Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Winterswijk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0543 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Winterswijk

Heb jij last van zilvervisjes in huis? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Goed is om hiervoor een professionele bestrijder in te schakelen. Woon je in Winterswijk, Huppel, Ratum, Kotten of ergens anders in de omgeving, neem dan snel contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten helpen wij je binnen 24 uur van je zilvervisjesprobleem af. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel dan direct met ons telefoonnummer.

Wat zijn zilvervisjes precies?

Zilvervisjes behoren, net als papiervisjes en ovenvisjes, tot de groep van de zogeheten ‘franjestaarten’. Deze primitieve insectensoort komt tegenwoordig volop voor in moderne woningen. Hun bijnaam ‘suikergast’ hebben ze te danken aan het feit dat ze vooral koolhydraten (suikers) eten. Je treft zilvervisjes vooral aan in vochtige ruimtes, zoals het toilet of de badkamer. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter groot.

Kun je zilvervisjes zelf bestrijden?

Overdag tref je zilvervisjes niet gauw aan. Ze verschuilen zich dan om ’s nachts actief te worden. Wanneer je hun schuilplek hebt gevonden gaan ze al snel op zoek naar een ander onderkomen. Naast dat je ze aantreft in de keuken of badkamer, zie je ze ook weleens in de kelder. Dit omdat dit een plek is in huis, waar het vaak vochtig is. Je kunt zilvervisjes voorkomen en zelfs bestrijden door de luchtvochtigheid in deze ruimtes omlaag te brengen. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. De functies van deze ruimtes maakt dit namelijk heel lastig te realiseren.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Winterswijk en omgeving

Zilvervisjes worden tot wel drie jaar oud en planten zich razendsnel voort. Op deze manier hou je lang last van deze beestjes. Daarnaast zitten ze verstopt op moeilijk bereikbare schuilplaatsen. Laat daarom de bestrijding over aan onze professionele ongediertebestrijders uit Winterswijk. Dagelijks zijn we actief in de wijde omgeving van Winterswijk. Ook als je Huppel, Ratum of Kotten woont, bieden wij jou de directe oplossing tegen zilvervisjes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Winterswijk, Aalten, Brinkheurne, Corle, Henxel, Heurne, Huppel, Kotten, Meddo, Miste, Woold.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website