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Zevenbergen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0168 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Papiervisjes bestrijden in Zevenbergen

Papiervisjes komen met velen, planten zich razendsnel voort en zorgen voor erge overlast. Al jouw papier, zoals boeken, behang en diverse documenten moeten eraan geloven. In archieven en musea is de schade door papiervisjes enorm en vaak onherstelbaar als ze hier hun thuis hebben gevonden. Laat je helpen door onze professionele papiervisjesbestrijders om je van je probleem af te helpen. Wij bieden een snelle, effectieve oplossing tegen papiervisjes en staan daarvoor binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij rekenen een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Ook in Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe en Noordhoek zijn onze lokale professionals 24/7 voor jou bereikbaar.

Wat is een papiervisje?

Een klein, harig, vleugelloos insect is het papiervisje. Het beestje heeft zes poten aan z’n lijf en grote antennes op zijn kop. Een boekenvisje, zo wordt een papiervisje ook wel genoemd. De naam zegt het al; ze houden van papieren voorwerpen. In boekenkasten, kledingkasten en op zolders is het vaak donker en droog en dat is goed vertoeven voor het papiervisje. Ze vinden licht maar niets en schieten dan snel weg. Op zoek gaan naar een nieuwe donkere plek is wat de papiervisjes dan doen.

Hoe kom je aan papiervisjes?

Via leidingen en openingen in muren, in een jas of tas, de wekelijkse reclamefolders, het papiervisje laat zich makkelijk meenemen. In nieuwe huizen met een goede isolatie en hogere luchtvochtigheid, breiden papiervisjes zich sneller uit. Voor je het weet heb je een plaag. Kun je ze ook voorkomen? Natuurlijk staat hygiëne voorop, maar dat is niet het enige. Zorg ervoor dat je boeken en kleding opbergt in goed afgesloten plastic dozen. Ventileer je huis goed en zorg dat je de naden en kieren in huis dicht.

Professionele papiervisjesbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Wanneer je papiervisjes niet snel bestrijdt, wordt ongekende schade aangericht dat niet meer te herstellen valt. Wij kunnen dit voor je oplossen. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Zevenbergen zijn binnen 24 uur ter plaatse om jou vakkundig van je probleem af te helpen. En dat tegen een vaste, lage prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van papiervisjes in Zevenbergen, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Noordhoek en in de rest van omgeving Zevenbergen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact met ons op of laat je terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zevenbergen, Drimmelen, Fijnaart, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Willemstad, Zevenbergschen Hoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 6 minuten geleden
 • SSL beveiligde website