Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Winschoten
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0597 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Winschoten

De boktor is een insect dat, net als verschillende andere soorten houtwormen, hout ernstig aantast. Van alle insecten scoort de boktor hoog wat betreft het aanrichten van schade. Deze schade richten ze aan in je huis, schuur, vloer en meubels. Om de schade (maar ook de kosten) niet verder te laten oplopen, schakel je het best de hulp in van een professionele ongediertebestrijder. Onze professionele bestrijders uit Winschoten lossen dagelijks boktorproblemen op in woningen en hebben de juiste kennis en middelen om jou op een effectieve manier te helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te bellen via ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook bij jou in Oude Pekela, Heiligerlee, Westerlee of Blijham. Neem nu contact met ons op of laat je direct terugbellen.

Welke schade richt de boktor aan?

Je zou denken dat de volwassen boktorkevers de schade aanrichten, maar het zijn juist hun larven. De boktorkevers leggen eitjes en wanneer de larven uitkomen banen ze zich een weg door het hout. Dit is te zien aan veel kleine, ovale gaatjes in het hout. Al het hout dat zij onderweg tegenkomen vreten ze kapot. Niet alleen worden hierbij de buitenste lagen aangetast, de larven boren zich tot in de kern van het hout. Vervolgens blijven ze hier tot wel tien jaar zitten. Je kunt je voorstellen hoeveel schade ze in die tijd aanrichten. Complete houten constructies worden vernield, wat leidt tot gevaarlijke situaties. De schade wordt soms zo groot dat gehele gebouwen op instorten staan.

Professionele boktorbestrijding in Winschoten en omgeving

Wacht niet tot de schade én bijbehorende kosten enorm oplopen, schakel meteen de hulp van een professional in. Het bestrijden van boktor vergt speciale technieken en middelen, waarover enkel een professional beschikt. In Winschoten helpen onze vakkundige boktorbestrijders jou binnen 24 uur van deze vernielende plaag af. Wij zijn 24/7 bereikbaar, voor een afspraak of advies. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Oude Pekela, Heiligerlee, Westerlee of Blijham woont. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat jouw gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Blijham, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Oostwold, Oldambt, Oude Pekela, Oudeschans, Oudezijl, Scheemda, Vriescheloo, Wedde, Westerlee.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9309 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website