Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Woerden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0348 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Woerden

Vind je zaagsel op de vloer? Zie je gaatjes in het hout? Dan is de kans groot dat je last hebt van boktor. Boktor kan veel schade aanrichten! Onze professionele boktorbestrijder uit Woerden is altijd in de buurt en rekent géén voorrijkosten. Binnen 24 uur staan wij voor je klaar in Woerden, Lopik, Jaarsveld en Montfoort. Wij bieden 24/7 directe hulp tegen een vast, laag tarief. Neem nu contact met ons op voor een oplossing voor jouw boktorprobleem.

Zijn boktorren schadelijk?

Voortplanten, dat is het doel van boktorren. Eitjes leggen doen ze in hout. De larven vreten zich een weg tot diep in het hout. Grote schade is het gevolg! Vloeren, balken en kapconstructies hebben eronder te lijden. Vanwege de temperatuur is de huisboktor het actiefst in de lente en zomer. Heb je schade, maar is er geen boktor te zien? Ook dan kan onze ervaren ongediertebestrijder uit Woerden je helpen!

Boktor in huis?

Heb je onlangs een huis gekocht in Woerden of omgeving? En hebben de vorige bewoners niets gedaan aan de boktor in het hout? Dan loop je het risico dat de complete constructie afgekeurd wordt. Een boktorbesmetting vind je in onbewerkt hout, zoals bijvoorbeeld dakconstructies, vloeren, dragende balken en meubels. Larven van de boktor zitten in het hout en vreten dat tot in de kern kapot. Bestrijden door een vakkundige bestrijder is de enige manier om van boktor af te komen. Boktor moet je serieus aanpakken!

Professionele boktorbestrijding in Woerden en omgeving

Zelf boktor bestrijden is onmogelijk als je niet over de juiste kennis en technieken beschikt. Alleen met een speciale bestrijdingstechniek en het daarbij behorende bestrijdingsmiddel kan besmet hout tot in de kern behandeld worden. Wil je snel van de boktorren af? Neem dan contact op met onze lokale professional uit Woerden voor een vrijblijvende inspectie. Indien nodig bestrijden wij binnen 24 uur de boktorren vakkundig. En dat doen wij tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Bel ons of laat je direct door ons terugbellen, 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Woerden, Benschop, Driebruggen, Harmelen, Jaarsveld, Kamerik, Linschoten, Lopik, Montfoort, Oudewater, Papekop, Snelrewaard, Waarder, Zegveld.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website