Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Zevenaar
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0316 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Zevenaar

Ben jij de zilvervisjes in je huis helemaal zat? Schakel dan vandaag nog onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Zevenaar in. Binnen 24 uur bestrijden wij op professionele wijze de zilvervisjes in jouw huis. Altijd tegen een vaste, lage prijs in heel Zevenaar en omgeving, dus ook in Pannerden, Lobith of Duiven altijd de directe oplossing. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze professionele zilvervisjesbestrijders.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes leven graag op vochtige, warme plaatsen. In onze goed geïsoleerde huizen vinden ze dan ook hun ideale leefomgeving. Ze verstoppen zich in de donkere naden en kieren van je huis. Als je ergens plotseling het licht aan doet, zie je ze snel wegschieten. Zilvervisjes eten graag lijm en papier, dus zitten ze vaak achter behang, in je kleding en tussen boeken. Ze planten zich razendsnel voort, dus kom je er steeds vaker eentje tegen in je huis.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes dragen ziekmakende bacteriën bij zich en veroorzaken in sommige gevallen allergische reacties. Wel leven ze graag in een schone omgeving. Veel mensen vinden het een vies idee dat zoveel zilvervisjes in hun huis wonen en willen er graag zo snel mogelijk vanaf.

Gaan zilvervisjes ooit vanzelf weg?

Zilvervisjes overleven wel een jaar zonder voedsel en worden drie tot acht jaar oud. In die tijd blijven ze zich ongestoord voortplanten. Door de temperatuur en luchtvochtigheid sterk te verlagen, verslechteren de leefomstandigheden voor de zilvervisjes. Deze nieuwe omstandigheden vormen echter voor ander ongedierte weer de ideale omstandigheden. Ook is het verlagen van de temperatuur in huis niet echt comfortabel. En heb je een parketvloer? Dan is een lage luchtvochtigheid niet goed voor het behoud van je houten vloer.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Zevenaar en omgeving

Wil jij het liefst zo snel mogelijk van de zilvervisjes af? Bel dan vandaag nog met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Zevenaar. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Zevenaar en omgeving, dus ook in Pannerden, Lobith en Duiven bieden wij jou de directe oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Voor het professioneel bestrijden van zilvervisjes hanteren wij vaste, lage tarieven. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze specialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zevenaar, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9348 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website