Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Zevenbergen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0168 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Motmuggen bestrijden in Zevenbergen

Een motmug wordt ook wel aalputmotje, motvlieg of rioolvlieg genoemd en leven vaak op donkere, vochtige plekken in zwermen bij elkaar. Op deze manier veroorzaken ze veel overlast. Woon je in Zevenbergen of omgeving, zoals Fijnaart, Heijningen of Oudemolen en heb je last van motmuggen? Dan kunnen wij je helpen. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Zevenbergen helpen jou binnen 24 uur van dit probleem af. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoedtoeslag of voorrijkosten. Onze vakkundige ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Hoe herken je de motmug?

De motmug is tussen de 1,5 en 6,5 millimeter lang en behoort tot de tweevleugeligen. Gek genoeg lijken motmuggen op kleine vlinders, omdat er gekleurde haren op de vleugels zitten. Ook hebben motmuggen twee behaarde antennes op hun hartvormige kop. Of ze gevaarlijk zijn? Nee, dat niet. Het zijn slechte vliegers en vliegen hooguit één tot anderhalve meter. Springachtige vluchten en kruipen doen ze veelal. Bovendien kunnen motmuggen niet steken. Het enige schadelijke is dat ze bacteriën met zich meedragen en voor overlast zorgen.

Waar leven motmuggen?

De reden dat motmuggen ook wel rioolvliegen worden genoemd, is omdat ze vaak in (verstopte) afvoeren, vochtige kelders en kruipruimtes te vinden zijn. Vooral als er ergens lekkage is (geweest). In de drab uit het riool leggen de motmuggen hun eitjes. Een plaag van motmuggen is binnen de kortste keren gevormd. Om motmuggen te bestrijden, dien je naast het inschakelen van een ervaren ongediertebestrijder ook een reparatie van het lek uit te voeren. Doe je dit niet, dan heb je binnen no-time weer last van motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Heb je veel overlast van motmuggen? Neem dan direct contact op met onze professionele motmuggenbestrijder uit Zevenbergen. Wij zorgen voor een effectieve oplossing tegen jouw motmuggen binnen 24 uur. Hiervoor staan onze lokale professionals 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor jou klaar. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten komen wij ook in Fijnaart, Heijningen en Oudemolen bij je langs. Bel direct of laat je terugbellen! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zevenbergen, Drimmelen, Fijnaart, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Willemstad, Zevenbergschen Hoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 15 minuten geleden
 • SSL beveiligde website